Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Túroscsusza

1 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki figyeli a híreket, a napokban sokat hallhatott erről a kastélyról.  A 2007 óta üresen álló, műemlék kastély 29 millió forintért került a Tiborcz Istvánhoz köthető cégcsoport tulajdonába, így ez már a 4. kastély, amit a cégcsoport felvásárolt. A kastély előtt közvetlenül egy focipálya található,…..
Éter-ben Manipuláció 2019.11.25 10:49:10
A parlament tekintélye.... Mult héten tárgyalták a parlamentben, -szinte mindennap- hogy van-e tekintélye a parlamentnek a társadalom előtt, és hogy azt hogyan lehet megtartani  ? Úgy néz ki szerintem hogy sem gyurcsótány alatt, sem O1G  alatt nem volt becsülete, mert a folyamatos hazudozás nem…..
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
Túroscsusza 2016.09.25 18:14:20
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
Túroscsusza 2016.09.22 07:46:18
@windsor:

Erős a fantáziád, a néző a megtörtént események tudatában szavaz, nem arra ami majd történni fog...
Túroscsusza 2016.09.22 08:05:14
@windsor:

Ha ez így van hogy a retek dönt... ( ezt a lehetőséget is nézhetjük )
Akkor is Dina látszik befutónak, mert hihetetlen közönséges... Nézzük például azt mikor seggrészeg...

Meg aztán kinéz egy baszás lórival is...

Dávid meg ugye ennél unalmasabb vonalat visz, ő taskarítja fel mások mocskát...
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
Túroscsusza 2016.09.20 17:01:17
@SzemFülEs:
Miért kellene kiküldeni ?
Szerintem ha piás egészes normálisan viselkedik.... ( irónia )
Túroscsusza 2016.09.20 17:36:05
@Cérnahuszár:

És ha minden játékos diplomás ?
Hát akkor, hát akkor, én levágom a faszomat.... ( csak viccelek )
Túroscsusza 2016.09.20 17:39:55
@SzemFülEs: Még a végén igazad lesz...
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
Túroscsusza 2016.09.19 12:11:34
@Cseszlovák Gyurmafilm: Pontosan.... (mint egy pszichológus)
Túroscsusza 2016.09.20 07:24:17
@Cseszlovák Gyurmafilm:

A férfiaknál eljön az a pont mikor vagy ki kell verni, vagy rögtön meg kell dugni valakit, egyébként elszáll az agya...
A kancsal youtube málna harcos álmában vette le a lábáról Zseraldin hercegnőt, aki egyébként szereti a szexet, tehát normális....
Na most a végével volt a gond, mert a málna belecsöppent a málnásba, Zseraldin szerint 3 perc volt az egész, ami szerinte nem szex..

A kancsal szexmágus értelmi szintjével, és tömény bunkóságával baj van Zseraldin szerint, viszont megmagyarázhatatlan okokból ennek ellenére szereti ezt a faszt...
A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a…..
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
Túroscsusza 2016.09.17 13:32:53
@Mók_Ica:

Hát... voönzódás már kialakult, mert ketten mintha dugtak volna az ágyban...
Szegény nézőket sajnálom, a sok pszichopata közül kit szavaznak ki..
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Túroscsusza 2016.09.03 23:20:44
@szörnycsi:
Attól függ..... melyik karaktert kedveled...
Egyébként tényleg szembe mész a sztrádán, VVivien butuska, de megmosolyogtató az egyszerűsége, a rácsodállkozása az evidenciákra......
A többi karakter inkább nagyképű...
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
Túroscsusza 2016.08.29 23:06:55
Túroscsusza 2016.08.29 23:07:43
@Puncylla:

Szia punci....
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..