Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katedra Színházi Műhely

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptembertől indul ifjúsági tagozatunk! Rád is számítunk! Csatlakozz hozzánk!..
Színházi Műhelyünk megtalálható (már jó ideje) a Facebook-on is! Minden egyes "Tetszik"-nek örülünk! ;) Facebook oldalunk: facebook.com/katedraszinhazimuhely/  ..
#katedraszinhaz #pszt #b8..
A 2018. évi Drogellenes juniális programelemeként az Ifjúsági Ház Debrecen szervezésében két fiataloknak szóló színdarab adott bepillantási lehetőséget a konfliktuskezelés, barátság, az online és valós világ ellentéteibe.Katedra Színházi Műhely Párhuzamok, Kockák További…..
A 2018. évi Drogellenes juniális "Keressük együtt az élményeket" - interaktív drogprevenciós kiállítás résztvevőiként mutattuk be a fiataloknak a színház varázsát. További információk: https://www.facebook.com/debkef/Forrás: Hajdú-Bihari Napló, 2018. június 13...
WSO 2018. 1 nap Tölgyfa Gergely képei a XXVII. Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Fesztivál első napjáról...
A XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozóról a HAON-on is beszámoltak. A fotókon Katedrás színjátszóink a Csokonai színpadán!  :) http://www.haon.hu/foszerepben-a-jatek-csodaja/3887165  ..
A debreceni Katedra Színházi Műhely Párhuzamok című előadása nyitotta meg a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Fesztivált.Rendezte: Jószai Zoltán..
2018. június 8-án, a XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál programjának lesz nyitódarabja a Párhuzamok című előadásunk, 13 órától a Csokonai Nemzeti Színház nagyszínpadán. A három napos találkozó nyílt, minden érdeklődőt szeretettel várunk!..
A Weöres Sándor országos találkozóra készült bemutatkozó kisfilmünk. ..
A XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó záró eseményére, a debreceni országos fesztiválra meghívott csoportok között ott vagyunk Felső-Ifjúsági tagozatunk Párhuzamok című darabjával.Örülünk az elismerésnek és gratulálunk minden színjátszó csoportnak!..
Számunkra fontos a kapcsolatépítés, így nemzetközi projektekben is részt veszünk. Ezek közül az egyik Debrecenben volt látható 2018. május 4-én! "Egy kalandos világutazás egy szeletébe kóstolhat bele a néző május 04-én 16:00-tól az Ifjúsági Ház külső színpadán bemutatott THE WORLD TRAVELER című…..
A XXVII. WSO Gyermekszínjátszó Találkozón "Arany minősítést" kaptunk és továbbjutottunk Kisvárdára, a regionális fordulóba!..
2018. április 14-én újra Hajdúnánásra megyünk! Nagyon izgatottak vagyunk! :)..
Katedra Színházi Műhely 2018.03.31 19:06:33
Katedra Színházi Műhely 2018.02.27 19:45:00
Idén is regisztráltunk felső-ifjúsági tagozatunkkal a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozóra. Biztosak vagyunk benne, hogy sok ismerőssel találkozunk majd és sok színvonalas előadást látunk!Mi mivel indulunk? HAMAROSAN KIDERÜL! ..
Ma műhelymunkában dolgoztunk új színdarabunkon párhuzamosan, három csoportban. Előkerült a gitár, a telefonok és zenére is mozogtunk. Izgalmas próba volt, jövő héten egy-két képet is felteszünk! ..
Elkészült új, hivatalos logónk! Hamarosan az arculat is követi az új irányvonalat...
Kicsit csöndben voltunk mostanában, de februárban elkészül két új színdarabunk! A részleteket még nem árulnánk el, de idén még többet szeretnénk magunkból megmutatni! ..
Az év hátralevő részében tréningezünk, improvizálunk és ötletelünk a jövő évi vizsgadarabokkal kapcsolatban. Vannak már ötleteink, kíváncsiak vagyunk, hova jutunk el velük!..
A Katedrás színjátszóink az óvodásokkal együtt mondták Arany János: Családi kör című versének részletét.  Videó a cikkben:  http://www.dehir.hu/…/uj-nevet-kapott-a-korabbi-hajo-utcai-…..
Szabó Magda emlékműsor - Abigél musical (részlet)A DTV 2017. október 5-i Napszemléjében 7:41-től Hivatkozás: http://dehir.hu/dtv/napszemle-2017-10-05/..