Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beccaprior

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig gondolkodtam, mit lehetne írni a Pride hetére, és bevallom, mindent elcsépeltnek vagy túlzónak találtam. Már mindent leírtak a témában, és sokan, sok helyen vitatkoztak a melegfelvonulás létjogosultságáról, valamint arról is, hogy kellenek-e kordonok vagy sem. Most csak annyit szeretnék, hogy…..
Ma kaptam meg a hírt, amire két évet kellett várnom. Gyógyultnak minősítettek, így mostantól igyekszem nem azzal a tudattal ébredni nap mint nap, hogy újra szembe kell néznem a rákkal. Két évvel ezelőtt egy márciusi napon, az éves nőgyógyászati rákszűrésem után csörgött a telefonom, és az orvosom…..
Mióta kiderült, hogy az ismeretségi körben van egy srác, aki melegpornókban szerepelt, azóta akartam rávenni, hogy meséljen róla. Amikor végül sor került a beszélgetésre, rengeteg kérdés merült fel bennem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék elő velük. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak fel kell…..
Melegedő Nem baj a nemi baj? 2017.05.23 00:21:09
Sokan még olvasni sem szeretnek ezekről a dolgokról, pedig nem árt, ha időben felismerjük, hogy milyen kockázatokkal jár a szex. Sok kellemetlen, adott esetben drága dologtól kíméljük meg magunkat, hogyha időben fordulunk szakemberhez. Célunk nem az elrettentés, vagy az, hogy a fiatalok megijedjenek…..
Melegedő: Nagy megtiszteltetés, hogy eleget tettél a kérésünknek, és elsőként adsz nagyinterjút a Melegedőnek. Olvasod a blogot? Dömper: Igen, és nagyon örülök, hogy van egy médium, ami kívülállók számára is könnyen érthetően írja le a dolgokat. Az egyik cikketekben például remekül…..
Melegedő Aszexualitás útvesztői 2017.04.23 12:09:45
Sokan úgy fogják gondolni, hogy véletlenül írtuk egybe az első két szót, de nem! Most az aszexualitásról fogunk egy kicsit elmélkedni. Egyre komolyabb teret nyer ez a fajta identifikáció, de sokan vannak, akik nem igazán értik (én is közéjük tartozom), és szívesen olvasnának erről a témáról…..
Melegedő Mennyibe kerül a szex? 2017.04.05 23:11:04
Ezúttal nem a fizetős szolgáltatásokról fogunk beszélni, hanem arról, hogy az elmúlt évtizedekben miért változott meg a férfiak és nők hozzáállása a szexhez, a tartós kapcsolatokhoz és a házassághoz. Mindenhol azt olvashatjuk, hogy a házasság intézménye kimegy a divatból, és a válások száma évről…..
Mostanában sokszor szóba kerülnek a hobbik egy-egy baráti beszélgetés alkalmával. Az egyik férfiismerősöm például gipszvirágokat készít sutyiban, de be nem merné vallani a barátainak, mert attól fél, egyből lebuzizzák. A nemi sztereotípiák nem csak azt határolják be, hogyan kell viselkednünk, de sok…..
Gyakran hallom, olvasom mindenféle fórumon, hogy azért van annyi buzi, mert mutogatják a tévében, ezért manapság divat annak lenni. Természetesen vitába lehet  – és talán kell is – szállni ezzel az állítással, de szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot a témában...
Buziblog lévén helytálló a kérdés, hogy miért közlünk karácsonyi dekorötletet, de mindjárt meg is magyarázom! Egyrészt annyit foglalkoztunk már kézimunkával, hogy bátran posztolhatunk a témában, másrészt mindenki tudja, hogy a melegek kreatívak, van szépérzékük és A fiúk a klubból sorozat óta azt…..
Melegedő Ábelek országa 2016.11.12 10:25:47
De miért? - kérdezi most egy ország, és lassan Ábellel van tele a média és a nemlétező tököm is. Mivel nem nézek tévét, az első két napban nem értettem a rengeteg hivatkozást a közösségi oldalakon, és muszáj voltam felzárkózni, mert úgy éreztem, kirekesztett kisebbség vagyok. Így hát megnéztem az…..
