Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funk You

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válás után a volt feleség még mindig igényt tart az ex-férj szolgálataira, a ház körüli munkálatok, az autószerelés, a bevásárlás és a fűnyírás változatlanul az ő reszortja maradt. A nőnek ez így kényelmes, hiszen van egy állandó háztartási alkalmazottja, akit…..
Funk You 2019.04.10 19:05:21
@Captain Admin: mi van alfa, talált, süllyedt? :D
Funk You 2019.04.10 20:38:23
@Captain Admin: hogy értsed: a havanna lakótelepi nő, nem a származási helyre utal, hanem a mentalitásra. hiába születsz a Rózsadombra, ha apád paraszt volt s te is az maradtál. ez csak példa, nem rád gondolok ofkorz :)
ha zsarolnod, kényszerítened kellett a feleségedet, hogy a te és a gyereketek érdekei érvényesüljenek, akkor haver kurva rossz nőt választottál Havanna ltp alsóról, túlfejlett egóval, nulla empátiával és érzékenységgel. de hát simili similis gaudet.
Funk You 2019.04.10 21:36:22
@Zsivány Kettő: úgy is lehet mondani :)
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a párja még ennyi idő elteltével sem nyílik meg neki, nem avatja be az érzéseibe, gondolataiba, de a barátaival mintha közvetlenebb lenne. A barátnő arra gondol, hogy ez családi örökség nála, és már sosem fog változni. A kialakult…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Funk You 2019.02.18 12:48:25
@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika: nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem az az együgyű, butácska kislány, akinek előadta magát. ha tényleg így van, akkor viszont zseniális színésznő, mert több mint száz napig szerepben maradni, az le a kalappal kategória. majd kiderül. vagy nem :)
Funk You 2019.02.18 13:56:13
@É2I: persze, egyszerű a csaj, de annyira nem buta érzésem szerint, mint amilyennek mutatta magát. pláne nem szefós és nem is BB Évi kategória. Az kiderült valamelyik nap, hogy eléggé képben van a VV szériákat illetően, valószínűleg felkészült valamennyire.
Egyetértünk különben, tényleg következetesen vitte végig a játékot (hogy ebben mennyi tudatosság volt, az kérdéses) + nem dugással próbált érvényesülni.
Funk You 2019.02.18 15:26:31
@É2I: jó, ebben a konstans grimaszolásban lehet valami kis zsizsik, mindazzal együtt engem sem idegesített, inkább viccesnek láttam én is. más kérdés, hogy együtt élni meddig tudnék vele :)
és azért ne felejtsük el, hogy az időnkénti "ilyen vagyok és kész" attitűdje mellett ő volt szinte az egyetlen, aki hajlamos volt elismerni a hibáit, ha normálisan beszéltek vele, és azt is belátni, hogy ebben vagy abban változnia kell.
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Funk You 2019.01.21 17:35:58
@MosóMaca: ez lehetséges.

@hereverő heverő: benne van a pakliban, de azért lássuk be, mindenki megismerhető volt valamennyire ezalatt a kb 2 hónap alatt, Adri, Roli, Hunor, Ánusz, Vivi, Era, még Radics aki nem sok időt töltött bent. Tehát nem igaz, hogy csak a csonthülyék szíves hármasát nyomatták folyton. (Most hogy kevesebben vannak, túltengenek sajnos, ez tény.) Csak Lacikáról nem tudunk semmit. Nehezen hiszem, hogy pont vele akart volna kicseszni az RTL. Sokkal valószínűbb, hogy nem volt értékelhető megmozdulása.
Funk You 2019.01.21 17:54:17
@0.5 bit: oké, értem amit mondasz, de nem látok benne semmi logikát az RTL részéről. miért lett volna jó nekik, hogy Lacikát beválogatják a játékba, aztán eldugják? mi ennek az értelme?

