Regisztráció Blogot indítok
Adatok
njoc

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
Szex, internet, globál Start 2008.07.16 11:04:37
Ha tisztességesen végiggondoljuk, egy regénynek szólnia kell valamiről.Igen gyalázatos és felháborító lenne az, ha egy regény nem szólna semmiről. Az még rendben van, hogy a semmiről szól a regény, de hogy nem szól semmiről, az semmiképpen sem. Hasonlóképpen, az ember…..
w Molotov és Ribbentrop 2008.07.07 08:00:00
  Betelt a húgyospohár, mert nem ürítették. De legalább lesz charta. Gázáremelést!   Gyűlölettörvényről korábban: Zsidók és hülyék..
Ma 74 éve, 1934. július 4-én nyújtotta be Szilárd Leó szabadalmi kérelmét a neutronokkal működő láncreakcióra. Meg volt róla győződve, hogy ez a folyamat atombomba gyártását is lehetővé teszi, amely végveszélybe sodorhatja az emberiséget. A szabadalmat ezért a titkosítás érdekében a Brit…..
Mandiner blog Ünnepeljen a magyar! 2008.06.19 14:01:00
 A magyarságkutatók számára evidencia, hogy magyarnak lenni jó, de nagyon nehéz. Jó, mert bármely pillanatban elménk mozivászna előtt ezeréves hősöket tudunk ellovagaltatni, vad csaták szilaj hősei csapnak szét német lovagok, ázsiai tatár hordák, vagy éppen turbános…..
Rémesen fárasztó a magyar sajtó összes félreolvasását, félrefordítását és egyéb csúsztatását mind helyre tenni, de ebben az ügyben talán nem teljesen haszontalan. Blogger Géza hívta fel a figyelmemet, hogy a magyar sajtóban elég lazán körbement, hogy támadói füves cigit…..