Mindenszentek a katolikus világ ünnepe. Vagyis az üdvözült lelkeké. Persze, másnap halottak napja van, de hozzám valahogy ez áll közelebb… Sokan vannak, akikre ilyenkor gondolnom kell, és ahogy öregszem, egyre többen lesznek. De még nem kellett megtapasztalnom, milyen az, ha valaki a párját veszíti…..
Volt egy kis szabadidőm, ezért a kommenteket olvasgattam, és egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy szeretnék beszélni azokról, akik bedőlnek az álságos és undorító propagandaszövegnek, amivel a homofóbok előszeretettel takaróznak. “Tőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne tudjak róla!” vagy…..
A lányom egyik barátnője hétvégén lefeküdt egy sráccal. Eddig ez nem olyan nagy ügy, lévén mindketten 18 évesek, elvileg készen a csodára, a szeretkezés felülmúlhatatlan élményére. Csakhogy mindenfajta védekezés nélkül tették, mert a fiú azt mondta, ő már mással is lefeküdt, és az a lány sem lett…..
Melegedő Mérlegen az apák 2016.10.26 00:31:32
Mai cikkünkben a kamaszok által kitöltött teszt, apukákra vonatkozó kérdései kerülnek terítékre. Az eredmények messze túlszárnyalták az elvárásainkat. A helyzet sokkal rózsásabb, mint hittük, és ennek nagyon örülünk! Bár itt is akadnak hiányosságok, és néhány dologban elég elkeserítő a gyerekek…..
Mivel több cikkünk alatt is kommenteltek a szülők, és rengeteg kérdés merült fel a kamaszokkal kapcsolatban, úgy döntöttünk, megkérdezzük őket arról, milyennek látják a családjukat. (Olvass bele az Óvszerautomaták az iskolákba, vagy a Kamaszok szexuális életéről szóló cikkeinkbe!)Közel ötszáz, 14-18…..
Én nem ilyen gyereket akartam! - mondta az anyuka a postán a barátnőjének sorban állás közben. Felkaptam rá a fejem, mert épp a napokban láttam egy videót, ami azt mutatja be, milyen lehetőségek várnak ránk a jövőben, jobban mondva, az utánunk következő generációkra. Ha a génsebészet ilyen ütemben…..
Melegedő Ki dönthet az életről? 2016.10.10 00:12:53
Korábbi cikkeink alatt sűrűn felmerült az abortusz kérdése, és sokan, sokféleképpen nyilatkoztak a dologról. Leginkább azok nyilvánítottak véleményt, akik úgy gondolják, egy nőnek nincs joga, hogy döntsön a benne növekvő élet sorsáról. Kicsit más megközelítésben szeretnék most beszélni erről, mint…..
Tegnap beleszaladtam egy tesztbe, ami a nemi identitásokra és a szexuális orientáció változataira épült. 12 kérdésből 11-re sikerült helyesen válaszolnom, de nem azért, mert tudtam a jó választ, hanem azért, mert a másik kettőt ki tudtam zárni vagy jól tippeltem.Az emberi identitások egyre szélesedő…..
Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!..
Melegedő Két fiú, egy pár 2016.09.30 01:01:26
Vendégül látott egy meleg pár. Ebben még nincs semmi különös, de nem csak engem, hanem másik 49 embert is, akiket nem ismertem, akikkel soha nem is találkoztam. A pár, Gergő és Bálint – vagyis Manó és Maszat, ahogy egymást becézik –, egy Lövőház utcai albérletbe hívtak meg, ahol két éve élnek.…..
Melegedő Let’s talk about sex! 2016.09.28 08:59:03
Véletlenül megelőztük egy nappal a kamaszok szexuális életéről szóló cikkek áradatát, de most – a felmérések és a hivatalos adatok tükrében –, itt az ideje, hogy még egyszer nekiveselkedjünk. A kommentáradat azt mutatja, sokan nem ismerik a mai tinédzserek szexuális szokásait, sem a felmerülő…..
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
Melegedő Mire gerjednek a nők? 2016.09.20 19:30:15
Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról. Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!..
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..