Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emporio Ármányi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
 Az Eurostat legutóbbi mérései ismételten igazolták, hogy a magyar népesség elöregedőben és fogyóban van, aminek leginkább a társadalom fiataljai látják kárát. A folyamatos kivándorlás, Kelet-Magyarország egyre jobban való elszakadása vagy az aktuálpolitikai helyzet mind mind csak következményei…..
Emporio Ármányi 2019.10.03 16:28:01
@jenkizulu: Akinek a haza egyenlő a zsozsóval, akinek ott van a hazája, ahol a lé, az nyugodtan húzzon el innen feketemosónak. Viszlát.
Ágikák és politikusok Igen, a 2019-es EP-választás magyarországi győztese a rejtőzködő, a Demokratikus Koalícióra szavazó polgár, méghozzá kettős értelemben is.Egyfelől azért, mert máris az ellenzéki oldal vezető erejévé emelte a DK-t, másfelől pedig azért, mert gyakorlatilag előzmény nélkül,…..
Volt egy időszak, hogy Bayer Zsolt jókat írt. Értett a szakmájához, és ennek megfelelő színvonalú produktumokat tett le az asztalra.  Sajnos azonban minden véget ér egyszer - mondják.  Előre tisztázni szeretném, hogy magamat a középtől kissé jobbra álló embernek tartom, ilyen közegben nőttem fel,…..
Megváltozhat-e a közhangulat Magyarországon egy törvény miatt? Bár a kérdés költői, a magyar társadalom hangulata olyan hektikusan változik, hogy a határozott igent, vagy a határozott nemet senki sem kockáztatja meg. Az ellenzék igyekszik összeszedni minden tudását és erejét, ám az utcai tüntetések…..
Emporio Ármányi 2018.12.21 14:03:09
@tireless treehugger:

Törődj bele, kommancs: a szamuelys, kohn bélás, rosenfeld mátyásos eszmetársaid az utolsókat rúgják ebben a hazában. Ezért nagy a sivalkodás. Még rúgnak egyet-egyet, mint a galvánbéka, még nő a szakálluk és a körmük, de már mennek a náthásba. Kampec dolores. Sajnos nincsenek illúzióink: nagy gyakorlatuk van az alámerülésben, a kibekkelésben, az illegalitásban. A bolsik egész XX. századi története erről szól. De most egy időre végük van ebben az országban, mint a botnak.
Jajholabőröndöm. barnaeső. mészároslőrinc. hüp hüp.
Széles nyelvcsapásokkal ismét bizonyította hűségét Orbánhoz a Terror Háza igazgatója, a Figyelő tulajdonosa a le Monde hasábjain. ..
Csak mondom Mi volt a kérdés? 2018.06.13 19:54:57
Nagy élmény volt Orbán sajtótájékoztatója a szlovák miniszterelnökkel való találkozója után. Az ember végig azt várta, mikor fog már mondani valami érdemlegeset, de erre nem került sor, tulajdonképpen nem derült ki, egyáltalán miért találkozott a két kormányfő? Nem egyeztek meg semmiben, nem…..
Emporio Ármányi 2018.06.14 13:30:51
@s: téged ki nem szar le , ótvar lippppsi, he?
Emporio Ármányi 2018.06.14 15:02:40
@LebensraumamOsten:
@Agarik:

Ótvar nadragulyák. Még egy-két év dr. Orbán Viktor miniszterelnök urunk (áldott legyen a neve!) vezetésével, és már csak a Természetrajzi Múzeumban lesz belőletek egy példány, kitömve.
Addig is visíccsatok, retek lippppsik!
Muhaha!
Valószínűleg a Tények és a TV2 még a saját mércéjéhez képest is egészen új negatív rekordot állított fel azzal, hogy a lassan menetrend szerinti Vona Gábor-lejáratásokról szóló riportnak már a legeslegelső mondata konkrét hazugság. "Megdöbbentő a hasonlóság Gyurcsány és Vona között - legalábbis ezt…..
Emporio Ármányi 2016.12.15 11:12:24
@Pink Petsch:

Ne álmodozz, nem vagytok ti annyian, balliberális ...
De ezt már ismerjük. A balliberális szerint a soha nem szavazó 4 millió mind balliberális.
Muhaha!
Emporio Ármányi 2016.12.15 11:14:21
@Holo Qi:

Mondom: ha tudsz legalább ilyet és olcsóbbat, akkor szóljál. Akkor arra szavazunk.
Úgy sejtem, a böszme, aki államcsődbe sodorta az országot, nem ilyen volt.
Akkor ezt lezárhatjuk.
Emporio Ármányi 2016.12.15 11:39:30
@igazi hős: nem nekik van végük és nem is nektek, hanem az egész országnak. Nekünk.

Ejnye, bérrettegő, ne ess túlzásokba.
A balliberális nem azonos az országgal.
Annak az időnek vége.
Jajholabőröndöm!
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..
Emporio Ármányi 2016.12.08 10:45:44
@a NER szellem vasútja:

Bár ezzel a "libsissél az anyádnak kisköcsög" szövegeddel a kutyába se veszlek, azért válaszolok neked:
mi ezzel a problémád? Orbán miniszterelnök úr (Isten áldja a nevét) akkoriban liberális volt. Két okból: a) fiatal volt b) az ország még nem ismerte a balliberálisok ocsmány természetét.
Egyébként Churchill (és az ő nyomán Antall József is) megmondta, bizonyára jte is hallottad már (egy lóf@szt hallottad):
"nincs szánalmasabb, mint egy fiatal konzervatív és egy öreg liberális".
Muhaha!
Emporio Ármányi 2016.12.08 10:49:53
@KukuxuBucsu:

A balliberális természete, habitusa, a lelkivilága ab ovo munkásőr.
Ezt már a Kohn Bélák és Rosenfeld Mátyások idején eltanulta, amikor saját anyját is elárulta a hatalomért.
Nem kell ahhoz munkásőrnek lennie.
Az más csak a sors játéka, hogy in facto is munkásőr szokott lenni.
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Emporio Ármányi 2016.10.21 10:42:34
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
Amikor a megrendelt cikket azt megelőzően írták, hogy kijött volna a nézettség, ugye. Mert a Hello!! állításával ellentétben a nézők nemhogy megszerették a Star Academyt, de menekülnek tőle, a napi műsorunkat a Showder klub, az Észbontók és a Dr. Csont ismétlései is verik.  ..
Emporio Ármányi 2016.09.09 11:30:08
@-Sarq-:

A mai TV2-fikázásunkat olvasták.
Holnap az M1-ét (M4-ét stb.) fogják.
És nem, nem szégyelljük.
Emporio Ármányi 2016.09.09 11:39:57
@FF:

A balliberális onnan ismerszik meg, hogy mindent ő fizet az adójából: az M1-et, a TV2-t, a stadionokat, a kisvasutat, stb. stb.
A balliberális már annyi mindent fizet az adójából, hogy lassan hitelt kell felvennie, mert nem bírja idegileg.

A balliberális úgy van ezzel az állandó fizetéssel az ő adójából, mint az ósdi viccben:

- Tudta, hogy New Yorkban minden órában elütnek egy embert?
- Na, nem szeretnék annak az embernek a helyében lenni.