Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomád01

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a szomorú helyzet, nem szépítem. De kezdjük az alapoknál, hogy érthető legyen, mivel is állunk szemben. Románia a játékban sokáig - vagy fél évig - az egyedüli ország volt, míg a többi állam csak nagyjából egy hónapja jelent meg a térképen. Így aztán elég nagy előnyre…..
Nomád01 2010.10.22 19:07:02
Értékelés:*Sóhaj*... ez a videó nekem maximum két és fél, három percben meglett volna. Mindössze kettő pályát mutattál a tíz perc alatt, ebből másfél perc kb. elment a jelenettel. Na de... a szigetről jogos, hogy nem tudsz elmenni, a cápák direkt azért vannak ott. Aztán, a…..
Nomád01 2010.08.13 19:36:59
Már jó ideje csak akkor vállalok el ilyeneket, ha újfajta kérdéseket tesz fel a kedves kérdező. Theo megértette a játékszabályokat és üdítő kérdéseket tett fel, úgyhogy szívesen válaszoltam neki. Mindezt elolvashatjátok a blogján ha érdekel benneteket :)UI: Theo, a…..
Emailben kaptam:Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz, - mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudományág, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így -…..
Nomád01 2010.08.01 19:24:05
"Link a játék sztorijához (angol): http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_storyline Powerdirector helyenként ismét kinyilvánította irántam érzett szeretetét, elnézést kérek azért az 1-2 hanghibáért!"   ..
Nomád01 2010.08.01 09:23:59
2007 májusában nagy baromságot tettem, mikor az igen tetszetős borítóval rendelkelkező Heat: Episode 1-ért 990 forintot fizettem a madaras teszkóban (videó megnézhető itt). Ugyebár ez az a játék, amely elvileg ingyenesen letölthető Cube (alias Sauerbraten) néven, de hát…..
Nomád01 2010.07.01 18:03:18
@Mo$qUiTo: Nem egészen a CoD-kockák elborult agyszüleménye a dolog, ugyanis az amerikai és brit hadseregben nincs olyan rang, hogy százados hanem kapitányi rangjelzés van helyette, innen következik ugye az hogy Captain :D Ja még azt elfelejtettem hozzá teni az elöző kommentben, hogy Heart Beat Sensor létezik, csak még nagyon gyerekcipőben jár a dolog és természetesen amcsi találmány (-.-).
Nomád01 2010.07.01 21:11:22
@kecskemann: "Magyarországon nincs hivatalos gárda"
Nem e?? És akkor a magyar gárdával mi van?? Ha ezek a Lipótmező szökevények nem lennének akkor kiknek a hülyeségein lehetne annyit röhögni?? (bocs az off-ért)
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Az intro szinkronizálása kiváló ötlet, egyedül a megvalósítással vannak gondok, de erről mi beszéltünk úgy emlékszem :)  A videó többi része mondhatni izgalmas, mindent elmondtál a játékról, végeredményben.. kritika. Néhány Skype-hang befigyelt azért, de nem…..
Nomád01 2010.01.15 19:53:43
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Nomád01 2009.12.28 01:18:44
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
A Play-On blog változatlanul tagfelvételt tart. Elérhetőség még mindig a linkblogban...
Nomád01 2009.12.13 16:44:12
@Millenotti: Ha használnád az agyadat (ami valószínűleg nincs) akkor már rá jöttél volna, hogy itt a Gulag ugyan olyan mint az egri Csillag Börtönnek a Csillag. Hogy te is megértsd a NEVE!
@Gucs: Szerinted egy ilyen "okoska" tud normálisan beszélni?
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..