Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeHeL

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igaz rég volt már (nem is tudom pontosan hányadikán), de mégis mindenképp megér egy blog bejegyzést, a BME GTK sportnapi teljesítményünk, vagy nevezzem úgy, részvételünk. A szervezkedés feladata rám hárult, pedig sok közöm már a BME-hez nincs. Szerencsémre Keke…..
Györök utca 26. Borul a bili 2009.09.09 19:42:00
  Azt hiszem időnként mindannyian elveszítjük fejünket, és olyan dolgokat mondunk, cselekszünk, amiket aztán később megbánunk. Nos, a Michael Douglas által alakított William "D-Fens" Fosterrel mindenesetre ez történik annyi különbséggel, hogy ő nem bán meg semmit.…..
LeHeL 2009.09.16 23:12:33
Györök utca 26. Bogyó blogja I. 2009.07.08 21:25:00
Aperitif   Az Aperitif étkezés előtt fogyasztandó étvágygerjesztő leleményesség, mely lassan, szinte égetve csordul a rendeltetésére kívánt objektum felé! Itt serkentő hatást gyakorolván a gyomornedvre,éhség érzetet indukálván érzelmi…..
Mint már egy korábbi cikkből kiderült, a 2008-as A2-es kategória bajnok párosa, az idei évben egy Honda Civic VTI-vel fog versenyezni. A már matricákkal feldíszített versenyautóról csatolok pár képet. Külön kiemelést érdemel a frissen felkerült szponzorok közül a Szabó és…..
Mint a bevezető bejegyzésemben is írtam, azzal a szándékkal csatlakoztam e remek blog szerkesztőgárdájához, hogy hétről-hétre ajánljak egy könyvet vagy filmet a kedves Olvasóknak. Nem terveztem, hogy akár csak egy poszt erejéig is eltérjek e témakörtől, de tegnap olyan…..
Györök utca 26. Celeb hegyek 2009.03.22 01:26:00
 Csütörtök délután volt egy jó kis találkám két nagyon régi jó barátommal, Maráz Ádámmal és Hordós Zsolttal. Zsolti meg is hívott magához estére, azt mondta van feléjük egy jó hely. Este el is indultam hozzá, már a villamoson betalált egy félrészeg ürge, hogy…..
LeHeL 2009.04.07 19:40:29
aha
Györök utca 26. Olvasói levél 2009.03.15 21:11:00
A minap az alábbi komment érkezett a blog egy korábbi cikkéhez, ami az Eötvös Gimnázium tavaly tavaszi esetleges fenntartóváltásával volt kapcsolatban. NRG44 nevű kedves olvasónk az alábbi észrevételeit kívánta megosztani: Átolvastam ezt a förmedvény…..
LeHeL 2009.03.17 19:52:05
Kedves blogolvasók!   Az utóbbi időben elég nagy volt a pangás a blogon, ez legnagyobb részt jómagam és a szerkesztőség többi tagjának a hibája, egyedül annyit tudok felhozni a mentségükre, hogy vizsgaidőszak volt, tehát nem sokat voltunk együtt, ez a jövő héttől kezdve…..
LeHeL 2009.02.07 13:39:00
Kedves blogolvasók!A mai napon az egyik közösségi portál üzenőfalán találtam egy nagyon frappáns irományt, és úgy éreztem muszáj megosztanom a blog közönségével, mert úgy gondolom nekik is joguk van "trendinek" lenni. Hogyan legyél trendi:  - A…..
Dzsanni a Ronaldo koruli talalgatasok zavarabol kimenekulve kenyelmesen hatradolt a Gyorok utca magan repulogepenek kenyelmes boruleseben es tervezgette a hetveget... szombaton kvalifikacio, este atrepulunk Milanoba egy kis shoppingolasra. Hmmm gondolta magaban, nem is rossz ez a pozicio.…..
hello gyorokutca blog, jelentkezik az ujabb (masodik...) f1 beszamolo, ezuttal Barcelonaban tortentek a dolgok.Erre a hetvegere majdnem megcsonkult a csapat, ugyanis a Super Aguri nevezetu kis istallo komoly anyagi gondokkal kuzd. Meg szerdan sem lehetett biztosan tudni hogy sikerul e eloteremteni…..
Manapsag probalom egyre elviselhetobbe tenni torontoi tartozkodasomat, amibol mar csak 2 honap van hatra...  egesz egeszseges eletmodot elek, bicoval jarok melozni a reggeli benzingozos dugokon keresztul,es kosher pekarut eszem...(ami a torontoi bicozassal ellentetben tenyleg egeszseges) …..
Udv mindenkinek, Lehel vagyok, a Gyorok utca26 szerkesztosegenek nemzetkozi tudositasokert felelos szakembere:D a jovoben remelhetoleg en irok majd 1-2 ropke commentet az eppen aktualis F1 versenyhetvegekhez.Kekevel(gyorok utca26 szerkesztoseg foelnokvezerigazgato Ur) es DZSanival (koordinacios…..