És emlékezzünk azért arra is, hogy Lacika láthatósági mellényt kapott mikulásra és senki nem volt megütközve rajta se kint, se bent. Vivi a búcsúlevelében 2 hete is megemlítette, hogy ideje lenne felvennie. Azon sem akadt fenn senki, ami azért jelzi, hogy Lacika nem sok vizet zavart a bentiek szerint sem.
Funk You 2019.01.21 19:43:20
@0.5 bit: oké, abban egyetértek, hogy Reni méltatlanul túl van reprezentálva az összefoglalókban, de ahogy már valakinek írtam, mindenkit meg lehetett ismerni a játékban, még a korábban kiesőket is, kivéve Lacikát. Mindenki szerepelt, mindenkivel volt valami történés, mindenkit lehetett valamiért szeretni vagy nem szeretni, Rolit, Erát, Ánuszt, Vivit, Adrit, akárkit, de Lacikáról az ég világon nem derült ki semmi, azon kívül, hogy fogalma sincs az igék mibenlétéről. (lekvár)
Számomra ebből inkább az következik, hogy nem történt vele semmi érdemleges és nem az, hogy a csatorna a kezdetektől szándékosan nem mutatja. Nem gondolom, hogy arra ment ki az egész, hogy kicsesszenek vele. Ez egy játék, amiben részt kell valamilyen formában venni és ebben Adri végig jobb volt.
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Funk You 2018.11.18 20:11:16
Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, amikor is megrázó videó készült Laci bácsi gasztrobűneiből. Egy összeállítást készített Ivassalkapcsolatosproblemak mikroblogger Benke Laci bácsi konyhai ámokfutásából, amit főzés címen szokott rendezni különféle tévéműsorokban. Az ország gyakorlatilag…..
Funk You 2017.02.06 00:17:18
@para_noir: Fördős Zét lehet nem szeretni, nekem sem a kedvencem, de az tény, hogy a Street Kitchenben az átlagember számára egyszerűen előállítható kajákat csinálnak minden egzotikum, flikk-flakk és gasztrozsargon nélkül. Ízléssel, gusztusosan, igényesen. Akinek az kínai, az nem ért magyarul.
Funk You 2017.02.06 02:38:10
@Fánkevő Fáncsi: Ha azt tekintjük modernnek, hogy nem hányom el magam a végeredmény láttán, akkor valóban igazad van :D
Mindenesetre a Street Kitchen nem fine dining, és abszolút közérthető.

