Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wercsi980

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 -Nem akarja bemocskolni a kezét, értem én. De hát sajnos nincs más választása. A kelmefestő kezét megfestik az anyagok, amelyekkel dolgozik.   -Én ezzel dolgozom - a spirituálissal, az emelkedettel. Most mondja meg: megfestette a kezem?  Vitán felül áll, hogy VIII. Henrik az angol, sőt mi több,…..
Egy vagyok az Erővel, az Erő velem van!  Akárhogy is nézzük, rizikós vállalkozás volt ez a Zsivány egyes. Kezdjük azzal, hogy nehezen helyezhető el a korábban megjelent Star Wars-filmek sorában, ugyanis ez az első spin-off történet (amolyan három és feledik rész), amellyel kezdetben sokan nem…..
Kultkuckó Meet the New Boss 2016.12.17 22:19:33
 És kezdhetjük is! Levegőt vehettek, pisloghattok, sírhattok... oké. Nyilván mind ezt fogjátok tenni.   Hihetetlen, de már nyolc hét eltelt a The Walking Dead hetedik szezonjának évadnyitó epizódja óta, ez pedig azt jelenti, hogy elérkezett az idő, hogy a sorozat - a rajongók legnagyobb…..
Valami itt settenkedik a városunkban, pusztítva lecsap ránk, aztán eltűnik nyomtalanul. Boszorkányok élnek köztünk... Egy hajszálon múlik, hogy nem jelentem ki már a poszt elején, hogy: íme, láttam az év legjobb filmjét. Csupán egyetlen dolog tart vissza abban, hogy ezt tegyem, méghozzá a…..
Kultkuckó Ki vagy, Doki? 2016.11.06 18:34:51
 Hosszú éveken át bolyongtam az időben. Magát kerestem.  Napjainkban aligha akad szebben és sikeresebben építkező stúdió a Marvelnél. Ügyesen alakítgatják a filmes univerzumukat, és mindenki számára érdekesen igyekeznek kibontani az újabb és újabb szuperhősös sztorikat, legyen szó akár…..
Kultkuckó Halottnak a csók... 2016.10.25 21:45:48
 Fogadok, azt hitted, együtt fogtok megöregedni. Vasárnap ebédnél körülülitek az asztalt és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Nem. Ez nem így működik, Rick. Többé már nem.  Micsoda vége lett a hatodik évadnak! Bátran ki merem jelenteni, hogy a Walking Dead történetének eddigi legerősebb…..
wercsi980 2016.10.26 21:23:31
@Couch Club Szunyi: A bejegyzésedből azt olvastam ki, hogy nem bántad meg, hogy kitartottál a sorozat mellett. Remélem a további részek sem lesznek ennél laposabbak, és elégedettek lehetünk. :)
(Egyébként a Daryl lefegyverzéséről és a Carol személyiségében történt változásokról alkotott véleményeddel maximálisan egyetértek. A 6. évadnak ezen momentumai nekem sem tűntek eléggé megfontolt döntéseknek.)
Köszönöm a hozzászólásodat! :)
 Hajdanában egy szigeten, a világ túlsó felén igen különös gyerekek éltek. Mind együtt egy nagy, öreg házban, egy elvarázsolt helyen, ahol senki sem lelhetett rájuk. Nem olyanok voltak, mint más emberek. Káprázatos dolgokra voltak képesek. És mindre vigyázott egy bölcs, vén madár...  Várható…..
Kultkuckó Gyilkos játékok 2016.09.11 17:08:38
 A végén mindannyian állatokká válunk, akik kikaparják egymás szemét a túlélésért. Régóta szemeztem már M. J. Arlidge Ecc pecc című regényével, ugyanis hiába mondogatják sokan, hogy nagyot tudunk bukni, ha csupán borító alapján választunk könyvet (ne adj' Isten az alapján ítéljük meg), azért ez…..
 A pszichopaták nem őrültek. Tisztában vannak a tetteikkel és a tetteik következményeivel.  Mit is gondoltam, mi az, amit a Hannibal-tól kapni fogok? Mi hajtott, amikor elkezdtem nézni? Mire számítottam?   Nos, talán egy hátborzongatóan visszafogott és emberinek tűnő főgonoszra, akinek már…..
wercsi980 2016.09.11 16:21:27
@Démétér: Köszönöm szépen. :) Igen, a második évadot valóban kár lenne kihagyni.