Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárabárdi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kortárs képzőművészeti vásárok karácsony táján nem egyedülállóak, ezzel szemben 150 művész 300 alkotása elérhető egység áron - 30 ezer forintért, egy helyen kiállítva annál inkább. A LATARKA Galéria december 6. és január 4. között negyedik alkalommal rendezi meg nemzetközi kortárs képzőművészeti…..
A Kieselbach Galéria legújabb kiállításáról nehéz volt nem hallani az elmúlt napokban, és ez nem véletlen. Ez az a tárlat, ahol mindenki számára kedvelhetővé válik a 20. századi magyar festészet. A koncepcióban nem kell újdonságot keresnünk, mivel egy időtlen és elhasználhatatlan témakört ölel fel,…..
A Nyitott Műtermek Délutánja 9. alkalommal kerül megrendezésre a hétvégén (október 8-9.) A kortárs művészet most igazán testközeli élménnyé válhat és a felmerülő kérdéseinkre a műtermek romantikájában kaphatunk válaszokat. A Bérczi Linda által megálmodott programsorozat 2012 óta kínál különleges…..
Ausztria legnagyobb nemzetközi művészeti vására a viennacontemporary (2016. szeptember 22.-25.) a héten nyílt meg Bécsben, idén 112 kortárs művészeti galéria részvételével. 28 ország képviselteti magát, így ha igazán nemzetközi kortárs ízre vágyunk mindenképpen megéri a hétvégét erre szánni - a…..
A budapesti kortárs kereskedelmi galériák szezonnyitó fesztiválja a Gallery Weekend (szeptember 10.-11.) idén is megrendezésre kerül és már most hétvégén bele vethetjük magunkat a programok tömkelegébe. Közel 20 helyszínen színvonalasabbnál színvonalasabb kiállításokat látogathatunk meg, de a bőség…..