A @para_noir: féle összefoglaló úgy hülyeség, ahogy van. A fine diningra igaz, de annak semmi köze nincs Laci bácsihoz. Illetve Laci bácsinak nincs köze a fine dininghoz, vagy a molekuláris gasztronómiához. És ezt nem is várja tőle senki. Viszont elég sok gasztroblog van, ahol nem bűvészkednek, hanem általában hétköznapi ételeket főznek, elérhető alapanyagokból. Attól, hogy nem ismeritek, még léteznek, úgyhogy nem kéne úgy csinálni, mintha a két véglet, Laci bácsi-féle igénytelenség és a csúcsgasztronómia között nem lenne semmi, mert van. Nézzetek körül a youtubeon, Széll Tamás, Mautner Zsófi, miele főzőiskola, stb. Igen, a Bocuse d'Or-os Széll Tamás, rakottkrumplit, melegszendvicset, zöldséglevest és ilyen egyszerű ételeket készít, minden flikk-flakk nélkül, egyszerűen, gusztusosan, ételízesítő és ketchupmentesen. Na most hasonlítsátok össze Laci bácsival.
Nekem különben nincs bajom a kis öreggel, kedves, jókedélyű bácsinak tűnik, de amit a konyhában időnként művel, azt nem kellene nyilvánosságra hozni.
Funk You 2017.02.06 10:16:59
@AdamTheTux: +1 pontosan erről van szó.
69 éves korában, rákos megbetegedés következtében december 7-én elhunyt Greg Lake, akit legtöbben az Emerson, Lake & Palmer basszusgitáros-énekesként ismertek. Halálát a zenész hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a menedzsere...
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..
Funk You 2016.11.29 12:16:39
@ascii: ahogy elnézem, ez még Vivinek is durva volt :))
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
Funk You 2016.11.27 21:38:55
Funk You 2016.11.28 03:06:31
@Mizantrop: nem olvastam minden egyes kommentet, de általában itt a többségnek nem Zsóti nemi identitásával van/volt problémája, hanem az álszent sunyiságával, a mártírkodásával, a primadonnáskodásával, a rettenetes manírosságával. a tulajdonságai tették őt ellenszenvessé, nem a szexuális orientációja.
a homoszexualitásával csak az volt a baj, hogy mint a többit, azt is kegyetlenül túltolta. a nemi vonzalmából ugyanúgy nem kellett volna műsort csinálni, ahogy Kárszegéknek sem a full heteró permanens üzekedésből. Mindkettő gusztustalan, csak mindkettő másképp. Nem kell ezt mások arcába tolni, ennyi az egész.
Zsótit nem azért nem szereti itt a többség, mert meleg, hanem azért, ahogy viselkedik. Te most ugyanúgy rántottad elő a homokos kártyát, ahogy ő is előszeretettel teszi.
Nem arról van itt szó, hogy a homoszexuálisok érzelmi megnyilvánulásai nem szimpatikusak, hanem Zsolti megnyilvánulásai nem azok, attól van már herótja itt a többségnek, és ebben tök indifferens, hogy melyik nemhez vonzódik. Dina sem azért volt ellenszenves, mert heteró és Mici sem azért kapta az ívet, mert a férfiakat szereti, hanem azért ahogy viselkedtek. Zsoltival sincs ez másképp, fölösleges idekeverni a szexuális identitását és abból kiindulni, hogy ez az oka az esetleges durva megjegyzéseknek. (Amikre különben szerintem sincs szükség, akárkiről legyen is szó.)

Szerintem kár ebből itt homo-kérdést csinálni, mert ebben a társaságban ez nem az (ami egyébként ebből a szempontból üdítő kivételnek számít a magyar netes társadalomban ) még akkor sem, ha időnként esetleg becsúsznak nem PC hozzászólások.
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
Funk You 2016.11.25 10:13:46
@csincsilla72: ez oké lenne, el is fogadnám taktikának, ha már a hármas párbaj ismeretében, nem provokálja ki Zsoltitól, hogy őt vigye ki.
hacsak nem arra játszott, hogy ha nyíltan konfrontálódik Zsoltival, és komoly, értelmes érveket hoz (ahogy azt egyébként tette), az majd inkább Atit vagy Dzsinát viszi ki, mert őket könnyebben legyőzhetőnek véli a párbajon szájkaratéban.
Funk You 2016.11.25 11:01:43
@csincsilla72: szerintem ebben így túl sok az ismeretlen faktor, ahhoz, hogy taktikát lehessen rá építeni. de persze én sem tudom, mi van a fejében, csak logikát próbálok keresni a lépéseiben.
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Funk You 2016.11.24 00:57:58
@alsophila.grahami: Zsóti összes reakcióját látni fogjuk szerintem is, a műdrámás pityergéstől a mártírok útjáig.
Funk You 2016.11.24 01:47:21
@alsophila.grahami: ajjajj... nem biztos, hogy látni akarom az előadást :)

különben szerintem Zsolti intelligens, a többiekhez képest legalábbis, de az intelligenciáját nagyon sokszor felülírják az érzelmi sérülései. valószínűleg Dávidnak van igaza, amikor valami olyasmit mondott ma, hogy Zs kifejlesztett magában egy túlélési stratégiát, aszerint mozgatja (manipulálja) a körülötte lévő embereket.
szinte folyamatosan játszmázik. Eric Berne egy külön könyvet tudott volna összehozni Zsolti játszmáiból :)
Funk You 2016.11.24 06:43:31
@alsophila.grahami: nagyon ekg.
Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy…..
Funk You 2016.11.20 12:04:24
@csakolvasok82: egyre gondoltunk :)
Funk You 2016.11.20 13:11:46
@PeniValdes: ennyi.
Tovább robog ezen a héten a Való Világ a Való Világban, meg Papi a Havas Henrik arcú Miciben. Ez a kettő pedig akkor találkozik, amikor a műsor első felében a műsort szerkesztő Bajszi-Gina páros végignézi, a játék S-Budget Bonnie és Clyde-jának az évődését. Mici akar cukiskodni, meg idegesítő…..
Funk You 2016.11.19 10:42:42
@Girhes Joe: ja, Krisztiánon lila kendő van, a következő párbajig védett.

