Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jini

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WRC Face to Face Célfotó 2010.05.10 06:55:00
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Pódium Latvala mennybe ment. Ez nem kérdés. Pedig azzal ő is tisztában volt még az örömmámor kellős közepén is, hogy ezt a versenyt nem a leggyorsabb pilóta nyerte. Jari-Matti Latvala: „Tisztában vagyok azzal, hogy ezen a hétvégén nem én voltam a…..
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Első nap  A hét szűk esztendő után lehet, hogy most a bőség zavarával fogtok küzdeni? Egy napon belül két új post... Nem is tudom mikor volt erre utoljára példa... De nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ismét elkaptam a fonalat. Bár sem Jordániában,…..
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..
Jini 2009.08.14 12:25:08
@BeeTm:

3-4 ember? Hát szerintem azért ennél többen voltunk előtte is bár az igaz hogy az aktiv "kommentelőket" egy kezemen (na jó.. kettő) meg tudtam volna számolni. Egy biztos, ezekután igyekszem én is többet hozzászólni a dolgokhoz.
WRC2009 / Rally Norway / Svéd hóvihar Novégiában   A Suzuki váratlan kiválása a VB-ről, talán P.G. Anderssont érintette a legérzékenyebben. A fiatal svéd pilóta tehetségét a junioroknál begyűjtött világbajnoki címével már igazolta, de arra már nem maradt ideje, hogy még…..