Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ördögXL

21 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig különös érzés volt belépni a Központba. Behunyt szemmel is meg tudta volna mondani, hogyan néz ki a barackvirág színű előtér, a díjak pódiuma, a kitüntetések állványa és a kép. Az a kép, ami már rég a retinája mögé égett és amit sohasem felejtett volna el, ha ezer évet kell még élnie,…..
Cintia úgy feküdt az ágyukon, mint az olasz bujaságot megtestesítő kurtizán. A meztelen Aphroditéra hasonlító fiatal lány teste a feltétlen felkínálkozás szobra volt. Fényes szőke haja szétterült az ó-arany lepedőn, tejfehér nyaka még szebbnek tűnt, feszes melleit csupán egy-egy hajtincsei takarta,…..
(...) A közös zuhanyozás alatt Rege szenvedélyesen kényeztette a férfit, a közepesen meleg, masszírozó vízsugarak és a nő finom kezei szinte csodát tettek Péterrel, frissnek és erősnek érezte magát, legyőzhetetlennek. A kapott csókok is erősítették benne, Rege vagy tényleg lenyűgöződött tőle, vagy…..
Rege csodálkozva ült fel és lejjebb csúszott a lepedőn.  – Ugye nem gondoltad meg magad? – De. Egy kicsit – Péter a combjaira hajtotta a fejét és apró csókokat lehelt az érzékeny bőrére. – Szeretnék előbb benned lenni, mint az ágyadban... Kérhetem ezt tőled? Rege megremegett, nemcsak a csókok…..
Péter negyed órákat aludt, álmában folyton ott volt Regével a Vadkanban, minden alkalommal elengedve őt, pedig az ösztönei nem akarták hagyni, játssza meg továbbra is a "hadvezért". Azt a jéghegyet, akinek semmi sem fáj és főleg nem hiányzik semmi az életéből. Senki sem tudná elképzelni, mennyire…..
Kép: Pixabay Türelmetlenül várakozott, mint egy ketrecbe zárt vad, amíg a saját városa névtábláját megpillanthatta, csak akkor telefonált. – Mindjárt hazaérek – újságolta kihangosítás után az aligazgatójának. – Előbb jöttél? De miért? – Tizennégy nap elég volt. Mi az? Ekkora gond neked, hogy itt…..
Király napok alatt, sőt, órák alatt bepótolta a nőkkel folytatott beszélgetést és flörtölést, ami a házasságkötése óta eszébe sem jutott. Sem a feleségével, sem más nővel. Három nappal a vadásztúra vége előtt aztán olyasmi történt, ami teljesen összezavarta Király precízen berendezett lelki és…..
Amíg a lefekvéshez készülődött, eszébe jutott, illene megosztania az ismerőseivel, miért nem lesz elérhető az ünnepekig. Csodálkozva látta meg Amber üzenetét. «Ó, minő bátorság, tán Férfi a neved?! Szúrkálódunk nyilvánosan, de bocsánatot kérni már csupán halkan, a színfalak mögött merünk?» Jelent…..
– Azt hiszem, az lenne a legjobb, ha lefeküdnél aludni. – Javasolta a férfi a fáradtan hallgató Regének. – Jó, és te mit fogsz csinálni? – A fiúk megengedték, hogy nézzem a tévéjüket. – Vigyorgott büszkén. – Inkább én is itt maradok! – Jelentette ki a nő. – Ugyan, ne legyél csacsi! Leragadnak a…..
Zsolt arra ébredt, valaki gyengéden cirógatja az arcát. – Jaj, legalább a kávémat add ide, mielőtt lelépsz, Szexi – dörmögte a férfi álomittasan. – Sajnos nem adhatja oda. – Kuncogott Rege az arcához hajolva. – Pont az a baja szerintem, hogy fél órája hív téged, de te nem veszed fel neki. Nekünk…..
Rege utálta az új munkáját, a pocsék beosztást, ami miatt kénytelen volt elhanyagolni a gyerekeit és az otthoni teendőit, az írásról nem is beszélve. De nem tehetett mást, minthogy alkalmazkodott, pontos összegre volt szüksége a megélhetéshez, a tetejébe még a kölcsöneit is törlesztenie kellett a…..
