Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaZsa

30 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem, nincs fent a neten a teljes adás, ami a körülmények ismeretében (ti. hogy jövő héttel párosával rúgják ki a versenyzőket a picsába) meglehetősen vicces. Persze lehet, hogy csak az van, hogy béna vagyok, és egy bizonyos pont után már nem tudok visszaléptetni a Legfrissebb tartalmaknál a tv2…..
BaZsa 2016.10.19 10:37:40
@Cseszlovák Gyurmafilm: Igyekszem-igyekszem! Ugyanakkor mea maxima culpa, elúszott a hétvégém. Persze ez nem mentség, de akkor is elúszott. :D
Hangosan szentségelek, mert megírtam a kibaszott posztot, és nyomtam valami gombot, amitől elszállt az egész, úgyhogy most kezdhetem újra. Még ha Freddie Mercury-król meg Maria Callasokról lenne szó, szívesen is tenném, de ma a bagázs nagy része alulteljesített, úgyhogy nagyon…..
BaZsa 2016.10.10 18:06:14
@Némber Ván: a legjobbakkal is megesik
BaZsa 2016.10.10 18:10:48
@Némber Ván: ja, Meinkampf Lindán szakadtam, ha nem haragszol, átvenném, majd feltüntetem, hogy credit goes to Némber Ván
Ha egymásra vetítünk egy japán gésát, meg Bangó Margitot egy átlagos szerdai napon, akkor megkapjuk Ördögh Nórit, és nem tudom, ez kire nézve lehet hízelgő. Az akadémikusoknak végre elárulták, hogy megszűnnek a napi összefoglalók, erre ők nem mindennapi színészi…..
BaZsa 2016.10.03 15:14:16
1x30 Ágyban, párnák közt haldoklik a műsor. A múlt héten még próbálták újraéleszteni párszor, aztán, mint tudjuk, a csatorna az eutanázia mellett döntött: most már csak a fájdalomcsillapítás megy. Ezt a kínos, hosszúra nyúló agóniát a legnagyobb jóindulattal sem lehet hősi halálnak nevezni, még…..
Majka szerint is most kezd kibontakozni a műsor, Balázs Barbival smárol, Adrián Brigivel, Lacika meg még mindig Alexa gazellatestét gyurmázgatja, az Akadémia pedig bűzlik a feromonoktól. Alexára a következő élőshow-ban dominajelmezt is lehetne adni, kőkeményen adja a villafőnökséget, és még a…..
BaZsa 2016.09.29 19:01:58
@szörnycsi: persze a szombati összefoglalókról ezután is lesz hv. Ha fiktívet írnék, az vagy pornó lenne, vagy horror :D
1x27 A tv2 búcsúztatja a műsort, már meg sem próbálnak érdekesnek tűnni. A szombati élőshow backstage-ben készült felvételeivel indul az adás, de nyugi, lesz még pszeudoesküvő, meg ejaculatio preacox, és még Barbit is majdnem megdugja valaki. Ki ne hagyjam a jelölést, ahol…..
Majka pisál egyet a műsor elején, de sem a farkát, sem a kezét nem mossa meg, úgyhogy Nóri helyében én nem fognám meg a mikrofonját. Az itt a Nóri - hol a Nóri játékra nem nagyon pazarolnék betűt, lényeg, hogy végül mind a két műsorvezető a helyére kerül, és hát nagyon az orrukra koppinthattak (már…..
BaZsa 2016.09.28 08:59:58
@aruhamiatt: de
Csak a hétfői meg a tegnapi egyben
Király Viktor belefingik a nullás lisztbe, az akadémikusok meg kibeszélik, hogy ki mikor kit beszélt ki, miközben mindenki azt állítja, hogy ő az, akit kibeszélnek, de aki éppen beszél, az soha nem beszél ki senkit, szóval nem értem, hogy lehet, hogy saját állítása szerint senki nem beszél ki…..
BaZsa 2016.09.24 21:49:10
@BaZsa: félek, neki akkor is ez a legjobb formája, ha bármit kap. Ez egy szépen éneklő, tök civil csaj, akinek semmi köze az előadóművészethez. Mindegy, hogy mennyire cuki, meg édes, tényleg az, de ez nem elég. Megérdemelten fog kiesni sztem.
