Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolt_dani

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így, hogy egy héttel több időnk van az indulásig ráérünk beiktatni egy két dolgot amit egyébként csak úszás után tudtunk volna. Így mára szerveztünk egy fotózást a fiúknak. Nagyon kedves barátom, Szipál Péter, aki 32 évig Hollywood-ban volt fotós és nemrégiben települt…..
zsolt_dani 2008.07.14 22:40:54
Kedves Dén Krisztina!

Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem gratuláltunk, mert nem tudtunk. Személyesen még sosem találkoztunk és nem találtunk semmilyen elérhetőséget hozzá.

Az időponttal kapcsolatban nekünk nem volt egy "rossz szavunk" sem, mert tudjuk, hogy az engedélyeket már jó előre be kell nyújtani. A sajtónak írt nyilatkozatunkban is leírtuk, hogy nem gondolunk "mögöttes" szándékra és mi változtattuk meg az rajtunk időpontját, hogy ne keresztezzük egymás útját fölöslegesen, mivel miénk volt a későbbi időpont. Mi több ebben a sajtóközleményben "sok szerencsét" kívántunk Attilának az úszásához.

Azt hiszem ez így sportszerű és etikus magatartás. Ha valaki, hát mi tudjuk, hogy milyen teljesítményt kíván a Balaton átúszása hiszen 2007-ben mi is átúsztuk, csak nem a hosszútávúszó versenyek szabályai szerint és nem egyvégtében, mert egy éjszakai vihar miatt pár órára meg kellett szakítani. De azért teljesítettük 25 óra 34 perc alatt.

Most nem sikerült javítanunk, de jövőre újból "nekimegyünk" és reméljük már nem csak ketten!

Mányoki Attilának meg gratulálunk mi is és további sok sikert kívánunk neki, mert mi is örülünk más sikereinek mert azok viszik előre a dolgokat! Persze, mivel sportemberek vagyunk jövőre megpróbáljuk megjavítani az idejét:) de higgye el ez nem a tiszteletlenség jele:)

Reméljük az a munka amit csinálunk szintén elnyeri tetszését és talán Önnel is találkozunk jövőre Keszthelyen amikor többeket bevonva szeretnénk teljesíteni a távot vagy minél többet belőle.

Üdvözlettel: Zsolt és Dani
Elnézést kérünk mindenkitől aki eddig kereste itt az infóka! Reggel óta dolgozunk, hogy minden rendben legyen, de a mobil internet azért még nem mindig olyan egyszerű.Nos, akkor a lényeg. 2008 július 12-én pontban 12 órakor Zsolti és Dani beugrott Balatonkenesén a hűs vízbe, hogy…..
Nagyot léptünk előre. A héten kiment a sajtóközleményünk amiben tájékoztatjuk a közvéleményt a Balaton Challenge-rő, a távlati céljainkról és a mostani úszásunkról. Izgatottan vártuk, hogy a média érdeklődik-e egyáltalán vagy elsiklik felette és az égadta világon senki…..
Edzünk keményen és készülünk már jó fél éve. Leúsztunk már több mint 8000 km-et. Úgy tűnik minden kezd összeállni a szervezésben is. Érezzük magunkban az erőt, az elszántságot. Várjuk, hogy beugorjunk és nekiinduljunk, bár tisztában vagyunk, hogy nehéz lesz, de ezért…..
 Tavaly leúsztuk már a 77,5 km-es távot (erről bővebben még mindig később). Akkor ez egy "hirtelen" jött ötlet volt. Mi ketten álltunk neki megszervezni mindent. Nem volt könnyű és nem is sikerült hibátlanul előkészülni. A szervezés sikerében nagy jelentősége…..
Vannak emberek akiknek nem elég egész életükben csak "venni egy Forintért, eladni kettőért". Mindig azok az embereket irigyeltem akikben van vágy létrehozni valami hasznosat és ezt meg is tudják tenni. Ezek persze nem mindig hatalmas, látványos, világmegváltó dolgok, mert…..
Sziasztok! Hosszútávúszók vagyunk, Rafai Zsolt és Bolvári Dániel. Ez úgy tűnhet, nem túl izgalmas, de azért mégis úgy gondoljuk, hogy érdemes nekiállni ennek a blog-nak, hogy megosszuk a "nagy vállalkozásunk" történetét Veletek. Egy – remélhetően pár…..