Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foglaltnevek

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig semmi rosszat nem tettek. Tuti, neked is van olyan szomszédod, akiről alig tudsz valamit, nem is nagyon beszéltek, de mégis, valahogy néha picit talán, titkon zavar a stílusa. Vagy csak nem tudunk velük mit kezdeni. Mert picit furák. Tudod, pl. az, aki a falhoz simulva cammog le reggelente és…..
Szünet Ha Szudánba készülsz... 2014.12.10 03:00:00
Szudánról a neten szinte semmi nem található meg, legalábbis azok az adatok nem, ami meghatározza az ottani élet milyenségét. A közigazgatása teljes mértékben átláthatatlan, ha egyáltalán létezik bármilyen szintű igazgatás. A szabályokat mindenki maga szabja meg, ami helyzethez képest változhat, de…..
Aki nem tud csak arabul azzal nem lehet angolul beszélni. A gugli jó barát, ha beszélni nem tudunk akkor írunk. Nem mindenki szegény aki annak néz ki Aki szegénynek néz ki az egy katonai delegáció magas rangú tagja A szudáni ember nem feltétlen azért vékony mert nincs mit enni. A csont és…..
 Mindig is utáltam a szilvesztert, de az utóbbi 10 évben a petárdák és a rakéták elüldöznek otthonról. Nem értem, hogy ha a petárda már tilos, akkor a rakéta miért lehet?  Halkabb? Frászt. Régebben földszinten laktunk és a petárdák az ajtó, meg az ablakok előtt robbantak fel. A gyerek nyüszített,…..