Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismetal

38 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lóösszeírásos kormányzati mémből egyedül a lovardák, lovasiskolák és Lovasi András marad ki. A kórházak és iskolák után a pékségeknek, kondi termeknek, könyvkötőknek és 14-es számú ügyvédi munkaközösségnek is össze kell írni a lovait a legújabb Emberi…..
A maszturbálásnak számtalan hatása ismert: hajhullás, elbutulás, gerincbántalmak, ínhüvelygyulladás. Brit tudósok tovább bővítették a listát. Azt régóta tudjuk, hogy aki maszturbál, az könnyebben kap ülőhelyet a buszon, illetve többnyire büdös a szája, mert nem tud…..
Újabb germán összecsapás!..
Üdv újra az új meccsel! Sajnos csak a péntek délutánomat tudom videókészítéssel tölteni, úgyhogy heti egy-két videónál nemigen lesz több. Ezen a héten a G-csoport mérkőzései következnek, kezdve egy szláv rangadóval...
Sajnos szakítanom kell a videós elgondolással, pedig nem lett volna rossz... de inkább a meccsekkel haladnék. Ilyen szöveges összefoglalók lesznek ezután.A toplistákkal folytatnám. A játékban lévő listát követem, ezért vannak így a helyezések.Top 20…..
Itt az összefoglaló!Csak felnagyítva érdemes nézni, mert a minőség iszonyat szar. Pedig az eleje még engem is meglepett, hogy milyen jól sikerült... kár.Ez előtt még ennél is rosszabb volt, korlátolt tudásom csak ilyen minőséget tudott kisajtolni. Ha a második rész is ilyen rossz…..
Fifa 2011 Világbajnokság Szünet 2011.07.06 18:44:00
Már egy jó pár napja szünet van, de most jutottam el odáig, hogy ezt közölni is tudom! Eddig rengeteg dolgom volt, hétvégén nem leszek itthon, jövő héten pedig Hegyalján leszek. Az összefoglaló készül, elég sok idő, amíg minden videót újra megnézek és megvagdosok, ráadásul…..
kismetal 2011.07.26 17:30:49
@Je m'appelle Théo: Köszi szépen, boldogulok, mostmár úgy-ahogy időm is van rá. :)
Elnézést kérek, elég zsúfolt volt az utóbbi hónap, nem tudtam ezzel foglalkozni. De ma folytatódik a VB, este már valószínűleg fent lesz az összefoglaló első része! Minőségben távol áll a jótól, de igyekeztem várat építeni a szarból semmiből. ..