Regisztráció Blogot indítok
Adatok
listenthecook

21 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátságos hangulatú backstage interjú történt meg az ELŐZŐ ÍRÁSOM témaestjén. A két zenekar frontembereivel, Sorbonne Gergővel és Jáde Leventével beszélgettem a minap. Illetve sajnos már másfél hete. Első interjú, na. Nem volt élethelyzet vágásra az elmúlt napokban, legközelebb…..
Parádés koncertek történtek meg csütörtökön a Kuplungban.  Fellépett a Jáde Nyúl, majd jött The Adolescens, végül a Sorbonne Sexual zárta az estet tegnap a Király utcában. A Jáde + Sorbonne engem egészen meggyőzött, míg a Serdülők zenéjéről kiderült sajnos, hogy nem az én stílusom. A közönség…..
A lehető legjobb értelemben! Uzipov és Wrong Side alkotott.   Múltkor MÁR EMLÍTETTEM, hogy ellátogatok az egyik legbarátibb magyar zenekar koncertjére, illetve írtam is az új lemezükről egy kritikát. Azonban arra nem is számítottam, hogy meg fogok szeretni egy még mosolygósabb bandát is aznap este!…..
Képzeld, úgy szalad az idő, hogy észre se vettem: Már egy hónapja fut ez a blogos őrület! Igaz, szűkös időm miatt nem tudok szolgálni nektek napi egy igényes poszttal, azonban harcolok azért, hogy legyen legalább 2-3 poszt/hét. Szeretnék neked sok boldogságot, szórakozást, kacagást, érdekes…..
Szaftos lemezkritikám a XV. kerületi "Kispiacon"-on kezdődött.  Egy real kritika megírását helyeztem fókuszba. Az átszellemülés érdekében ától zéig átgondoltam a helyzetet és arra jöttem rá, hogy a legoptimálisabb helyszín az ihletszerzéshez Bábel István hírhedt vendéglátóegysége lesz. A Bádog…..
Kezdem a sztori legelején.  Nem kezdődik egy sztori sem a pizzaevéssel. Ez egyértelmű, nagyon nem szeretném húzni a drága idődet, Kedves Olvasó, ezért bele is vágok a krónika elejébe, s vékonyan lefejtem a történések sorozatát. via GIPHY Hadjáratba kezdtem Á cimborámmal a 11. kerben. Ki volt a…..
Csütörtökön fellépett az egyik, legértékelhetőbb magyar zenekar a Kobuciban.  Talán a címből és a soundcloudos linkből már kitalálhattad, igen, az Elefánt az. Visszamenőlegesen tudósítok a történtekről, melyek mélyen érintették érzékeny lelkemet.  Kedves barátaimmal (sokan voltunk, nem szeretnélek…..
listenthecook 2016.09.26 23:17:27
@Betszy: minden elismerésem Betszy, a tied: megtaláltad a hibát a cikkben, egy kics előadásmódbeli csavar, amit full elfelejtettem leírni. Köszi, hogy észrevetted, a rajongód vagyok!
Büszkén jelentem be, hogy: nem én írom a következő sorokat. Na jó. Ezeket még igen. Egy jó cimborámmal ('nagy i') beszélgettünk egymás karrierjével kapcsolatban. Nevetgéltünk az egyetemi tanulmányok kompetensségéről, aztán végül csak szóba került, hogy munka mellett miket szoktam perverzkedni a…..
Az interneten barangolva meglepő felvételeket ástam ki a youtube bugyraiból. Apró gyűjteményemben bemutatok neked néhány kuriózumot a show business világából. Akiknek nem volt elég a filmek és színházak színpadi jelenléte, s - hobbiból akár -  a zene világa felé fordultak. Készülj fel a…..
listenthecook 2016.09.21 19:09:50
@Hörömpő cirkusz világszám: köszi az infót, legközelebb lesz egy összeállítás az álruhás jazz virtuózokról is
listenthecook 2016.09.21 21:43:11
@Márk_Márk: de közben Johnny meg Iggy zenészek inkább, mint színészek
listenthecook 2016.09.22 09:11:03
Másnaposoknak, harmadnaposoknak, a tegnap megismert szimpatikus és antipatikus formáknak, későn kelőknek, korán fekvőknek, édesanyukádnak, a szomszéd srácnak és lánynak, a Pista bácsinak, zenekedvelőknek és zenét nem kedvelőknek, kedvenc tanárnénidnek, a főnöködnek, kutyádnak, macskádnak és végső…..
