Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiralygabor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt biztosan minden Homár-olvasó tudja, hogy a boltban egy terméket annyiért kell tudnunk megvenni, amennyire a polcon be van árazva, ha más szerepel a kasszában leolvasáskor, akkor is. De mi van, ha csak otthon vagy pár nap múlva jövünk rá, hogy nem annyit fizettünk, mint amire…..
Nálunk garantáltan nem fog unatkozni! - ígéri a 3 csillagos Park Hotel Miskolctapolcán. Az alábbi sztori alapján ez végül is így is volt, igaz, Barbaráék kicsit másféle szórakozásra számítottak. Panaszaik egy része eléggé egybecseng  a Tripadvisor és az Ittjartam.hu értékelőiével, bár mondjuk a…..
Ha önnek is Note 7-e van, vigye már vissza, az Isten szerelmére! - írta az Index is 2 napja. Könnyű ezt mondani! Imre mást se szeretne, mint megszabadulni Az év technikai kudarca cím nyertes készülékétől, de azt mondja, hiába nyújtja a Telenornak, ott egyelőre hátratett kézzel beszélgetnek vele.…..
Tamás és néhány utastársa busszal szeretett volna Szentendréről Budapestre jutni. Nem tűnik egy nagyívű tervnek, sőt különösebben kivitelezhetetlennek sem. De csak addig, amíg az ember meg nem próbálja! Egyáltalán nem tisztelt volánbusz menedzser team! Abban a reményben írok, hogy veszik a…..
kiralygabor 2016.10.25 14:16:40
@sarostehen: @mad-man:

Bécsben van úgy, hogy a villamoson is lehet ótomatából jegyet venni, de ha nem működik akkor az ellenőr nem büntet meg. Ha nálunk ez megy, akkor otthon magyar honban is így kéne, hogy működjön.

Nem utolsó sorban: nálunk mobilon is lehet jegyet venni, kb. kevesebb mint 2! perc alatt :)
kiralygabor 2016.10.25 15:04:33
@JunkieeeBoy: miért is lenne hülye?
Egy felevetés volt, az, hogy miért nem nincs megoldva az már megint más dolog. Ha ennyire a pénzügyi helyzet érdekel, akkor csak mondom, a bérletem 9000FT. :)
Olvasónk mellékelte a szerződést és a panaszleveleit is, azok alapján egy nagyon hatásosan csomagolt, többoldalas, de konkrétumok helyett elég tágan értelmezhető vállalásokat tartalmazó iratot sikerült rájuk tukmálni, majd ezekre hivatkozva az elégedetlenkedést elutasítani azzal, hogy ha nem…..
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
Nehéz eldönteni, hogy Gézánál maga az akciózási technika (felárazás után akciózunk, így nyerünk, még akkor is, ha nem számoljuk bele az akció feliratokra pavlovi reflexként vásárlással reagálókat) vagy a panaszkönyvi bejegyzésére érkező vállrándítós válasz verte ki…..
kiralygabor 2016.09.20 09:26:34
kiralygabor 2016.09.20 09:46:27
@Terézágyú: nem a panaszkönyves bejegyzésre gondolt Hilda?
Bár a levél augusztusi, tehát olvasónk a panasza megírásakor nem 4, hanem csak 3 hónapja várta a pénzét, azért az is bőven túlvan a tolerálható határon.  Üdvözlöm, Tavaly novemberben vásároltam egy Lenovo Yoga 3Pro-t a LenovoShop.hu-tól. A gép időközben meghibásodott ezért beküldtem a Lenovo…..
kiralygabor 2016.09.19 10:45:14