Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatbird

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Ez a blog nem a napi katonai aktualitásokra szakosodott, de – hosszas vívódás után – úgy döntöttem, nem hagyom ki az elmúlt nap hírét. Arra kérlek benneteket, kommenteljétek ezt a rendkívüli (és szerintem nagyon szomorú) katonasztorit. Biztosan mindenki hallott róla,…..
fatbird 2010.02.17 14:42:00
@tiboru: Nem is azt gondolom, hogy ez menti a felelősség alól. Csak magyarázná ezt az agybajt. Mert józan ésszel ilyet nem csinál egy őrmester sem. (bocs minden őrmesternek)
w Sonderangebot - reloaded 2007.01.24 09:00:00
Címlapon hozza a keddi Blikk a képviselők költségtérítésének ügyét. Felháborító! Arcpirító! - nem fukarkodnak a népharaggal, úgyhogy most már visszavonhatatlanul téma lett belőle. Amit a Blikk ír, az a politika, kérem, sokkal inkább, mint a Népszava meg a Nemzet. Mint…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
fatbird 2006.12.08 13:35:00