Történtek dolgok a héten. Elkezdtem szeptember elindultával, a nyár után aktívabban dolgozni, s mostanában kevesebb időm lett blogposztokat irogatni, ezért az élnézéseteket kell kérjem. Ennek ellenére ne csüggedjetek, SOHA nem fogom abbahagyni! Beszámolok a hét eddigi történéseiről, hihetetlen…..
Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat! ..
A hétvégén egy pompásnak ígérkező kalandra indultam. Szentendre: más néven, a Duna-kanyar kapuja, Marcus Aurelius kedvenc katonai tábora, kiváló és világhírű énekesünk, Wolf Kati szülővárosa volt a szombati úti célom. A romantikát és macskaköves barangolásokat rejtő városba CS kísért el engem. Vele…..
Ünnepélyesen bejelentem, hogy dolgozok egy következő projekten! Méghozzá egy ehető projekten. Elmesélem neked, hogyan is történik egy munkafolyamat, ami elvezet egy olyan csodáig, mint például a Mehikorn. Unod, hogy folyton ezzel a nem létező szóval dobálózok? Igen? Erre gondoltál, már megint? Ne…..
Nem fizetett hirdetés következik.  Azért teszem ezt, mert bírom a zenéjüket. új albumról egy nóta: Még ma, 2016.09.10-én, early bird jegyeket válthatsz 1000 forintért az Uzipov lemezbemutató koncertjére, a Dürerbe! Bocsi a sovány posztért, csak szerettem volna, hogyha tudjátok. A zenekar…..
Rengeteg aspektusból meg lehet ezt a témát közelíteni. Beszélhetnék arról, hogy milyen sorrendbe és irányba kell helyezni az evőeszközöket, mielőtt hozzáfognánk az étkezéshez. Arról is, hogy milyen őrülten finom kaját kell enni ahhoz, hogy optimálisnak tűnjön a rítus, legyen az NUTELLÁS PALACSINTA…..
Nehéz belefogni ebbe a koncertbeszámolóba.  Kezdem ott, hogy POZITÍV VÁRAKOZÁSOKKAL indultam el hétfőn az éjszakába. Ennek ellenére, még nem is sejtettem, hogy mi fog várni az elsüllyeszthetetlen A38 hajó gyomrában. Olvassátok szeretettel az első koncertbeszámolómat! Így nézett ki a…..
Ma elkövetkezik az a pillanat, amire már 204 napja várok!  Pár napja eszméltem rá facebookon, hogy mi lesz a programom a mai estére. Az adrenalin szétáradt a testemben, amikor megtudtam, ki fog játszani a világ legjobb hajóján. Amikor a mai nap előtt 204 nappal, élőben volt szerencsém meghallgatni…..
Megvan a szemed előtt egy casual falunap? Sétálsz az édes szülőfalud kanyargós vagy éppen vonalzóegyenes utcácskáin. Egyelőre még nem vetted meg az első alkoholos italodat, gondoltad még azért először körbenézel józan tekintettel a helyszínen. Teljesen kifordult magából a falu. Átirányították a…..
Tökre izgulok, miközben írom ezeket a sorokat... Szeretném, ha lehető legjobban átéreznéd azokat a dolgokat, amiről írok neked. Ez most vedd úgy, mint egy őszinte vallomást.  Mindenek előtt, kérlek, indítsd el ezt a csödát:     Beszélsz egy hozzád igazán közel álló emberhez. Legyen a…..
Kérlek: (ha nem tudnád mit kell tenni, kattints ide - ha viszont tudod miről van szó, ne is vedd figyelembe ezt a jelentéktelen sort, tudod mire gondolok) Az ég világon semmi! Az egész csak egy illúzió, hogy azt hidd, hogy valami előremutatóról, jelentékenyről, életszerűről olvasol. Általában…..
  Szeretek zenét hallgatni. Szeretek minőségi zenét hallgatni. Szeretek róla beszélni. Szeretem a zenét ízlelgetni, miközben beszélek róla. Mást is szeretek ízlelgetni. Szeretem a főztömet ízlelgetni. Szeretem más főztjét is ízlelgetni. Szeretem akkor is a főztöket ízlelgetni, amikor arról…..