Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrea.szabo

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Labdarúgó Világbajnokság apropóján a BÁV júliusban Puskás Öcsi és az Aranycsapat címmel rendez ingyenes emlékkiállítást, ahol kortárs magyar képző- és iparművészek Puskás Ferencről készített alkotásait tekinthetik meg.   Puskás Öcsi, az Aranycsapat kapitánya, Olimpiai arany- és Világbajnoki…..
A jeruzsálemi Winner's Auctions árverezte el Albert Einstein kézírásos levelét, amelyet a tudós 1921-ben vetett a papírra, amikor néhány napra meglátogatta Maja nevű nővérét Firenzében, egy évvel a Nobel-díj átvétele előtt.     A sorok Elisabetta Piccininak, egy 22 éves kémiaszakos diáklánynak…..
Egyedi, stílusteremtő film készült a művészettörténet egyik legrejtélyesebb és egyben az egyik legfelkapottabb festőjéről, Vincent Van Gogh életéről és halálának tisztázatlan körülményeiről. A 65 000, több művész által egyedileg olajjal, vászonra készített, Van Gogh stílusát tökéletesen tükröző kép…..
A Sotheby’s aukciósház New York-i irodája egyedi műtárgyszegmenssel tart árverést december 12-én, ahol a tételek mindegyike a tudomány és technológia témakörét írják körül: olyan tárgyakat vonultatnak fel, melyek hangsúlyosan meghatározták, esetleg gyökeresen megváltoztatták a tudomány…..
Magyar kezdeményezésre 2013 óta ünnepeljük a szecesszió világnapját, amely a Réseau Art Nouveau Network nemzetközi szecessziós szervezet hivatalos programjai közé is bekerült. Ezen a napon a világ minden tájáról számos intézmény csatlakozik a századforduló jellegzetes képző- és iparművészeti…..
Megkérdőjelezhetetlen, hogy Beyonce szerda esti terhességi fotói felrobbantották az internetet. A világsztár ikrekkel terhes férjétől, a rapper Jay-z-től. Az instagramon posztolt fotója rekordot döntött, több mint 8 millióan kedvelték, ezzel pedig felmerül a kérdés, hogy ki állt a kamera másik…..
Őszi városnéző kirándulásaink alkalmával érdemes egy- egy ország aktuális kiállítási programjait is böngészni, mert olyan grandiózus tárlatokkal találkozhatunk, mint az idén ősszel megrendezett Absztrakt Expresszionista kiállítás, a londoni Royal Academy of Arts-ban. Rövid ajánlónkban az…..
műtárgy Ékszerekkel éjszakázni 2016.10.31 14:28:10
November első hétvégéjére igazán különleges programot ajánlunk, hiszen most a városban három nap erejéig a design boltokon (pl.: Magma, Palmetta) és galériákon (pl.: Biksady Galéria, Pintér Galéria) kívül akár kávézókban vagy fagylaltozókban (pl.: Puder Bárszínház, Cafe Gottier) is felbukkanhatnak…..
műtárgy LASSULÁS projekt 2016.10.03 10:36:08
"Mert ha sietek, akkor a rutin mozgat. A testemet és a gondolataimat egyaránt. A tanult minták kényelméből ítélek meg helyzeteket. Ahhoz, hogy új nézőpontokat fogadhassak be, hogy felülírjam a saját programjaimat, le kell lassulni, esetleg meg is állni. LASSULÁS projekt egy kiállításból és a Kuckó…..