BaZsa 2016.09.24 22:11:26
@szörnycsi: jogos
BaZsa 2016.09.25 14:28:14
@aruhamiatt: kész van már, nem tudom, mikor kerül ki
Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre…..
BaZsa 2016.09.24 17:32:33
@Pácsó Ármándó: kicsit megcsúsztam vele, bocs, most lett kész. Nem tudom, mikor kerül ki. Az esti showval gyorsabb leszek, ígérem :)
BaZsa 2016.09.24 17:33:11
@Pácsó Ármándó: amúgy MINDIG lelövöd a poénjaimat!!!! nem leszünk jóban! :))
BaZsa 2016.09.24 17:39:48
@Pácsó Ármándó: épp váltótársat keresek, csak mondom :D
Megtörtént az Akadémián az első nemi aktus, nem találjátok ki, hogy kik voltak az elkövetők. Hát persze, hogy nem Dávid és Zita. Pásztor Anna is bejön, és az elhált éjszaka miatt tetőzik a szerelmi dráma, az énekesek pedig idő előtt eljutnak karrierjük csúcsára, egy Iván által rendezett falunap…..
BaZsa 2016.09.22 22:45:18
@Pácsó Ármándó: meg lehet csinálni, csak sokat kell inni utána, hogy visszatöltsd, ami kijött :D
BaZsa 2016.09.22 22:57:16
@Pácsó Ármándó: ugyan, majdnem mindegy, piás-drogos volt mindkettő. Na meg zseni. Mindegy, melyik jön melyik után :))
Exhumálom magam a tegnapi kimaradásért, de hát jó munkás emberként sajnos nekem sem tud a nap minden pillanatában az életem középpontjában lenni a SA. A keddi adásban is van minden finomság, annak azért nem örülök, hogy Curtist meg Cookie-t nem egyszerre engedték be, ott biztosan…..
BaZsa 2016.09.21 21:38:28
@Pácsó Ármándó: jaaaaj, nem ismered ezt? A legenda szerint ha egy férfi kihagy egy p*nát, azt a másvilágon az orrára húzzák!
BaZsa 2016.09.21 22:21:54
@Pácsó Ármándó: komolyan már, utálom, hogy a fejemben turkáltok
már épp majdnem leírtam, hogy jön a nagyi Piroskához, de hol a farkas?
erre idekattintok, és olvasom a kommenteket
ne lőjétek le az összes kibaszott poént! :D
BaZsa 2016.09.21 22:42:29
@Pácsó Ármándó: és milyen jó zenész!
Majka Zorán koncertjén van ma, úgyhogy Nóri egyedül vezeti a műsort. Uncsi és cukiskodó összekötő dumákat prognosztizálok, majd a végén megírom, hogy igazam lett-e. Viktor vigasztalásból beáll Nóri mellé, de Csaba szerint Lacika jobb Majka lenne. Lacika oda is szalad egy kicsit műsort vezetni (az…..
BaZsa 2016.09.18 19:11:49
@szociál: nem azon agyaltak, azon nincs mit agyalni, Randy gyalázatos volt tegnap
nagyjából az volt a dilemma, amit az összefoglalóban is írok
BaZsa 2016.09.18 19:54:01
@szociál: hát Hannánál nem nehéz jobbnak lenni :D
A műsor történetének minden eddiginél szürreálisabb epizódja következik. Most vagy az van, hogy a szerkesztők valójában egy posztmodern műalkotás manifesztációjaként tekintenek a Star Academyre, alkotói céljuk pedig nem más, mint hogy egy erőteljes társadalmi szatírát valósítsanak meg a konceptuális…..
BaZsa 2016.09.17 21:32:43
@Pácsó Ármándó: erre hajlandó lennék nagyobb összeget tenni

most amúgy direkt nem olvasom a hozzászólásaitokat, hogy ne befolyásoljon
BaZsa 2016.09.17 22:10:34
@Ditti82: na ezen kibuktam. Randy legalább valamilyen. Énekelni meg lehet tanítani egy képességes embert, és Randy az. Arra, hogy valakinek személyisége meg karizmája legyen, nem lehet megtanítani senkit. Anna most rosszul döntött szerintem.
