Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsemlye

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kártyaparti 2008.07.07 12:01:00
 Apa, kezdődik. Kísértet járja be Magyarországot. A Demokratikus Charta kísértete.  Miközben szörnyűlködünk a melegfelvonuláson történtek miatt, a felszín alatt a haladás katonái igyekeznek megsokszorozni erőiket. Talán emlékszünk még a Hollán Ernő utcában lévő…..
 Már mi is unjuk a melegfelvonulás-témát, s nem is terveztük, hogy egy posztnál többet szánunk rá, de az eddigi kommentekből úgy látszik, eljött az idő egy kis elvi alapvetésre.  Van ez a dolog, amit liberális demokráciának neveznek. Nos, mi ennek alapvetően hívei…..
Mandiner blog Dicsértessél 2008.07.05 12:01:00
 Agyondicsértek a szüleim. Nem csak engem, hanem egymást és a nővéremet is. Esténként leültünk vacsorázni és dicshimnuszokat zengtünk. Ilyenkor kiderült, hogy anyukám zseniális és rettentő okos, apukám a világ legeredetibb embere, aki rendkívül keményen és ügyesen…..
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
 Régóta zajlik a vita a világban, és talán Magyarországon is teret kap: szabadság és/vagy demokrácia? Az uralkodó gondolkodás szerint a kettő egybeesik, sőt tulajdonképpen minden jó a demokrácia és a demokratikus szavakkal áll kapcsolatban. Csak hát ott voltak és vannak a…..
 Tartozunk egy vallomással: nem tudunk ellenállni Gyurcsány Ferenc bársonyos reformjainak. Mostantól rendszeresen megemlékezünk a bársonyos fordulat legújabb fejleményeiről, s szívünket melegség tölti el, látva, hogy miniszterelnökönk bölcsen felül tudott emelkedni korábbi…..
 Hetedik alkalommal szervezik meg Budapesten a Critical Mass biciklis felvonulást április 20-án. Esemény előtt a két főszervezővel, Kürti Gáborral és Sinka Károllyal, alias Küküvel és Sinyával beszélgettünk a hazai biciklis helyzetről és a mozgalom eredményeiről. Két…..
 A Századvég és a Forsense áprilisi (1000 fős, telefonos mintán végzett) mérése szerint az összes megkérdezett 32%-a szavazna a Fideszre (+2%), 10%-a az MSZP-re (-2%), az MDF-re és az SZDSZ-re pedig 2-2%. A választási hajlandóság a márciusi csúcshoz, a 67%-hoz képest…..