Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KunhalmiAgnes

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegyük fel, hogy az Orbán-kormányzásnak legitim céljai vannak, amelyekről racionális vita folytatható (azaz tegyük fel, hogy nem a lopás a végcélja). Ez esetben -- ha ráadásul elfogadjuk, amit önmagáról állít --, akkor a célja a magyar etnikum védelme lenne egyrészt a globalizációval, másrészt a…..
A European Academy of Allergy and Clinical Immunology szerint növekszik az allergiás megbetegedések száma. Jelenleg több mint 150 millió uniós polgár szenved krónikus allergiás megbetegedésben, és 2025-re várhatóan az egész európai népesség fele érintett lesz. Mi okozza az…..
Benderik elmélkedik Panteon 2018.04.27 20:53:00
  Megint megcsináltad -- zsinórban harmadszor --, így gratulálok -- zsinórban másodszor. (Az elsőnél még csak magamban tettem.) Most se nekem köszönheted, de most is előveszem a tiszta papírlapot, mint eddig mindig. Bár igazából tudom, fölösleges. Eddig is mindig másnap az…..
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
Nem azért, mert a Fidesz olyan jól kormányozna, vagy mert az ország többsége elégedett lenne velük. Sőt, a rájuk szavazók igen nagy része a legkisebb rosszként gondol Orbánékra (erről még lesz szó egy másik posztban). Az ellenzék rossz pályán, rossz szereplőkkel és rosszul játszik, mindezzel a…..
A becsület különös dolog. Laár András ügyéről egy mémesült mondás jut eszembe. Lázár János mondta: akinek semmije sincs, az annyit is ér. A fél ország felhördült. Az olyan értékek, mint egészség, élet, emberség, barátok, család vagy éppen becsület valahogy leltározásnál kimaradtak. Mint a gerinc is.…..
A Jobbik azt javasolta, hogy a választójogot általános iskolai végzettséghez kellene kötni. Munkahipotézisként vegyük ezt a javaslatot egy pillanatra komolyan, és tegyük föl az adódó kérdéseinket. 1. Képzeljünk el egy analfabéta embert. Becsületes az illető. Utcaseprőként, takarítóként vagy egy…..
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig van még majdnem másfél év, a legtöbb nagy politikai párt lassan elkezdi a felkészülést a következő parlamenti választásokra, kialakítja a politikai stratégiáját és a kampányüzeneteit. Noha a demokráciákban a választások rendszerint legalább két-, de…..
Ha Magyarország elnyerné a 2024-es nyári játékokat, gyakorlatilag csődbe menne...
KunhalmiAgnes 2017.01.10 19:25:42
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: "hogy a zsidó olimpiát közpénzből 2019ben Budapest rendezi(eldőlt dolog), szinte nem is hír, az emberek 90%-a nem is hallott róla."

Csak azert talalta ki az Orban mert mar megint holokausztot akar, es igy akarja a zsidokat ide csabitani. Meg akarja sporolni a szallitasi koltsegeket, olcsobb ha maguktol jonnek.
A legújabb Star Wars-kaland, egyben a franchise első spin-off produkciója a rajongók nagy részét lenyűgözte. Vagy ha nem is, az egészen biztos, hogy meglehetősen ritkán hallhatunk negatív véleményt a Zsivány Egyes összképéről. A produkció egyik nagy szenzációja a forradalmi vizuális effektek…..
KunhalmiAgnes 2017.01.07 21:57:48
Publikálta az OECD a PISA-felmérés eredményeit, amelyben 540 ezer diák vett részt 2015-ben világszerte, 72 országból. Az eredmény katasztrofális: a magyar diákok eredményei szövegértésből és természettudományból is romlottak, matekból sem javultak a három évvel ezelőttihez képest. Ebben a cikkben…..
Egyre nyomasztóbb az idei év (és most hagyjuk a politikát), hiszen egyre több híres embert, nagy művészt veszítünk el. Idén hagyott itt minket Prince, David Bowie, Leonard Cohen – hogy csak egy párat említsünk egy hosszú és szomorú listáról. Mi történik itt?..
"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni csúnya dolog!” /A kétezredik év felé, szerzette Nagy Ferenc 1988-ban/ Eltelt életünkből 28 esztendő, és pont ott tartunk, ahol a kommunista rendszer utolsó, vergődő időszakában. Köszönjük Orbán Viktor! Csak a Fidesz! Szóval Tóni,…..
Gondoljatok négylábú kedvenceitekre. Aranyosak, hűségesek, az ember legjobb barátai. És képzeljétek el, hogy Kínában van egy fesztivál, ami a kutyahús fogyasztásáról szól! Európában élve meg sem fordul a fejünkben a kutyahús fogyasztása. Mondhatni, ez tabu. Ezzel szemben bármennyire szörnyen…..
KunhalmiAgnes 2016.11.15 08:54:20
@Disznószemű Juhász: Az otlet kiterjesztese, hatekony, praktikus megoldas lenne a hajlektalan kerdesre is. Javaslatom, hogy hajlektalan szallasokon alakitsanak ki vagohidakat.
Vannak a magyar internetnek olyan szegletei, ahová csak akkor megy az ember, ha mér eleve kurva szar napja van, mert már úgyis mindegy neki, nem oszt, nem szoroz egy 888-, Ripost- vagy éppen Pesti Srácok-írás. De amikor rálel egy olyan írásra, amit már megcáfoltak kommentben, a neten, MINDENÜTT, és…..
KunhalmiAgnes 2016.10.21 22:17:39
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:

Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft": Amint felépült a kerítés, azonnal leesett a számuk a töredékére"

Semmi sem bizonyitja, hogy a kerites allitotta volna meg a menekulteket. Talan csak epp, akkor gondoltak meg magukat, mert nem akartak a korrupt, naci, orbanrezsimbe jonni, ahol raadasul meg a sajtoszabadsag is megszunt.
Megjegyzem amugy is csak egy alproblemarol beszelunk.