BaZsa 2016.09.18 16:08:36
@fáncsi28: Erika, Hanna és Zita soha nem fog semmiféle olyat művelni az Akadémián, ami láttatni engedné, hogy hol tartanak a nemi érésben - ezért aztán teljesen fölösleges szexiztetni őket. Ezt mellesleg külön aljasnak tartom: tehát csak a csajok kapnak olyan feladatokat, amivel totálisan szexualizálják és tárgyiasítják őket, ezen belül is csak az úgynevezett "jó csajok". Hányás.

A többivel is egyetértek.
Dávid kiakad, mert a színészei szarnak a fejére, Anna egy rendkívül érdekes játékot játszik a versenyzőkkel, Adriánhoz meg bejön a kábé nyolcvanhattal nagyobb kaliberű csaja. Ó, dehogyis mondom el, hogy ez utóbbinak mi lett a végeredménye, tessék csak végigolvasni az egészet.…..
BaZsa 2016.09.16 14:20:20
@szörnycsi: :) akkor gondolom, még egyet is értünk, aminek külön örülök
Még mindig a hétfő esténél tartunk, Lacika Chaplint megszégyenítve kínlódik a gatyájával, Nyertes Zsuzsa sajnos magányosan fekszik le aludni, Alexa pedig csinál valamit a takaró alatt, ami Adriánnak elhomályosítja a tekintetét. Nyertes még a rehabilitációs tornát is lenyomja a…..
Fekete Vonat, petting és Nyertes Zsuzsa is lesz ma, szóval tartsatok velünk, harangozza be a tanítónéni-jelmezes Ördögh Nóri a mai adást. Persze megint a műsor végére pakolták az érdekfeszítőbb részeket, szóval előbb végig kell szenvedni Arnold szamárköhögését meg Keresztes…..
A teaser szerint lesz itt minden, sírás, meztelenkedés, alattomos berúgás, de én a 12-es karikára nézek, és pontosan tudom, hogy a legizgibb részeket ma sem fogjuk látni. Most tehát a szombat esti élőshow utáni lerészegedés lightos összefoglalása következik. Adrián bejelenti…..
Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a…..
BaZsa 2016.09.11 19:49:10
@Pácsó Ármándó: gondolom!
BaZsa 2016.09.11 21:53:36
@Ditti82: óh, nagyon rá vagyok már izgulva! vam egy olyan sanda gyanúm, hogy a holnapi adás nagyon adni fogja
BaZsa 2016.09.12 18:17:06
@Ditti82: nincs moderálási jogosultságom, de hogy őszinte legyek, pont leszarom egy random troll faszoskodásait. Éveket töltöttem énekesnőként olyan helyeken, ahol ő a kávéját nem tudná kifizetni. Ez persze önmagában nem jelent semmit, nem vagyok zeni zseni, de a szakmáról van némi fogalmam.
Örülök, hogy windsor leírta, amit leírt, mert pont ez a célom: annyi szakmaiságot csempészni az összefoglalókba, amennyit az is érez, hall és ért, aki amúgy nem tanult zenét vagy nincs különösebb affinitása a zene iránt. Ugyanis a nézők legnagyobb része nem vájt füllel és jazztanszak-diplomával ül le a műsor elé. Másrészt ez az úgynevezett blogműfaj, természeténél fogva szubjektív, továbbá nyilván úgy kell fogalmazni, hogy érzéseket váltson ki (és az ellenszenv is egy érzés, egyébként). Aki nyilvános térben ír valamit, az ezzel számol, így én is.
Millió pardon a kései összefoglalóért, de az adás délben még nem volt fent a neten, utána meg elmentem aludni. De szükség is volt a rápihenésre, mert - így legyen ötösöm a lottón - ma a Zámbó család illusztris tagjai érkeznek, meg biztosan várható még néhány inyencség. Az álmatlanságtól szenvedő…..