szerintem is a lehető legkiszámíthatóbb és legunalmasabb ebben a formában a hármas párbaj. a szerkesztők kreativitása sajnos továbbra is 0 és -1 között mozog.
Funk You 2016.11.19 11:52:22
@hereverő heverő: nem hiszem, hogy ezért megfosztják a védettségétől. különben igen, rengeteg rejtett és egyre többször feltörő agresszió van benne, ami általában Mici megrendszabályozásakor jön elő belőle. amit tegnap művelt, az bizony agresszió volt a javából, még ha fizikailag nem is bántalmazta Micit. és nem is bírt vele. látszott is rajta, hogy meglepődik, hogy egy csaj nem fekszik alá az akaratának, akkor sem ha amúgy aláfekszik :)
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
Comic time, people!..
Funk You 2016.11.13 21:26:26
Funk You 2016.11.13 21:42:56
Mióta világ a világ, az emberiség örök vágya jót enni. Aztán, hogy ki miképp találja meg ennek a vágynak a kielégülését, az már más kérdés. Vannak, akik sokat szeretnek enni, mások az egészséges táplálkozásra esküsznek és vannak olyanok is, akik az ízlelés élvezetét keresik az evésben. Erre a vágyra…..
Funk You 2016.11.11 00:07:07
@dr. pretender: a tojáshéjban tálalt mártás nálam is kiverte a biztosítékot. ha ilyet egy versenyző csinál, kibasszák a tojáshéjat szószostul a kukába, az előállítóját meg jól lecseszik. ha egy ismert séf pakolja a tányérra, akkor tök rendben van és milyen ötletes. wtf?

érdekes még, hogy amikor kiviszik a zsűrinek az ételeket, csili-vili minden pult, még a mosogatók is fényesre vannak suvickolva, holott amikor lejár az idő és fel a kezekkel van, még kupi uralkodik a pultokon. nyilván nem 2 perc letakarítani és elmosogatni, elpakolni, kérdés, hogy mit kóstol akkor a zsűri, a rég kihűlt kajákat?

különben nekem bejön a műsor, annak ellenére, hogy Fördős Z modoroskodása kezd már nagyon sok lenni. lehet azért jó trükköket tanulni. mondjuk az öncélúskodó, hű de fasza séf vagyok én jellegű kajáktól kiver a víz. mi a tökömnek kell borjú agyvelőből, mirigyből vagy libamájból desszertet csinálni? vannak erre megfelelőbb alapanyagok. szerintem ez nem fine dining, hanem öncélú baromság.
Nem sokáig húzza az RTL Klub az idei X-Faktort, a szokásos tízhetes “döntőzés” helyett hét hét alatt letudják az egészet. Jó, ha számolt az ember egy kicsit, akkor látta, hogy a november 5-én induló élő adásoknak karácsonyig ki kell futniuk (a döntő ennek megfelelően december 17-18-án lesz) Ehhez…..
Funk You 2016.11.02 16:47:35
@RTB: a Belevalóban Anikó talán azért tűnik semmilyennek, mert azt nem ő vezeti és elő sem szokott fordulni benne :) amúgy nem nagy kaland VV műsorvezetőként, hogy finoman fogalmazzunk, ez igaz.

az X faktorból meg ezzel az eresztéssel 7 adás is elég soknak tűnik. ritka semmilyen, 1-2 kivétellel tök érdektelen mezőnyt sikerült összehozni és a formátum is kifulladt szerintem.