Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telecommer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Két kozmológiai elmélet: az ősrobbanás és a fény lassulása Korábbi írásomban ( Volt-e valójában ősrobbanás, vagy a fény sebessége lassul?) két kozmológiai elméletet fogalmaztam meg, egyik a jelenleg széles körben elfogadott ősrobbanásé, a másik ennek alternatívája, amely a fény csökkenő…..
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Telecommer 2017.03.21 00:06:01
@AdamTheTux: Hali

Jó amit írtál csak műszakilag nem kivitelezhető:
1. A jobb autó órája csal is 140-nél még csak 132-vel mész kb.
2. A traffipax 10%-kos hibahatárral mér.

Szóval ha mondjuk gps-ed alapján lővöd be a 140-et (az ugye pontosabb valmivel) akkor a te órád már 150 körül mutat a traffi meg 150 +- 15... ha plusz 15 akkor 165.. szóval mehet is a bünti bőven, pedig ugye csak 140-el mentél...
Jelenlegi 130-al annyival jobb hogy ha gps szerint állítod be akkor az orad 138-at mutat, a trafi max 143-at mér. És még benne vagy 10%-kos hibahatárban is.
Lehetne azt mondani h 140 + 10% de abbol simán lenne egy 160-as átlagtempó... arról nem is beszélve h nem tudnád pontosan mikor számíts büntire, mert ha nem az órát nézed hanem gpst akkkor az má 150... ami lehet 165 is....
Renélem követhető volt.
Modorosblog A diplomátlan 2016.09.28 17:03:01
Ha az utolsó melós is felmond, az utolsó szerelő nyugdíjba megy, és az utolsó pincér is kimegy Németországba, baszhatjátok a diplomátokat... Nekem nem kell diploma. Sose kellett. Miért is kéne? Jobban keresek, mint a mérnökök itt - mert többet is érek a munkaerőpiacon...
Megnéztem a Nemzeti Televízióban. Soltvadkerti beszédét a Jobbik házi tévéje tegnapi dátummal sugározta. Gyermekkoromat a szomszédos községben, Kiskőrösön töltöttem, és elég sok vadkerti sváb szőlőbirtokost ismertem meg. Az állam megfosztotta őket a földjüktől meg a jószágaiktól, a rendszerváltás…..
Telecommer 2016.08.30 22:12:06
@Tibi !: Mester diplomával eléggé értelmiségi vagyok neked.... Vagy PHD alatt már nem is számít? Mellesleg ismerek pár olyan fazont aki különb értelmiségi bármilyen büfészakos diplomásnál...
Vicces, hogy pont az ilyen emberek rasszistafaszistáznak, közben meg ilyen sztereotíp állításaik vannak mint ez... az tény, hogy vannak 1 bit-es emberek minden táborban, de ne általánosíts kérlek, mert ez pont az 1 bites emberekre jellemző.
Telecommer 2016.09.02 11:00:06
@Tibi !: Felesleges most szerintem leállni veled vitázni mert úgylátszik nem vagy tisztában alapvető fogalmakkal...
Megnyugtatlak nekem nem apuci anyuci fiztette a tanulmányimat, hanem saját erőből szorgalomból csináltam meg, államilag finanszírott/ösztöndíjas formában.
Tudod egy igazi értelmiségit nem a pénze, hanem a tudása, intelligenciája és a hozzáállása méri, lehet hogy a postkommunista időszakban amit ismersz ez nem így volt, de most már kezdenek ebbe az írányba mutatni a dolgok.
Mellesleg a villamosmérnökök nem arról híresek, hogy olyan egyszerűen szereznek papírt, legyen bármilyen szintű.
Még annyi hogy megint csak sztereotíp voltál mert úgy gondolod, hogy az értelmiségi csak neoliber, vagy balos lehet. Pedig nem!