Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zakari az ás

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kulcslyukon át nézem a médiát, és a szűk résből is kilátás nyílik a legjobb mondatokra. Közülük megrendelésem van huszonegyre, az elmúlt hét válogatottjára. A Népszabadság „felfüggesztésével” a legtöbb ütős mondatot kölcsönző műhely szűnt meg, tegnap pedig a tehetséges jegyzetírók közül kirúgott…..
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Zakari az ás 2016.11.26 14:13:21
@1gazsagos1: nincs erre te vagy a legjobb pelda amilyen szanalmas barom vagy...
Szegény Panniék nem erre számítottak, amikor utánküldést rendeletek a Postánál. Ugyanis levél jön, préselődik a postaládába. Szomszédok értesítik Pannit. Panni panaszt tesz. Posta kompenzál. Jön a következő levél. Préselődik a postaládába. És így tovább. Kedves Homár, A Magyar Posta postai…..
Zakari az ás 2016.11.21 15:23:17
Zakari az ás 2016.11.21 15:24:51
@Zakari az ás: Mmásodik :(
34.500 forint EU raktárból, porszívóz, felmos, és nem hagy maga után semmit. Mi az? Ez bizony az iLife X5 robotporszívó! Azt hittem a Blitzwolf ajánlata után, hogy ez valami katasztrofálisan rossz darab lesz, de csak kaparom az állam a földről...
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
Cipő ügyben úgy tűnik, nem lehet elégszer sulykolni: javítást VAGY cserét kérhetünk, ha bármi gáz van, nem kell bedőlni a többinek. Sziasztok Sajnos vettem egy csizmát az Office Shos-nál. Tommy Hilfiger,  52990 forint. A csizma hordhatatlan,  a zipzár szúrja a lábam. Visszavittem, …..
Zakari az ás 2016.10.22 12:09:18
@Baluci: Igen, abból is a szánalmas fajta...
Zakari az ás 2016.10.24 09:16:39
@Manyecs: Ebben látod igazad van, b bár nem tudom pelenka meg a nyugalom között, de egész biztos vagyok benne létezik rá egy egyetem kutatása amit pár évig pár tiz millióért végeztek.... ;)
Roland egy hónapon át járt a pénze után, mivel a MÁV jegypénztárában rossz jegyet állítottak ki neki. Az ügyfélszolgálat azonban vagy nem értette a problémát, vagy mindenki azt várta, hogy majd megoldódik magától, a napok meg csak teltek és senki nem tett semmit. Kivéve Rolandot.  Kedves…..
Zakari az ás 2016.10.22 11:37:59
@JunkieeeBoy: Menj is ki és feküdj egy vonat elé, ha ennyire ideges vagy, egy iditóával legalább kevesebb lenne...
Zakari az ás 2016.10.22 17:54:35
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Én? m itől lennék, max idegesítenek a kommentelő húgyagyúak...
Zakari az ás 2016.10.22 18:28:05
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Értem, tehát ha szépen nyugodtan elmondom, hogy nem vagyok ideges, akkor szerinted ideges vagyok... Na téged se az eszedért fognak elrabolni.... De legalább nem fáradsz kia gondolkodástól...
A rendszeres Homár olvasók biztosan kívülről fújják már, hogy webshopos vásárlás esetén 14 nap indoklás nélküli elállás jog illeti a vevőt. De vajon ez jár akkor is, ha először valami hiba miatt akarjuk cseréltetni a cuccot? Szép napot! Bestmarkt.hu/Hardverker Online Kft. internetes webáruházból…..
Meghiúsult webshopos vásárlás=szívás. Meghiúsult webshopos vásárlás előrefizetéssel=dupla szívás. Media Markt borzalom Mert hülye azért nem vagyok! Sziasztok! Megosztanám kis történetemet ezzel a "Nagyvállalattal". Konyhai eszközöket szerettem volna vásárolni. Fel is mentem az oldalra, ki is…..
Zakari az ás 2016.10.19 12:09:02
@borso: Te egy igazi barom vagy.... Megnézem, hogy mikor engedi meg bármelyik futár, hogy ott előtte csomagolgasd a szarjaidat és kipróbáld az anális intruderedet…
Megvan az a vicc, hogy áll a műkörmös, a szempillastylist és a modellfiú a sárban, és azon tanakodnak, hogy kell átmászni a szögesdrót alatt, amikor hirtelen megjelenik Cynthia Dictator, és vigyorogva átugrik két tábortüzet? Ha nincs, elő kell venni a Flúgos Futam című új Viasat3-reality első…..
A Samsung idei csúcsmodellje elismerés helyett milliárdos bukást hozott a cégnek, és persze jó adag bosszankodást a vásárlóknak, akik szabadulni szeretnének a veszélyes eszköztől - csak épp egyelrőe nem megy nekik. Tisztelt Homár! Vásároltam egy Samsung Note 7 telefont,…..
