Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSomagolok

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen egyedül, vagy családdal sem olyan könnyű nekiindulni, de egyedül, két gyerekkel pláne nem az. Márpedig mai szerzőnk, bj így vágott bele a franciaországi életbe, de úgy érezte, muszáj megpróbálnia. Te is hasonló helyzetben vagy, társ nélkül vágtál bele, esetleg gyerek(ek)kel a külföldi…..
Amerika mindig is az ígéret földje volt, más kérdés, hogy erre a földre legálisan munkavállalóként eljutni az utóbbi években, évtizedekben nem is volt olyan könnyű. Viszont sokan vágynak oda. Ez abból is látszott, hogy Tucano múltkori posztja után elég sok kérdés érkezett,…..
CSomagolok 2016.12.22 20:40:37
@hagyma: Kedves Hagyma ! Kérlek olvasd el újra a kommentemet, ahol leírtam, hogy terhes voltam, tehát a tudomány mai állása szerint nőből volnék :)
CSomagolok 2016.12.22 20:57:59
@gabors: igazad van, ennek örömére iszok egy kis száraz vöröset :) Egészségünkre !
Zoltán nemrégiben döntött úgy a családjával, hogy Kanadába költözik, pedig Magyarországon tulajdonképpen nem szenvedtek hiányt, volt munkájuk, a gyerekek is jó óvodába jártak. Valami mégsem stimmelt…..
CSomagolok 2016.08.29 21:17:57
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]:

persze, de mit szeretnél hallani ? Tudod, statisztikákkal is dolgozom,bármit be tudok bizonyítani és az ellenkezőjét is !

Remélem, nem csak egy posztot fogok írni, hanem azt, hogy sikerült ! Remélem, azt fogom tudni megírni, hogy nyugodtan élünk és nem kell minden reggel a hányingerrel megküzdeni, ha a munkára gondolok.Szeretek dolgozni, élvezem , ha létrehozhatok valamit, ami előtte nem volt. Létre hozni, micsoda gyönyörű magyar szó : létre hozni , lelket lehelni belé, csinálni valamit, ami nem volt, de általam lett. Nem akarok ott semmi mást, csak annyit, amit itthon is szerettem volna : dolgozni, a családdal lenni , nevetni felszabadultan, nemcsak savanyú képpel élni a napokat. Szeretnék arról írni, hogy emberek vesznek körül, akiknek nem az a fő témája, ami a tegnap esti híradóban elhangzott.
CSomagolok 2016.08.29 21:18:02
@Tke: mindez megvolt, kirándulásokkal, esti meseolvasással, stb. De kérlek, mond el nekem , ebből hogyan lehet családot alapítani ? lakhatást megoldani, úszóedzésre vinni a gyereket, zeneórát fizetni , utazni , élni , nem krumplis tésztán ? Mert nekem nem sikerült...
CSomagolok 2016.08.29 21:24:37
@Jamie72: valószínű, igazad van , de ebbe itt most nagyon megcsömörlöttem .Tudod, az ember mindig remél...