Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomcatMWI

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
persze olcsó népszerűséghajhászás ilyen témával nyitni, hiszen a hétfői tomcat-féle flashmob és ellenflashmob kapcsán csakúgy folyik az okosság a blogokból, a sajtó pedig közben (már előtte) saját- és tulajdonosa szája íze  szerint értékelte az eseményeket. én csak…..
Arcot fogott a nemzeti radikális/szélsőjobb az elhíresült jegyirodai incidensben, és persze a szocik igyekeztek levonni a tanulságot. Joggal örültek, hisz tán először fordult elő, hogy jobb, bal, szegény, gazdag, szép, csúnya, vállt a vállnak vetve intett be azoknak, akik amúgy is…..
Egy igazi konzi napja reggeli kávéval/teával és a lapok olvasásával kezdődik. Meg persze az ismerősök küldik a linkeket a kiszeltüncik aktuális baromságairól, ezeket is ilyenkor törli ki olvasatlanul. Aztán mégis ráakad egy ilyenre: "Tomcat szerint a Horthy Miklós által a…..
gesundheit Véglény-parádé 2008.04.11 12:28:02
Van most ez a Hollán utcai jegyirodás izé! Nagyjából minden oldal elmondta a véleményét, nekem összesen két hozzáfűznivalóm van.1., Tavaly ősszel akartam ott vásárolni koncertjegyet, mégpedig egy cigányzenekar koncertjére. Bunkó, tapló, faszparaszt módra viselkedtek az eladók…..
Ott voltam, láttam. A Hollán Ernő utca egyik házának erkélyéről, pont a náci tábor felett voltam. Ennyi primitív, elvakult, buta arcot csak focimeccsen lehet látni. Látszott, összeszokott csapat, mint a meccsen, egy elkezdte a rigmust, már a többi folytatta. Néhány ismert…..
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..
agyalapi irigy A nácik vesztettek 2008.04.08 08:01:00
Történt, hogy egy jegyirodában egy kis ribanc zokon vette, hogy a jegyiroda kezelési költséget számít fel, ezért kitalálta, hogy őt  a magyarsága miatt üldözik, és náci haverjaival molotov-koktélt dobatott a boltra. A tomcat nevű tályognak ez kevés volt és flash modot…..