Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márta Krisztina

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonykor rengeteg új elektronikai cikket vásárolunk: új tévé, új tablet és vékonyabb mobil kell. Nem kérdés, hogy a rengeteg innovatív fejlesztésnek köszönhetően az okostelefonok és társaik nagyon megkönnyítik az életünket. De ideje, hogy a bolygónk védelme is szempont legyen. Vásárlás előtt…..
A Greenpeace Ausztria munkatársai megvizsgálták az egyes szövetségi tartományok iskolai és óvodai konyháit, hogy felderítsék: hol kapják a gyerekek a legegészségesebb és leginkább környezetbarát élelmiszereket. Egyértelműen Bécs lett a befutó, a második helyezett Felső-Ausztria, majd Karintia,…..
A brit kormány most folytatja a Brexit utáni élelmezésügyi és mezőgazdasági stratégiát megalapozó konzultációkat. Az állami háttérintézményekből és nemzeti egészségügyi, szociális, környezetvédelmi szervezetekből álló Eating Better szövetség azt kéri a kormánytól, hogy az építse be a „kevesebbet, de…..
Márciusban már tele vannak a boltok polcai olcsó vetőmagokkal. Ha egészséges kertet szeretnél, alaposan nézd meg a csomagolás feliratait, mert a kiskerti felhasználásra szánt vetőmagok között is sok a csávázott...
Jó ételt enni boldogság. Különösen igaz ez az ünnepekkor, amikor a szeretteinkkel étkezhetünk. Az, hogy ilyenkor mit eszünk, nem csak az egészségünkre, hanem környezetünkre is hatással van. Válassz olyan ételeket, amelyek egészségesek, és az előállításuk a természetet is óvja. Nem kell nagy…..
Hogyan befolyásolja környezetünket és az egészségünket az élelmiszereink előállításának módja? Erről tartott előadást agrárkampány-felelősünk, dr. Rodics Katalin a Semmelweis Egyetemen. © Járdány Bence/Greenpeace Manapság a legtöbben egyáltalán nem tudjuk, honnan származnak az élelmiszereink. Ha…..
Fotó: Kevin A. Gillian (photosbykag.com) Szabó Gál András Kaliforniában élő magyar üzletember, Villám Géza művésznéven egykori rádiós telefonbetyár, a Budapest–Bamako-rali kitalálója. Szeptember elején vízre száll, hogy leevezzen Los Angelestől a mexikói Tijuanáig. András egyszer csak arra…..