Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brigi0204

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok recept van, amiről azt gondolom, hogy változtatás nélkül érdemes megcsinálni, de ez azok közé tartozik. Ottolenghi Plenty című könyvében akadtam rá, és amióta először készült, muszáj újra és újra elővenni, mert elképesztően addiktív. Nagyon furcsa ízvilágú fogás, mégis tökéletes az egyensúly…..
Most volt szeptember elsején a 7. könyv epilógusában leírt 19 évvel későbbi jelenet, mikor is a kis Albus Perselus Potter elindult a Roxfortba. A Harry Potter rajongás sok idő elteltével sem múlik el, hatalmas HP nosztalgia söpört végig most is a közösségi médiában. A #furcsaajándékok második része…..
brigi0204 2018.10.11 08:49:16
Az ember állandó rohanásban van, ezért keresi a lehetőséget, hogy minél gyorsabban végezzen a kötelező teendőkkel. De olyan is van, hogy épp előttünk bezár a bolt vagy ömlik az eső és nincs kedvünk elmenni a pékségbe. Ezekre a napokra (is) jól jön, ha van egy jó kis…..
brigi0204 2018.08.22 14:12:42
@b_cs: kedves b_cs, kaphatnánk igazi, jó levegős kenyérkére receptet? :)
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
brigi0204 2018.08.09 08:17:10
@g-ko: Nekem is az első gondolatom, hogy hol a Dallas?
A Bors írja, szóval vehetjük készpénznek is a dolgot, hiszen a TV2 és a napilap (papíron) egy kutya (Andy Vajna) kölyke, persze átvitt értelemben véve, ne tessék menten azzal az Riposthoz szaladni, hogy itten kutyázzák a filmbiztost. Szoktuk, de most speciel nem.  Szóval. A Ninja Warrior várhatóan…..
Új formátumot vett a TV2, április 9-én, pedig már indítják is a Bezár a bazár!-t. A műsor eredetijét Izraelben találták ki, ami egyszerre egy tudásra épülő kvíz, illetve ügyességre épülő showműsor. A helyes válaszokért cserébe a játékosok időt nyernek. Minél több helyes kérdésre válaszolnak, annál…..
Spanyolország legnagyobb szigete mindig a legszebb arcát mutatja, mikor ide látogatok. Nem voltam sokszor, de leginkább a január-március közötti időszakban és mindig brutális napsütésben volt részem. Igaz, idén egy picikét talán szeles volt. Olyat láttam itt, amin teljesen ki voltam akadva. Egy…..
Belátom, nem vagyok a legkiválóbb sofőr evör. És nem azért, mert nő vagyok, - ismerek szuper női vezetőket -, de még csökkentett képességűnek sem tartom magam. Egyszerűen csak úgy gyárilag nem vagyok erre a legalkalmasabb. Nem mondom, hogy nem oldom meg a személygépjármű (továbbá: Ottó) A pontból B…..
Nagyon jó és örömteli fejlemény, hogy egyre több helyen árulnak minőségi fagylaltot a Balaton környékén, Mindszentkálla legújabb fagyizójáról pont nemrég írtunk. A Kő fagyi?-val ellentétben a veszprémi Völgy fagyizó nem éppen új hely, de ez semmit sem von le a fagylaltok élvezeti értékéből -…..
Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy…..
"Érezd a ritmust, ne félj!" - ennyi a film mondanivalója, de mivel Baz Luhrmann szállította nekünk ezt a vérforraló zenével megtámogatott alkotást, természetesen sokkal több rétegű a mondanivaló, mint elsőre látszik. Igen, van egy jól kigyúrt, jóképű főhős, aki…..
brigi0204 2017.05.02 13:45:18
Dia reggeli ellenőrző körútra indul - értsd: ébredés után azonnal rohan Norbi és Zsuzsa szobájába, hátha in flagranti érheti a volt szerelmeseket. Amíg odaér, még egy bevágásból megtudjuk azt is, hogy nem szeret Berni és Vezérkan Tamás mellett aludni, mert nincsen se takarója, se hellllye. A…..
brigi0204 2017.04.27 13:36:40
@Aharon: Hát, nem alkothatott ott emlékezetest :D :D
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
brigi0204 2017.04.27 13:11:33
@mézescsók: Neeee. Viszajön mégeg ÉH-s? :D :D :D
brigi0204 2017.04.27 13:11:48
@brigi0204: *mégegy
  Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy…..
brigi0204 2017.04.24 13:58:10
@sixx: Adj már neki egy repjegyet. Köszcsi :D :D :*)
brigi0204 2017.04.25 21:45:47
@aruhamiatt: ugye? Az utan a mondat utan elkezdett hianyozni egy after-eden kibeszelo musor
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
Kb. két éve jelentették be, és most végre előzetest is kapott a Kacsamesék rebootja. Sőt, a trailer megjelenésének napján a Disney már a második évadot is bejelentette. Az első évadról egyelőre annyit tudni, hogy valamikor a nyáron fogják bemutatni, illetve, hogy 21 félórás epizódból áll majd, meg…..
brigi0204 2017.03.03 16:29:09
Anyukám határozottan állítja, az öcsém kiskorában szelíd, kedves, kezelhető gyerek volt. Soha semmi baj nem volt vele. Egyetlen helyzet volt csupán, amiben mama szabályszerűen rettegett tőle: az a pillanat minden egyes reggel, amikor letette elé a kakaót. Az ominózus kakaónak ugyanis a pár éves mini…..
brigi0204 2016.12.19 11:04:08
@brigi0204: * ha nélkül :)
Reklámfogás Takarítótánc 2016.11.09 07:12:00
Önnek is elege volt azokból a reklámokból, ahol mások koszos tűzhelyét vagy WC kagylóját kell bámulnia? Ki mondta, hogy egy takarítószert csak konyhában vagy mellékhelységben lehet bevetni? Íme egy parádés ellenpélda, a Cillit Bang tálalásában: Nos, ugye hogy teljesen más…..
A lakásvásárlás egy komplikált folyamat, melynek legfontosabb államosa, hogy jó érzékkel kell kiválasztani a tökéletes álomotthont. Az Otthontérkép egy új sorozattal szeretné segíteni a keresőket, melyben összegyűjtjük a legfrissebb eladó otthonokat...