Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pa2

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
pa2 2016.09.15 10:40:09
@pa2:
Annyi pozitivum van a vevok reszerol, hogy ha valoban ugy tortent,ahogy a levelben szerepel,akkor az adocsalastol az okirathamisitasig eleg sok mindent el kell kovetni,hogy a konyveles is 'rendben' legyen a feheraranynak kiszamlazott ezusttel.
Amennyiben a hatosag komolyabban rafekszik az ugyre,valami csunya ugyis elokerul.
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
Én mélyen együttérzek Gáborral, de őszintén szólva nem látom, hogy ezt a csatát megnyerhetné. Szakértőink válaszát még várjuk, valószínűleg arról fog szólni, hogy a vásárlás után mindig le kell ellenőrizni a terméket, mert aztán egy hónap múlva nehéz bizonyítani, hogy nem nálunk ázott el. Abban…..
pa2 2016.09.12 10:00:42
@borso:
Az lenne a minimum, hogy tovabbitjak az illetekes testuletnek.
Olvasónk legalább is csak erre tudott gondolni, amikor visszakapta a szervizelésre küldött mobilját a régi hibával, új fícsörként egy helyes ívre hajlítva. A sztori alatt tanácsok a hasonló esetek elkerülésére. Kedves Homár! Sajnos történetem gazdagítja a TMX-el és/vagy Postával pórult jártak…..
Éles szóváltás az USA és az Egyesült Királyság politikai vezetője között Fotó: Telegraph Az USA, Japán és Kína is figyelmeztette az Egyesült Királyság új kormányfőjét, hogy egyáltalán nem tetszik nekik a brexit, és az azzal együtt próbált új brit szerepvállalás.  A G20-asok találkozójára úgy…..
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
pa2 2016.09.04 10:39:27
@lakit:
Ez igy hulyeseg.
Muteromek rendszeresen nyaraltak 10 ejszakakat Antalyan boven 110-150k kozotti aron,repulovel.
Az ellatas tokeletes, a szalloda nagy,tele szobakkal, aki nem szereti a porgest,annak zsufolt, de gyonyoru mindenhol.

En inkabb azt nem ertem, hogy itthon miert kell annyiba a szallas,mint a torokoknel az all inclusive ....
pa2 2016.09.04 10:49:28
@Drago Brutic1:
"Hozzáteszem, a Duna szép Újpestnél is, "

Ok, a kocsmas Marika is szep valakinek.
Hiaba van egy foga,az is a nyaklancan log.
Szerviz, TMX, blablabla, de az tényleg érdekes ebben a levélben, hogy a Vodafone miért árult olyan készüléket, ami az ő hálózatán nem működött jól? (És persze az is izgi, hogy 2016-ban vajon miért vesz egy cég nyomógombos telót az alkalmazottainak? ipari alpinisták vagy mi?) Kiemelt ügyfélkezelés…..
pa2 2016.09.01 12:17:34
@The Crazy One 3om:
Ha a Samsungnak csak az ar szamitana, MTK Soc-os fosokat gyartana 480x800-as kijelzovel.
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..