Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megcirógatlak csalánnal

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár a harmadik részéhez érkezett a külföldön élő magyar gyerekeket bemutató sorozat, ám míg az első két részben (ha valaki lemaradt volna itt és itt pótolhatja) a kisebbek meséltek élményeikről, addig most és egy hét múlva a tinik osztják meg tapasztalataikat. Érdekes lesz látni, mennyire másként…..
megcirógatlak csalánnal 2016.12.22 07:05:17
Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint…..
megcirógatlak csalánnal 2016.12.12 12:11:30
@hannamontanna: szövegértelmezés 1es, mehetsz kapálni a földre
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
megcirógatlak csalánnal 2016.12.11 09:33:02
Visszatért a könyvtáros csapat és velük a hogyvoltok is, nem rettenve meg attól a ténytől, hogy a Universal Channel kivonulása miatt a friss évad nem érhető el magyar szinkronnal. I can speak English, I learn it from a book, biztatja magát a hogyvoltíró, akárcsak Manuel a Fawlty…..
Minden rózsaszín, kis Disney-madarak bújnak egymáshoz az ágacskákon, vége a sorozatgyilkosságoknak, újranyitott a kampusz és mindenki boldog. Zayday a Kappa elnöke, Grace pedig az alelnök, pont, mint a mesében. Persze minden jelentkező beléphet, tárva-nyitva áll a Kappa klub ajtaja. Éééés Hester a…..
megcirógatlak csalánnal 2016.12.01 14:40:48
@zoltankiricsi: úgy hallottam, lesz a 2. évadban egy új sorozatgyilkos (valami zöld a vörös helyett)
nem biztos, hogy igaz, mert nem mertem utána olvasni, mert végig akarom izgulni a 2. évadot.
Milyen sorozatokat nézel? Az odaátot nem lenne rossz folytatni, régen az első 2 évadról írtak hv-t, csak abba maradt. Én most a Zoo című sorozatot nézem és nagyon bejön.
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
megcirógatlak csalánnal 2016.11.17 12:05:05
Mármint a Hogyvolt blogot, ahol a Való Világról írt posztok verték ki nála a biztosítékot. Állunk elébe, kedves Tivadar, hadd szóljon...
megcirógatlak csalánnal 2016.11.15 21:36:54
Biztos az ostorlábú oldala ez? Nagyon sok kamu/like vadász oldal van.
Ha tényleg a saját oldala, akkor 2,5 nap alatt lenyomta az összes vv8 hogyvoltot? Durva, főleg, hogy nem nagyon nézném ki belőle, hogy olvasni is tud :D

Viccet félretéve ilyenen nem kellene besértődni. Mivel közszereplő és a komplett vv-ről lett hv írva (nem külön róla), ezért érthetetlen...Meg aztán ilyen vicces formában tálalva nem vészes. Ha fel lenne háborodva, mert napi szinten kapja a posztokat a c:c-n akkor talán érthető lenne (de mondjuk rogántónika, retek klub meg a mikulás bácsi tévéje sem ok nélkül van fikázva).
Mondjuk nekem is feltűnt, hogy málna kicsit sokat van fikázva az írók között, de hát ha őt vágták be a szerkik nem a 70 nap önmegtartóztatás után napi szinten több liter testnedvet elfogyasztó escortnoémit...

Véleményem Tivadarról:
Nekem bejött az ilyen mindenkit papagájkutyázó ostorláb :D Ehhez a műsorhoz megfelelt. Pont ilyeneket keresnek és nem szobanövényeket a retek klubnál. Mert ugye a néző ritkán gerjed egy tujára (mondjuk Dávid is kedvencem a vv8-ból). Nekem bejött ez a karakter a tv-ben. Az életben meg ha mellém ülne a buszon 2 perc múlva már vagdosnám az ereimet :D
Szóval nekem bejött, szórakoztatott. Nem több, nem kevesebb.

@Bruti:

Gecó mekkora hv-t írtál ma is :D Riszpekt :)))
Am sztem Szir(szar)ia pont ideális ha vannak kötvényeik :D
Szomszédokkal nem lesz gond, úgy is itt van már az összes patkány.
Ilyen hablatyárpi meg vajnamikulásúr kaliberű muksók ott is lesznek, de nehéz lesz megkülönböztetni egymástól a sok achmedet.
megcirógatlak csalánnal 2016.11.16 17:16:43
@tomy95: te vagy az papagájcsicskakutya? :D
megcirógatlak csalánnal 2016.11.16 20:10:16
Balogh Zsuzsa távozását a TV2 közleményben jelentette be, melyből kiderül, hogy a Tények felelős szerkesztője a családjában felmerült súlyos betegség miatt hozta meg döntését. 8 éve a TV2 Akadémia végzőseként kezdett el dolgozni az Aktívban, később a Tények vezető bűnügyi újságírójaként folytatta…..
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
megcirógatlak csalánnal 2016.11.10 17:16:56
@alsophila.grahami: 1:1...akkor hosszabbítás? vagy rögtön lőjük a 11-eseket? :D