– Köszönöm, hogy szól. Talán azt is elmondaná, miért? – Nem tudok együttműködni az aligazgató úrral, ennyi. A férfi előrehajolt a székében és összehúzta a kék szemeit. – Egész pontosan miért nem? – Gondolom, az igazgató úr is tisztában van a "munkahelyi zaklatás" fogalmával. Csakhogy most már…..
Rege benyitott a konyhába és levette a dzsekijét. – Mindent el lehet kezdeni egyszer! A szép beszédet is. De én most be kell fejezzem, amit félbehagytam. Te pedig indulhatnál lassan, ha nem akarsz a vaksötétben kocsikázni. – Annyira nem félek a sötétben! És mit hagytál abba? – Egy kis munkát. Vagy…..
– Mit keres maga itt? – Kérdezte a nő gyorsan kinyitva a kaput. – Na jöjjön gyorsan, klülönben odaég a vacsoránk. Kádár meglepetten pislogott, miközben az orrába kúszott a házból érezhető, finom illat. Sült hús, gondolta a férfi és hallotta, ahogyan korogni kezd a gyomra. Valószínűleg ez lehet a…..
Az egy-két munkanapból két hét lett. Minden nap Kádár ott maradt vele a beérkezésétől a munka idő végéig. És mivel Rege nem beszélt, Zsolt fecsegett egyre kelletlenebben. De a nő nemcsak ezért utálhatta az új beosztását, hanem azért is, Király és az aligazgató előszeretettel tartott gyűléseket az…..
Ben tudta, a lány súlya és teste nem akadályozza őt a hanyattfekvésben, megfordult a lány combjai között hirtelen és rávillantotta szürkéskék szemeit.  – Igazán lenyűgöz a kényeztetési technikád, Ana! Pontosan tudod, hogyan kínozz egy férfit, igaz? – Odahúzta a meglepett masszőr kezeit a…..
ördögXL 2017.05.27 16:32:03
@Kővári Ferencné: Bevallom, imádom az olvasókat elragadni, főleg, finoman :)
Benedict a szerepe és feladata szerint elcsevegett Mitchell Grogannel, akihez utóbb az apja, Boris is csatlakozott. Egyelőre mindkét oldalon csak felmérték néhány szóvirág és burkolt kérdés formájában, kivel is állnak szemben. Az egyre szívélyesebb hangból Flynn bátran arra következtetett, megnyerte…..
ördögXL 2017.05.27 16:30:26
@Kővári Ferencné: Én is köszönöm neked
Megint egy unalmas, bosszúságokkal teli munkanap. Jószerivel még be sem húzta maga után az utcai kaput, már azt számítgatta magában, mikor zárhatja vissza maga után, hazatérve a békés kis házba. Épp hogy átvette az asztalát a váltó társától, ott is termett mellette a "kis főnök", Zsolt. Bár az…..
Benedict Flynn jól megnézte magának a tőle ötven méterre álló társaságot. Az ország legnagyobb partiján vehetett részt a kolléganőjével. Valójában egyetlen, ezen a földön született embert sem ismertek személyesen. Viszont rengeteg információt kaptak azokról a személyekről, akik most előttük…..
Történt egyszer, nagyon-nagyon régen, nem röhögni, de még a múlt évezredben, hogy egy kislány az alföldi pusztaság keleti végén olvasmányokkal kezdte itatni az agyát. Miután Benedek Elek "Két borsószem ökröcské"-je leesett a térdéről, a vaskosabb kiadás, körbefodult az otthoni könyvtárban, aztán…..
   Fotó: Filep László   Szeretem a decembert. Végre van időnk és lehetőségünk egy kicsit megállni és értékelni az elmúlt hónapokat. Küzdelmes év van mögöttünk és nagyon sokat kellett változnunk. Most nem szeretném a világ eseményeit részletezni, de azt gondolom, abban egyet tudunk érteni, hogy…..
Szeretem a történeteket. Szeretem a betüket, a szavakat, azt a tengernyi dolgot, amit ezekkel szokott ember és ember kifejezni egymásnak. Igazából így ismered meg a másikat, első körben a szavain keresztül, aztán vagy lesz belőle tett, vagy nem. Vagy megszereted a szavait hallgatva, vagy elhatárolod…..