Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokka024

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly szeptemberben - még Helpy néven - indult az online takarítóközvetítő Rendi.hu, ami fantasztikus érzékkel vette észre a piaci rést a kiszámítható, megfizethető és megbízható házi takarítószolgálat piacán. A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég…..
mokka024 2016.08.30 09:59:26
@kekecke: Hát hallod, veled aztán hiába próbál az ember elegáns lenni :D
Angyalom, mi nem azért nem lennénk barátnők, mert én olyanra költöm a keresetem, amire te nem tennéd. Hanem mert nekem eszembe sem jut lenézni valakit pusztán azért mert jobban vagy rosszabbul él nálam. És messziről kerülöm az olyan embereket, akik azzal bizonygatják maguknak kényszeresen (mert nekem aztán hiába) mennyivel jobbak másoknál, hogy rajtuk köszörülik a nyelvüket. „felkapaszkodott vakarék”, „lusta dög”, „arra is alkalmatlan, hogy..”….Minden szavadból árad a méreg. Sajnálatra méltó vagy. És nem azért nem minősítem a megnyilvánulásaidat hozzád hasonló stílusban, mert „erre is alkalmatlan vagyok”, hanem mert nem kívánok a szintedre alacsonyodni.
Ami a születésnapot illeti: Nálunk úgy szokás, hogy akinek születésnapja van, azt megköszöntjük. Függetlenül attól, hány éves. Mert nem egy szobanövény, hanem egy emberi lény. És hogy ez azt jelenti, hogy tortát sütünk, főzünk, összejön a család, jókat beszélgetünk, ajándékot adunk, eszünk/iszunk, vagy pedig azt, hogy tiffanyt sz*ró csillámpónikat hozatok és kibérelem haknizni az egész orosz nagycirkuszt, az meg legyen az én dolgom. De nyugodtan puffogjál magadban ezen, ha ettől érzed jobban magad a bőrödben.
mokka024 2016.08.30 16:41:56
@Rongyosgárda: 1. Sérteni pont nem, azt csak azok képesek akik, számítanak is valamit nekem, de azt nem tagadom, hogy néhányszor lefagyott az agyam. Egyébként meg igen, tök igazad van.
2.: Ebben is igazad van, én ugyaenzt mondanám bárkinek. Dehát az emberből kikívánkozik ez az és nem a józan esze viszi előre.
3.: Oké
4.:Köszi és isten őrizz

Az utolsó bekezdeshez: Ha találkozom egyel, átküldöm :)