Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zombijuve

0 bejegyzést írt és 622 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
Zombijuve 2023.04.23 23:11:04
@Pilsnerurquell: Sajnos igazad van.
A mai napon döntés született a CONI Collegio di Garanzia testületében, a tegnapi meghallgatást követően, ahogyan azt a Sky Sport Italia reggel megjósolta. Romeo Agresti és Mirko Nicolino beszámolója szerint a CONI testülete visszapasszolta az ügyet a szövetségi bíróságnak, és elutasította a…..
A Juventus az Olasz Kupában jutott legközelebb céljaihoz, hiszen a csapat az elődöntőig jutott, ahol az Inter vár Massimiliano Allegri csapatára. A sorozat ezen szakaszában már két mérkőzés dönt a továbbjutásról, az első mérkőzést ma este Torinóban, a milánói visszavágót április 26-án rendezik majd.…..
Zombijuve 2023.04.04 23:30:51
Zombijuve 2023.04.05 04:25:05
@Apuleius: Köszi.
Zombijuve 2023.04.05 07:30:28
@venember83: Jóóóó!
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
Massimiliano Allegri a Freiburg elleni visszavágó előtt természetesen továbbjutási reményekről beszélt, azonban a kezdőcsapat tekintetében sok bizonyossággal nem szolgálhatott. „A meccs kapcsán célunk a továbbjutás, mivel szép lépés lenne a menetelés folytatása az Európa-ligában. Tudjuk viszont,…..
Zombijuve 2023.03.16 04:53:46
A Juventus magabiztos idegenbeli teljesítménnyel, 3:0-ás győzelemmel lépett túl a Nantes együttesén, így az Európa-liga nyolcaddöntőjében folytathatja európai szereplését, ahol következő ellenfele a Freiburg lesz. A zebramezesek csütörtök este hazai pályán fogadják a német csapatot, bízva abban,…..
Zombijuve 2023.03.09 10:19:13
Zombijuve 2023.03.09 13:27:43
A csoportkörben nyújtott gyalázatos teljesítmény nyomán a Juventus már ősszel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban mivel a harmadik helyen zárta csoportját, az egyenes kieséses szakaszra már csatlakozik az Európa-liga mezőnyéhez. A bajnoki tabellán visszasorolt csapat számára komoly…..
Zombijuve 2023.02.16 21:16:29
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Mi tagadás, voltak már boldogabb és emlékezetesebb éveink, szívünknek kedves csapatunk körül sötét fellegek gyülekeznek, de bízzunk benne, hogy a szezon második felére a…..
Zombijuve 2022.12.25 09:56:52
A La Gazzetta dello Sport szerint Cristiano Ronaldo titkos megállapodása továbbra is komoly hullámokat ver, és a portugál futballista szerződése fontos része a Prizma vizsgálatnak, amelynek a Juventus is tárgyát képezi. A milánói napilap szerint a torinói ügyészség számos dokumentumot talált…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
Zombijuve 2022.08.27 19:03:36
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus közel került a megegyezéshez az Olypique Marseille csapatával Arkadiusz Milik ügyében. A zebramezesek szeretnék egy rutinos támad leigazolásával tovább erősíteni keretüket, azt követően, hogy Álvaro Moratát nem sikerült Torinóban tartani. Az első számú…..
Zombijuve 2022.08.22 19:13:05
„Eljött az a bizonyos nap. Ma este érzések viharát fogom megtapasztalni. A Juventus mindent jelentett számomra. A fiatalságot, a tapasztalatot, az érettséget. A győzelmi vágyat, a győzelem örömét, a vereség elfogadását. A kihívás izgalmát, a pályán megtapasztalt ütközeteket, a mindig bekötött…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..
A Juventus igazgatói úgy döntöttek, hogy nem szemlélik tovább tétlenül a zebramezes támadósor vergődését és gólínségét, ezért néhány nappal a téli átigazolási időszak lezárultát megelőzően a tettek mezejére léptek Dušan Vlahović ügyében.  A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus ma…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
Az argentin TyC Sports által megszellőztetett pletykák szerint Paulo Dybala döntött, és nem kíván hosszabbítani aktuális csapatával, mostantól kész egyéb ajánlatokat is meghallgatni. A Juventus vezetőségét minden bizonnyal rosszul érintette az este az utolsó másodpercekben elveszített kupadöntő, ám…..
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Szeretett csapatunk aligha történetének legdicsőségesebb szezonját futja éppen, hiszen egyelőre a zebramezesek legfőbb célja az lehet, hogy bebiztosítsák helyüket a bajnokság…..
Zombijuve 2021.12.24 15:53:11
A Juventus zsinórban négy győzelmet aratott a bajnokságban, s ezzel megkezdte a felzárkózást a tabellán. A zebramezesekre azonban a bajnoki szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a címvédő Inter otthonába látogatva próbálják folytatni a győzelmi sorozatot. A…..
Ousmane Dembélé a szezon végén elhagyja a Barcelona együttesét, mivel egyre valószínűtlenebb, hogy új szerződést írnák alá a felek a nyáron lejáró szerződés helyett. A 24 éves francia támadó neve már nem először merül fel a Juventusszal kapcsolatban, és most a piemonti klub lépéseket is tehet a…..
Zombijuve 2021.10.20 20:10:23
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
Zombijuve 2021.09.22 20:59:06
@BellaDona: Ennél ő is jobb volt.