Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kommentelő 007

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, munkájából élő ember ismeri azt az állapotot, amikor nem érzi jól magát, nem megy a munka, rosszkedv, fásult közöny vesz erőt rajta, szinte utálkozva nézi az aznap rá váró elintéznivalókat. A motiválatlanság, kiüresedettség érzése lehet átmeneti, de tartósan is megmaradhat. Milyen okok…..
Kommentelő 007 2018.11.13 08:55:11
@maxval balcán bircaman: birka neked liberál-fóbiád van.
Érdemes lenne konzultálnod ez ügyben kezelőorvosoddal vagy gyógyszerészeddel. :)
Egészen döbbenetes: valódi kérdést is találtunk a legújabb propagandaeszköz, a "családvédelmi nemzeti konzultáció" kérdéssorában. Természetesen a migránsozás, brüsszelezés és az ellenzék ekézése sem maradhatott ki - de hát így működik a propaganda az adónkból...
Kommentelő 007 2018.11.06 13:33:48
@maxval balcán bircaman:

Tudom, hogy csak azért irogatsz, hogy hergeld a népet, meg ez úgyis offtopic de javaslom, hogy először tájékozódj, mielőtt egy témában nyilvánosan véleményt alkotsz...

(Már miért is lenne bitorló és miért lenne családellenes harcos?)
Kommentelő 007 2018.11.06 17:09:57
@várom a levelet:
ezt mire írtad?
Kommentelő 007 2018.11.06 17:13:57
@maxval balcán bircaman: te birka, most kiről írsz? Gyurcsányról?
Ferenc pápát a püspökök választották meg. Lehet, hogy tévedésben vannak?

Birka, menj el püspöknek és vigyél már egy kis fényt a sötétségbe. :)
És szólj, ha egyházat alapítasz, eljárnék az összejövetelekre. Jobb lenne mint a Budapest TV :)
Hát ide is eljutottunk végre. A negyedik évad eddigi részei azt a kérdést feszegették, hogy hol a fenében van Madison. A remekül időzített flashbackekre reflektáló jelenben zajló történések pompásan harmonizáltak, így sejtehető volt, hogy a félévadzárónál lesz minden jól a…..
Sokan azzal vádolnak, hogy rühellem az ingatlanosokat. Ez nem igaz, egyszerűen eszem ágában sincs velük dolgozni. Megértem a hideghívásokat is, az hozza az üzletet - egyszerűen nincs kedvem bájologni. Sok szuper értékesítő van köztük, sokaknak a kisujjában van a szakma, ami miatt bizony tisztelettel…..
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Kommentelő 007 2017.06.23 13:30:59
@-JzK-: "... az autópályán előző mazsola, busz, kamion (utóbbinak nem is szabadna), csak 20 percig tart, nem veszi észre magát. "

Na és ha "20" percig tart akkor mi van? Befejezi, lehúzódik, elmész.

Rühellem, hogy mostanában az lett a "gyakorlat", hogy ha valaki gyorsabban akar menni, mint amennyivel az előtte menő megy, akkor rááll, villog még akkor is, ha a megengedett sebességnél többel megy az elöl haladó. Megjegyzem, az ilyen tirpákok (tolók) nem gondolják végig, hogy ez közúti veszélyeztetés.
A blogger írta, hogy elengedi, had menjen, csak akkor van gond, amikor a külsőben 90-nel mennek a kamionok.

Tehát vagy 150-el megyek vagy 90-el...
A Fidesz alelnöke nem hallott a Kálvin téri afférról, amikor migránsnak néztek egy pizzaárusítót, és egy férfi megütötte pizzás védelmére kelő nőt, de abban biztos: nyavalyás provokáció történt...
Kommentelő 007 2017.05.12 13:08:20
@MaxVal BircaMan HJE: Ahh már épp hiányoltalak...

Amúgy meg: minden nép olyan vezetőket kap, amilyet megérdemel. Hát ez van. Ezt tudjuk felmutatni.
(De pl az USA még ilyet se.)
Ha irodáról van szó, akkor van élet a belvároson és a népszerű „irodafolyosókon” túl is. Az előbbiek esetén csillagászatiak a bérleti díjak és ráadásul a parkolás is nehézkes...
Mintha Sztálin vagy Brezsnyev tért volna vissza. Csak most Magyarországra. Ezek paranoiásak voltak. Nem elég Önnek a többség egy demokráciában, hanem üldöznie kell ezeket. Rájuk mászik, csak mert más a véleményük!   "Orbán Miniszterelnök Úr! Nem tudom, mennyire emlékszik az első alkalomra,…..
Kommentelő 007 2017.04.28 11:48:28
@Tibi !: Bocs, most, hogy újra elolvastam az eredeti írásodat rájöttem, hogy félreértettem. :)

Amúgy milyen fideszes mantrára céloztál?
Kommentelő 007 2017.04.28 11:52:25
@teéjesenmindegy: "A kommented minden egyesz szava hülyeség. Kezdve ott, hogy ahhoz, hogy belépj az eurozónába nem elég annyi, hogy Tibi a hegyről kitalálja. Aztán folytatva azzal, hogy 2010ben mekkora forint esés is volt? Mihez képest gyengült akkorát, hogy még mindig nem lett lekövetve?"

