Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzemFülEs

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
SzemFülEs 2016.12.19 09:52:04
@panamcat: és ez így van.
SzemFülEs 2017.01.06 14:09:38
@Normális: Prokopp Dóra mondta a Friderikusz showban, úgy 20 éve :)
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
SzemFülEs 2016.12.11 22:00:45
@Perah: Soma azért úszott meg minden párbajt, mert nem hívták ki és nem lett kiválasztott - mint tavaly Dóri sem. :)
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
SzemFülEs 2016.12.08 08:59:07
@Cérnahuszár: nem voltak szoros párbajok. Mindig az esett ki, aki a legjobban zavarta az egyszeri nézőt. Attit már az első héten ki akarta ejteni mindenki (csak szerencséje volt az első párbajnál), Dina és Evelin irritálóan közönséges volt, fogalmuk sem volt a játékról, Lóri egy alapvetően beszari pöcs volt, Tivy beteg, Zserladinnak drukkoltam ugyan, de Mici jobban meggyőzött (akkor), Zsótikánk nagyon túltolta, Viki szóra sem volt érdemes, Zsófit spec. elnéztem volna egy darabig még. Krisztián nekem nagyon agresszív - ennek kiváló ellenpontja Dávid. Vivien rém fura - ezt sosem értékelik az emberek, ennek kiváló ellenpontja Dávid. Soma nagyon gyerek - ennek kiváló ellenpontja Dávid. Ginától tarthatna, de nőre meg nem szavazunk,mert csak :) és ennek kiváló ellenpontja Dávid :)
SzemFülEs 2016.12.08 09:05:45
@Cérnahuszár: amúgy csak egy igazán szoros párbaj volt: Zsóti-Dávid.
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
SzemFülEs 2016.12.05 21:13:02
@Cleveland55: mind a ketten tudatában vannak annak, hogy ez egy tv műsor. És nagyon szívesen odaadnám nekik a pénzt.
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
SzemFülEs 2016.11.23 10:15:04
@hereverő heverő: Atit nem kéne - én ott is Micire szavaznék :) Csupán amiatt, mert nagyon azt hinné, hogy megnyerhetné a játékot, és ez a fiú azért nem egy észlény. A többivel egyetértek :)
SzemFülEs 2016.11.24 08:51:46
@VV Erőlegény: Pont ez a lényeg. Robin már ettől is szimpatikus, hogy nem akar celebként nyomulni, hanem felhasználja a pénzt, amit megnyert oszt' kalap :)
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
Ez nem a poszt, hanem egy videó, poszt délután lesz, Dzsubi szokásosan sírvaröhögős stíljében. (Nem ő baszta el, hanem én.) A videó viszont  mérföldkő a hazai realitytelevíziózás életében...
SzemFülEs 2016.11.18 11:34:32
@etikette: ezen nagyon felröhögtem :)
SzemFülEs 2016.11.18 15:23:32
@ani58: egyetértek :)
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
Napraforgó mutat nekünk pillanatnyi állást, csak a megszokás kedvéért az outfitről is pár szót ejtsünk azért , ma óvodás kiskatona jelmezt kapott a stájlisztoktól. A számok alapján igen éles szemével megállapítja, hogy Krisztián valamelyik fiú nagyon elhúzott. A villában eközben felsorakoznak a…..
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
SzemFülEs 2016.11.08 14:07:07
@mentolos lecsó: én sem bírom Zsótit, és meleg vagyok. És nem sok, Rengeteg.
SzemFülEs 2016.11.08 14:37:08
@Biriksz_Krokiksz!: nem is kell basztatni, neki nem kell álszent módon azt hangoztatnia, hogy nézzetek el nekem mindent, mert meleg vagyok. Pedig nem is ez a legnagyobb baj vele.
www.youtube.com/watch?v=6EsLdzEaK3o
SzemFülEs 2016.11.08 15:13:35
@Biriksz_Krokiksz!: ez igaz :)
Nem először, nem is utoljára, elfelejtettem, hogy ma nekem kell beugrani a VV hogyvótba, és mivel most már hírügyelek 5-ig, ma nem is tudom összerakni, mea culpa, mea maxima culpa. UPDATE: Dzsudibí to the rescue, délutánra LESZ HOGYVÓT!!!!..