BaZsa 2016.09.10 21:31:01
BaZsa 2016.09.10 22:21:17
@szörnycsi: esküszöm, a hogyvoltban nem a kommentelőket koppintom, konkrétan abban a pillanatban írtam le ugyanezt, amikor Laura kiesett :D
BaZsa 2016.09.10 23:13:48
@Natura Qua: óh, már kész van, várom, hogy feltegyék az adást a netre, leszedem a képeket, aztán megy kifelé. :D
Iván bekeményít, és kiganajoztatja a lakókkal Augiász istállóját. Nem látjuk őket túl gyakran takarítani, úgyhogy jegyezzük meg a látványt. Aki viszont arra vár, hogy Barbi wc-pumpát ragad, és csinos kis seggét riszálva nekiesik a fürdőszobának egy pár gumikesztyűben,…..
BaZsa 2016.09.09 18:49:46
@Natura Qua: speciel neki meglennének a magasak, hallom, hogy ott van, csak retteg, ezért aztán bele is sül
BaZsa 2016.09.09 18:55:33
@Natura Qua: igen, van egy nagy izgalmas vibráció a hangjában, a legkülönlegesebb hang a versenyben szerintem. A rettegés meg remélhetőleg elmúlik, minél többet gyakorol. Egyébként nincs is más választása, ha bent akar maradni ☺️
Megfogadtam, hogy nem teszek csúnya megjegyzéseket eme áriázós nagyeposz egyetlen résztvevőjének ruházatára sem, mert hát nem ők tehetnek róla, de most nem tudom megállni; szóval Ördögh Nóri úgy néz ki, mint az aldebrői virágkötő csaj a május elseji falunapon, két lángos után. Térjünk a lényegre.…..
BaZsa 2016.09.08 22:45:15
@Ditti82: hát, ez ilyen, szimultán írom, van, ami elkerüli a figyelmemet :)
BaZsa 2016.09.09 12:18:32
@Ditti82: komolyan így váljon minden álmom valóra
Brigi és Barbi kibeszélik Alexát, Alexa mindenkit szembesít, persze mindenki tagad mindent, és még Vastag Csaba is befut mint házi pszichológus, van itt minden, mint a búcsúban. Alexa szombat esti szoftpornós pörformansza eléggé kiverte a biztosítékot a lányoknál, jellemzően a két pszeudopotenciális…..
BaZsa 2016.09.08 17:24:19
@szörnycsi: Ezer bocs, most írom a tegnapit, éjjel akartam, de csak reggel ment fel az adás a netre, akkor meg én már dolgozom, mint minden rendes ember. A mai adás összefoglalója holnap kint lesz időben, meg remélem, a tegnapié is kikerül még ma
BaZsa 2016.09.08 17:28:37
@szörnycsi: Jaaaj, gondoltam, hogy nem annak :)
A szombati élőshow után még mindenki szeret mindenkit, de a tv2 nagyot, nagyon nagyot, nagyon-nagyon nagyot dob (kár, hogy nincs irónia betűtípus), és behozza az Akadémiára Őt, Aki Majd Szerintük Megmenti A Műsort, pedig csak simán egy büdös paraszt suttyó állat, na de ez kell…..
BaZsa 2016.09.06 23:55:07
@Ditti82: arról már tudnánk szerintem
Még a nyolcvanas évekből maradt nagyanyámnál egy türkiz koszorúslányruha, ami már akkor is cikinek számított, abban játszottunk királylányosat hatévesen. Na, Ördögh Nórára ma este egy pont olyat adtak rá, úgyhogy a második élőshow bennem már az első másodpercekben nosztalgikus érzéseket keltett.…..
BaZsa 2016.09.05 10:26:00
@schanc: lehet, hogy Reni az előzmények miatt értékelődött fel bennem ennyire, de tény, hogy a szombati show alapján a legjobb a mezőnyben. magasra tette a lécet, csalódnék, ha ezután nem ugraná meg
Örülök, hogy a többiven egyetértünk, próbálok elfogulatlan lenni, nem mindig sikerül... :)
BaZsa 2016.09.05 10:26:24
@polpetti: nem áll szándékomban :)
BaZsa 2016.09.05 22:50:26
@szörnycsi: pont most lett kész a mai hogyvolt, pont ezt írtam :D
Iszonyúan igyekeznek a szerkesztők, hogy ne legyen halálosan unalmas a műsor, de ami nem megy, az nem megy. Még az idegbeteg stylist csaj, Linda se dobja fel a hangulatot, aki a szombati show-ra hozta el a ruhákat a versenyzőknek. Arnold és Adrián együtt próbálnak, Linda cseszegeti…..