Tudom, nem az én hsz-emre reagáltál de miért írod, hogy hülyeség, amit leírt. Tessék megnézni egy közalkalmazotti bértáblát - na azon lehet egy jót sírva-röhögni. Namost, ha ott normális bérek lennének, akkor a multik kénytelenek lennének még magasabb béreket fizetni.
És ne jöjjön senki nekem azzal, hogy nincs pénz, mert ha nem 2-3x szorzóval mennének az állami beruházások akkor lenne.
Verstappen még a bahreini időmérő után űzött kisebb gúnyt a brazilokból és Massából, amit a Williams versenyzője nem vett jó néven érhető módon, így a Red Bull hollandjának végül bocsánatot kellett kérnie...
Kommentelő 007 2017.04.19 20:37:33
Közeledik december és a VIII. Star Wars epizód (The Last Jedi) premier filmbemutatója (már megjelent előzetese is), vagyis a rajongóknál megkezdődött a visszaszámlálás. Hasznos ilyenkor (a Csillagok háborúja 40. évfordulójára rendezett, 1977-es indulásra emlékező SW Celebration másnapján) újra…..
Der Mensch Tracht und Gott Lacht. (Ember tervez, Isten nevet.) Ez a jiddis közmondás jutott eszembe, midőn elkezdtek csordogálni az információk arról, hogy Alföldi Róbert művész úr passiót rendez. Kockázatos dolog előre írni egy még be sem mutatott előadásról, az előjelekből azonban az látszik, hogy…..
Kommentelő 007 2017.04.05 14:49:45
@erdelyik: Nem becsültem alá csak leírtam, amit már Pál apostol is leírt, hogy a gyermeknek más étel kell, mint a felnőttnek.
Amúgym eg szerintem érted te, hogy miről írok csak itt növeled a kommentek számát :). Egy embert nem úgy szoktak megtéríteni a keresztény hitre, hogy először zsuidót nevelnek belőle az Ószövetség szerint, majd aztán ha már betéve tudja a Tórát meg a többit utána szedik elő az Újszövetséget... Beszélnek neki az Újszövetségről nyilván érintve az Ószövetségi részeket a hangsúlyt azonban az előbbire helyezve.
Amúgy én arról írtam, hogy ha valaki önállóan 0-ról ismerkedik a témával.
Kommentelő 007 2017.04.05 14:55:43
@MaxVal BircaMan HJCD:
Az a gond, hogy ez így nem megy el...
"A korpa közé keveredik azt megeszik a disznók. "

Ha pedig Semjén mélyen hívő és még ismered is, üzenem neki, hogy még dolgozzon ezen mert nem hiteles. Értsd: nem jön át ez a dolog. Persze valószínűleg nem is érdekli csak jelzem, hogy így megbotránkoztat keresztény embereket.

És még egy: a nagypolitika úgy általában nem egyeztethető össze a keresztény elvekkel, nem is kellene erőltetni. Egy példa: ha szavazni kell bármilyen ökörségről vagy sunyiságról beáll az összes KDNP-s is és nyomja a gombot úgy, ahogy előírják neki (pl.: közpénzek elveszítik közpénz jellegüket) teljesen függetlenül attól, hogy tudja, hogy ez nem helyes.
Aki próbálkozik az ilyen lehetetlen feladattal - mint politizálni keresztény elvek mentén - az vagy megőrül vagy otthagyja vagy megmagyarázza magának...
Kommentelő 007 2017.04.05 18:07:56
@MaxVal BircaMan HJCD: Nyugodj meg birka, van itt dögivel olyan is. Több is mint kéne. Itt egy díszpéldány: www.facebook.com/andras.pajor.37?fref=ts

(Bár itt megint felmerül, hogy ki is a keresztény?)
Zilpha nem tudja túltenni magát a testvérével történt szakításon, ezért búcsúlevelet ír neki, és a hídról a folyóba veti magát. Ezalatt Sir Strange James cellájában kendőzetlenül beszél a Társaság vezetőjeként korábban elkövetett bűneiről, melyek keretében hajókon…..
Kommentelő 007 2017.02.27 17:58:27
@AaannnaaA: Csak az nem hibázik aki nem dolgozik :)
Amúgy nagyon jó kis sorozat lett ez.
(Nem bírom a rétestésztás sorozatokat. Má' mindjá' vége és az utolsó résznél kiderül, hogy álmodta... pfff)

De ez korrekt, kerek.
hogyvolt Taboo 1x07 - The Tower 2017.02.20 08:14:45
Winter temetésével indítjuk a részt, a folyóparti sárban mondja búcsúztatóját a pap, azt a szöveget olvasva fel, melyet anyja írt gyermekéhez. A Delaney-házba eközben Cholmondeley meghozza Robertet, hősünk kívánságára, hogy ezentúl itt éljen. Brace szokás szerint mogorva, Lorna azonban kedvesen…..
hogyvolt Taboo 1x06 - War (18+) 2017.02.13 09:00:00
Hát kérem, gatyákat felkötni, mert olyan rész következik, hogy csak kapkodjuk a fejünket! Nézzük. James és Brace szóváltásba keveredik előbbi édesanyja miatt: hősünk meg van győződve az általa már korábban is hangoztatottról, miszerint anyja kényelmetlenné vált apja…..