@Biriksz_Krokiksz!: akkor én öltözök be vörös ördögnek és kettőt találhatsz ki fog meghalni a következő vv hogyvolt kommentözönében :D
amúgy szerintem a gyanú árnyéka/segítség bajban vagyok című retek klub műsorra gondolsz? anno az is hír volt, hogy a retek klub belső embereket használ a vv-ben, meg hogy minden megjátszott...mondjuk egy bizonyos szintig tuti súgnak a szerkesztők...
meg nem feltétlen belső ember, hanem a castingon már így szedik össze ezeket a bolondokat, hogy ha nem fértél be az éjjelnappal dugapestbe akkor jó leszel tölteléknek a következő szarfaktor szériába...
Új gyilkos a láthatáron, akire eddig nem is számítottunk. Nem, nem Oberlin az. Hanem a Gravitáció. Legalábbis Egyes a gravitációra szeretné fogni a Nyakmerevítős halálát. Persze egy mondattal előbb még azzal próbálta puhítani Chadet, hogy a szerelmükért ölt. Lényeg az, hogy…..
"Több együttérzés kellene" címmel vetített a hajléktalanságról szóló riportot az RTL Klub kedd este, azaz egy nappal azután, hogy a TV2 gusztustalan, a hajléktalanokat tiszta erőből lejáratni kívánó műsort sugárzott...
megcirógatlak csalánnal 2016.11.09 17:52:50
Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára…..
comment:com A hónap képe 2016.11.04 15:06:45
Na, ki ül John Stamos mellett a fűben?..
megcirógatlak csalánnal 2016.11.05 12:41:07
Boone a tökéletes Joaquin Phoenix álcájában narancslevezik az utcán, miközben mellékesen telefonon megbeszéli a titokzatos harmadikkal, hogy Gigit mostmár tényleg kiiktatják. Az továbbra is rejtély, ki lehet a harmadik, egy biztos, ismeri Zayday-t, jóban van vele, de mostanában nem…..
megcirógatlak csalánnal 2016.11.03 07:22:11
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
Nem sokáig húzza az RTL Klub az idei X-Faktort, a szokásos tízhetes “döntőzés” helyett hét hét alatt letudják az egészet. Jó, ha számolt az ember egy kicsit, akkor látta, hogy a november 5-én induló élő adásoknak karácsonyig ki kell futniuk (a döntő ennek megfelelően december 17-18-án lesz) Ehhez…..
Nem jutott be az élő adásba a The Wedding at the Slaughterhouse nevű grindcore zenekar, mert az X-Faktor egy tévéműsor, aminek van kereskedelmi értéke, és abba nem fér bele, ha hetente (vagy legalábbis az első héten mindenképpen) egy hosszú hajú, szakállas pali földöntúli hangon hörgi a mikrofonba…..
Aki egyetért azzal, hogy a Való Világ jelenlegi szériája lassan sokkal inkább egy kertévés szociodráma, sem mint reality, az el fogja nézni a lentieket és minden továbbit. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy az egy egységnyi műsoridő alatt egyre többször történik olyan, hogy nem történik szinte…..
megcirógatlak csalánnal 2016.10.30 08:52:05
Munsch az a fajta nő, aki még akkor is képes úgy viselkedni, mintha ő tenne szívességet neked, amikor tulajdonképpen a tartozását kellene kiegyenlítenie. Így van ez most is, amikor Grace bent ült az irodájában és arra vár, hogy a dékán elmondja a csecsemős ügyről, amit tud. Mert ugye az volt a deal,…..
megcirógatlak csalánnal 2016.10.29 12:07:01
@Biriksz_Krokiksz!: és miért baj az ha a csajok miatt is nézi? legalább faxa hv-kat ír hozzá!

jó sorozat, direkt nem néztem meg előre ki lesz a 3. gyilkos :DD
am j. phoenixnek volt egy korszaka amikor tényleg hobósnak öltözött :DD
„Nem fényre van szükségünk, hanem tűzre.” - Frederick Douglass Nick exkedvesét siratja, ekkor tör rájuk Chavez csapata, Trubel-t kivonszolják, míg Nick-et elkábítják. A részt fekete-fehérben folytatjuk, Nick visszaemlékszik a közös pillanatokra, majd a temetésen találjuk…..
megcirógatlak csalánnal 2016.10.28 11:49:18
Kimaradt jelenet a Flúgos futam hétfői adásából a szexhiányos, kufircvágyos, pélót skubizó Csillával és a mindezt rezignált arckiferejezéssel telibe szaró Lóránttal...
megcirógatlak csalánnal 2016.10.28 11:48:21
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
megcirógatlak csalánnal 2016.10.28 08:46:56
@Cérnahuszár: miért Nem szokták ezek bilinccsel kikötni magukat?;)