Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csizmadia Balàzs

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kevés aktuálisabb piaci lehetőség kínálkozik a befektetők számára a közeljövőben, mint a carry trade. Ahogy a világ vezető jegybankjai eltérő kamatpályára állnak, úgy kaphat újabb lendületet a legősibb devizapiaci stratégia, a carry trade...
Kolumbia az elmúlt években méltán híres országgá vált, hiszen a „Narcos” sorozaton keresztül bepillanthattunk az ország szövevényes gazdaságába, megcsodálhattuk szépséges tájait, és megismerkedhettük híres-hírhedt állampolgáraival is. Írásunkban most a kolumbiai tőzsdeindex kerül terítékre.    ..
Private Banking Hell yeah, Go HUF! 2016.11.07 13:43:58
Igaz, hogy a dollárbikák az amerika választást követően újból támadást indítottak, a karámajtót azonban nem tudták áttörni. Meglepő, de a múlt heti őrült USD szárnyalása után sem változott az USDHUF technikai képe. Sőt, 292 forint környékén eladási zónába érkezett a devizapár, ahogy az elmúlt…..
Már a taxisok is váltig állítják, hogy érdemes a „zöld hasúba” fektetni, hiszen a FED közelgő kamatemelése további dollár erősödéssel járhat. Bátran kijelenthető, hogy dollár mánia van. Természetesen van alapja a dollár optimizmusnak, hiszen az amerikai deviza jól teljesített az elmúlt években,…..
Private Banking OLAJ: Hello Medve!? 2016.10.20 13:47:10
Fanyar mosoly van az arcomon hetek óta. Az augusztusban a 40 dolláros szintről megfogalmazott olaj rali az elmúlt hónapokban szépen megvalósult és azóta a WTI árfolyama több mint 20%-ot emelkedett. A mosoly teljesen jogos, hiszen az általam igen nagyra becsült technikai elemzés remekül azonosított…..
  Az olaj világpiaci árfolyamának alakulását mindenki figyelemmel kíséri. Amíg például az autósok a benzinárának változása miatt, addig a profi befektetők a kiváló befektetési lehetőségek szempontjából figyelik árgus szemmel a fekete aranyat. Az olaj 2014-es árfolyammozgására mind az autósok,…..