Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etnica

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok ! A hétvége hangulata mindig mindenkinek más, de abban biztosan egyetértünk, hogy ezen a két napon más az időszámítás, valahogy az óra megvadul a percek rohannak. Én a hangulata miatt szeretem a hétvégéket, még akkor is ha most például a temetőbe ( is ) töltöttem! Szeretek korán kelni,…..
Hogy milyen is vagyok? :) Bocsánat, most ez jutott eszembe! Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismertek? Hohó! Igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat: ha akarom, olyan vagyok, mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított…..
Ezt már meséltem egyszer valakinek, akit nagyon megkedveltem, és most elmesélem nektek is. Egy kis faluban nőttem fel, nagyon aranyos kis falu, kis kastély, bánya, patak :) Akkor még csak egy kocsmával dicsekedhetett. Semmi bajom a faluval szerettem ott élni.De másként alakultak a dolgaim mint a…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
Kedves Mindenki! Biztosan mindenki tapasztalta már a bőrén, hogy ez az idő, mennyire átvette a hatalmat felettünk, időre megyünk ide és oda, és rohanunk ide meg oda, hogy gyerekként még mennyire volt időm mindenre, talán unatkoztam is anno. Mondjuk ez nem valószínű, mert nem voltam ez az unatkozós…..
Jó reggelt kedves Földlakók ! Nos, ez a blogírás, feladta nekem a leckét, de persze a kezdeti lelkesedés még tart, tehát semmi gáz :) Csak, ahogy látja az ember lánya a többi blogot, milyen szép és rendszerezett, komoly dolgokról írnak, akkor felvetődik bennem az, hogy nekem is olyan blogot…..
 Bizony nem. Nem gondoltam volna, hogy egyszer blogot fogok írni, na azt meg végképp nem gondoltam, hogy ez nem is olyan egyszerű, és tulajdonképpen semmit nem gondoltam az égadta világon, és ez nem tudás, adta a bátorságomat, és azt, hogy most írok! Itt vagyok. Szívesen megkérdezném, most a…..