Zakari az ás 2016.09.29 12:42:19
@Manyecs: Biztos így van, vagy szimplán semmit mert használja munkára is, miért van az, hogy midig jöttök a féleszű idióta haverjaiddal és egyből a posztoló a hibás.
Ha ennyi9re szánalmas életetek van akkor vegyéll egy vibrátort és játsz azzal
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
MInden eddiginél többre vagy képes - állítja a Sony reklámja, és tényleg! Például nézzük levélírónkat, aki igen magas szintre fejlesztette magában a keresztény vallás türelemről és megbocsátásról szóló tanítását, miközben a legkomolyabb buddhista tanítókat is megszégyenítő módon képes volt elengedni…..
Zakari az ás 2016.09.23 16:09:50
@Manyecs: Tökmindegy, nem? Ha azt mondja a gyártó, hogy vízálló, akkor legyen is az. Aztán ha valakinek az a perverziója, hogy úszás közben sem akar lemondani a fecbookról, akkor tegye azt.
Mondjuk azt még el tudom képzelni, hogy le akarja videózni a csimotákat strandolás közben
Lépje be a múltba! Történelmi időutazás Ópusztaszeren - hirdeti a Nemzeti Történelmi Emlékpark honlapja, de minden bizonnyal nem az egykor szebb napokat látott puzzle, a nem működő telefon és a viseltes sakkbábuk megtekintésére kapacitálnak. És csak mérsékelten elfogadható válasz, hogy nincs pénz…..
Zakari az ás 2016.09.23 16:02:55
@Szennymester 6000: Értettem szennyagyú mester, ezentúl kussolok!

Ja mégsem, majd pont az ilyen idióta mondja meg mit csináljak...
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
Oké, 5 eur nem egy világrengető összeg egy külföldi utazás költségvetésében, de egyrészt az elv, másrészt a meghökkentő tény, hogy a posztban is linkelt fb oldal szerint a belépőkre szedett, picit megtolt, majd soha el nem számolt összegek beszedése napi gyakorlata…..
Zakari az ás 2016.09.10 10:42:35
@Manyecs: És hogy keveredik az úri közönség közé egy ilyen segghülye irritáló picsa mint te?
Zakari az ás 2016.09.11 12:38:10
@Manyecs: Köszönöm a tanácsot, de kellemes, normális emberek a rokonaim...Azért meg ne mást hibáztass, hogy egy ilyen hülye picsa vagy...
A dél-amerikai országról nem sok jót lehet hallani, és a helyzet az, hogy nem is minden ok nélkül. Ugyanakkor ha az ember megfelelően elővigyázatos (vagy mondjuk úgy: a józan paraszti eszére hallgat), akkor nagyon kellemes heteket-hónapokat tölthet el ott. Mint például Fanni, aki ma folytatja…..
Zakari az ás 2016.08.30 14:23:41
@adg: először csak 750 millió majd hirtelen 750 milliárd lett a vagyona.... Üldözésmániás betegek vagytok.... ja gazdagabb mint Putyin.....
Zakari az ás 2016.08.30 14:41:42
@adg: Akkor elnézést.... Kicsit elhasználták ma az "okos" emberek a napi irónia észlelő készletemet... :)
Tavaly szeptemberben - még Helpy néven - indult az online takarítóközvetítő Rendi.hu, ami fantasztikus érzékkel vette észre a piaci rést a kiszámítható, megfizethető és megbízható házi takarítószolgálat piacán. A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég…..
Zakari az ás 2016.08.30 11:33:01
@kekecke: Ne aggódj te sem értem, az ilyen baszatlan, öregedő nem túl okos nőkért nem szoktam aggódni...
Zakari az ás 2016.08.30 13:04:17
@kekecke: Nem, nem ismerem a posztolót.... Viszont kezdesz egyre szánalmasabb lenni, ahogy bizonygatod, hogy te azért vagy király, mert nem vagy elég sikeres ahhoz, hogy annyit keress, hogy megengedhesd, hogy valaki besegítsen a takarításba… És persze, ha te egy irigy csóró vagy akkor mindenki más aki meg nem az meg egy idióta, rongyrázó aki nem képes kitakarítani sem, persze ha még nő is, akkor egy hülye picsa…
Képzeld irigyke, nálunk 300nm körül van a ház és én sem várom el a feleségemtől, hogy csak azt takarítsa, jön időnként egy takarítónő, aki besegít neki. Ráadásul még robotporszívót is vettem, hogy mégjobban megkönnyítsem a dolgunkat. Tudom, hogy mi is büdös bunkók vagyunk, hogy nem cseszünk el az életünkből évente pár hetet azzal, hogy a házat takarítjuk….
Zakari az ás 2016.08.30 14:32:44
@kekecke: Képzeld és még gazdag is vagyok, na most már sok olyan dolog van amiért gyűlölhetsz...