SzemFülEs 2016.11.04 10:12:34
@ascii: :D hogyvót nélkül nem nézné ezt a műsort ez a társaság :D Amúgy, én, aki eddig az összes szériát megnéztem, be kell lássam, az ideit unom :) úgyhogy hajrá, Mici :D
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
SzemFülEs 2016.10.28 10:15:35
@panamcat: mint mindannyian, akik nem jelentkeztünk a játékba, és felhúzzuk magunkat egy tv műsoron :)
SzemFülEs 2016.10.28 10:16:35
@Róbert Paic: nem adták le az öfiben.
SzemFülEs 2016.10.28 16:59:58
@BAZINGA2: A mondatod "Nobel díjas" részével maximálisan egyetértek.
Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti…..
SzemFülEs 2016.10.27 12:02:58
@ascii: Vivi műsort csinál :) jól adja :)
SzemFülEs 2016.10.27 12:04:20
@Perah: "Evi newm érdemli meg a nyereményt" - és ez annyira igaz, hogy nyomtam egy voksot Atira. Köszönöm :)
Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma…..
SzemFülEs 2016.10.23 13:48:05
@Cérnahuszár: csak nem tetszetős megnyilvánulás. Alekosz is tudta annak idején, hogy ő nyeri meg, mégsem mondta egyszer sem.
SzemFülEs 2016.10.23 13:48:40
@taga20: nem, nézd majd vissza a felezős buli részt.
SzemFülEs 2016.10.23 13:58:38
@Cérnahuszár: azért sejtette, nagyon képben volt az erőviszonyokkal, és Jerzy nem volt szimpi a butábbaknak.
Újra eljött a focimeccs és a rettegett tizenkettes karika, amitől mindig olyan az adás, mintha a villalakók folyton nagyokat csuklanának mondandójuk közben. Így a Csehov-drámákat alázó eseménytelenséget még Tivy aktuális Hulkká vedlése sem tudja feldobni, mert az ő dühöngése röpködő "csicskagecik"…..
Mindent megelőzően a cirkusszal történő egyeztetések szkeptikusainak egy nagy virtuális pacsi!  Ilyen VALÓban a VILÁGon nincs, hogy egyik napról a másikra rendelkezésre áll egy helyszín. Anikó összeszedetten, kínbájjal az arcán fogad minket, a kameraváltás is egészen jól megy, majd mondd egy olyat,…..
SzemFülEs 2016.10.15 19:44:52
@12zahra12: mert ez még mindig egy játék. Mici a legjobb ember felé nyitott: Krisztián helyre tudja rakni mentálisan. És azért valljuk be: Evelin egy féreg, és ezt még Mici is felismerte - még időben. Dinát meg most már felejtsük el, ő kiesett, menjen haza.
SzemFülEs 2016.10.15 20:33:33
@eatpray: ne mááá
Kicsit féltem ettől a résztől, mert már gyerekként sem bírtam a cirkuszt, ráadásul ismét egy kiválasztás utáni csütörtökhöz értünk, ami általában ritkán tartogat többet az ismert tények (kit hívtak ki, melyik kendő merre jár éppen, satöbbi…) bágyadt ismételgetésénél. Végül aztán csak túléltem, mint…..
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
SzemFülEs 2016.10.11 14:15:59
@Funk You: :D :D
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
SzemFülEs 2016.10.10 18:45:16
@Peter_Cs: majd "összejön" Dáviddal. Apropó: szerintem - hiszen Dávidnak volt valami ilyesféle kijelentése, azaz "megrakná Dinát" -, szóval Dávidnak valami olyan csaj jönne be, aki szex közben trágárul beszél :DDDD
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
Az van, hogy elaludtam. Nincs különösebb oka, egyszerűen szeretek aludni, illetve van, de az senkit nem érdekel, tök jogosan. Engem viszont a hogyvoltírásban sajnos hátráltat, és nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok elindulni dolgozni, mert...de ezt mindenki tudja, még Soma is. Ha meló van, meló…..
Preambulum Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem…..
SzemFülEs 2016.09.29 11:00:00
@etikette: Vivi a bemutatkozó filmjében sem tagadta le, hogy ribi :)