Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Croow

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre nagyon aranyos és jó ötletnek tűnik, hogy cicákkal reklámozzák ezt a skandináv bútormárkát. Másodikra viszont már elgondolkoztató, hogy ez mennyire jó vajon a macskáknak? Mennyire felelős állattartó az, aki egy közepes méretű hordozóba bezsúfol órákra öt-hat…..
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
ROFL-net Tiétek a dicsőség 2010.08.26 21:52:28
Még meg sem köszöntem nektek, hogy ilyen remekül segítettetek manofalvynak, aki bizonyára az egyetlen méltó ember volt a leggurubb felsőtestre. A hivatalos kiírás szerint elvileg tegnapra "kiplakátolás" volt ígérve, de úgy néz ki, hogy csak nem csinálják meg. Ejnye…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.08.24 16:07:00
Lennox újra készített egy szinkronos fanworkot, ahol Jack "Nem vagyok méltó, hogy az ő hangja legyek!" Bauer beszél meglehetősen ismerős hanggal ;) "24" fanoknak üzenném, hogy tartalmaz pár spoilert a harmadik és ötödik évadból, úgyhogy ha még nem tartanátok…..
Milyen ISDN végberendezése van? - Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon. - Itt alul megjelent két emberke ikonban... - Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától.. - Tőlem???? - A megjelenítendő névhez mit írjak? - A…..
Gyakorlatilag az Internet megjelenése és széleskörű elterjedése óta nagy kérdés: a hagyományos könyvek hogy fogják tartani a lépést az elektronikus dokumentumokkal? Az elektronikus könyvek készítői egyre jobb és jobb technikát vonultatnak fel, hogy minél több olvasót…..
Itt az ideje bevallani, hogy imádjuk a szamarakat és sok van, mi aranyos, de a szamaraknál szerintünk nincs aranyosabb. Köszönjük a megértést...
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
CzBeno találta ezt a képet a Penny-Arcade honlapon. Fura, hogy a mai napig kapok néha "pro Mortyr" e-maileket. Elfogadom, hogy egyeseknek a nosztalgiafaktor miatt kedves, illetve nem tartozik a világ legrosszabb játékainak elit kategóriájába, de nem változtat a tényen, hogy…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Angol cím: Hell comes to Quahog Magyar cím: Pokol Quahog-ban Leírás: Mivel Peter elköltötte az összes megtakarított pénzét egy tankra, Meg elmegy dolgozni egy szupermarketbe, amely elszívja az energiát a város többi boltjától. Brian és Stewie közös erővel próbálják…..
Segítsetek megkeresni. Sétáláskor vettük észre, de hiába kiáltottuk, hogy Zsófi, Zsófi, nem leltük meg szegényt :( ..
Le lehet szedni a garry's mod 10v ingyen PacSteam: Eloszor szed le innen Telepítsd arra a meghajtóra ahol a legtöbb a szabad hely (nem vicc ;)) Inditsd el a setup-ot. Instalald fel rendesen.Az install vegen bejon 3 kis kocka amibol 1 be van pipalva(uj verzio keresese) abbol szed ki a pipat.Ha ezt…..
ROFL-net Wtf @ Szomszédok? 2009.09.28 06:45:00
Komolyan, ez olyan bizarr... Fel nem fogom, hogy gondolták ezt komolyan? És én egy bőrdzsekis pap miatt jobban aggódnék, aki önkéntesen akar gyerekeket eszkortálni ..
Épp nézem az online adást. Éjfél elmúlt és József médium-spiritiszta osztja az észt.Van remény :)Update: Sajnos meghaltak. Online még nézhető, de tv-n állítólag már nem...
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Szeretem az ilyen "hasznos" kis szerkezeteket, mert emlékeztet rá, hogy vannak még kreatív embrek, és egyébként is mindíg elbűvöltek az ilyen nagy masinák. A videó alant lesz, de ne menjetek még mert hírdetnék egy újabb pályázatot is. Sajnos legutóbb nem nagyon…..
Rossz PC játékok sorozat Wow 2009.02.06 09:28:00
Felhívták a figyelmem, hogy az Index bulvármagazinjában írnak rólam. O.o!Kérem szépen, tudhattam volna, csöcsökkel sokkal nagyobbak a lehetőségek ;)Csak még azt nem tudom, hogy olyan hírek mellett szerepelhetek, mintLábujjszopás: perverzió vagy művészet?Sorra vetkőznek a…..
Croow 2009.02.06 16:59:24
...az első néhány kép. :) Egészen pontosan 4 darab. Nem is szaporítanám a szavakat fölöslegesen, itt láthatóak sorrendben a képek: Első: Második: Harmadik: Negyedik: Remélem tetszettek, hamarosan folytatás... Amiből kiderül mitől lesz valaki The Man in Suit. :D Üdv, Arby.…..