Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laeviathan

74 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélhetőleg emlékszik még valaki erre a nagyszerű gyógyító-ambient békességre, csak mert a freeblog törölte az anno feltolt és gyönyörűen recenzált diszkográfiájukat. Hogy baszódna meg ott mindenki. Szóval, ha igény van rá, én szívesen újrázom őket.  Na, amúgy…..
Laeviathan 2013.07.12 07:27:44
Bassza meg, de messze van még 2014 június 24. Nem bírom ki addig. Különben is, a Smash egy átkozottul jó lemez. Aki mást mond, az mást mond. Különben is, 12 millió ember már csak nem téved. ..
Laeviathan 2013.06.26 12:59:32
Beszarás debüt-kislemez tavalyról, a semmiből. Dekadens, hideg, valahogy mégis baromi érzékeny és fogós pszichedelikus post-punk, egy adag szomorkás, artisztikus és bizarr goth-blues, minimál-szinti, darwave és újhullámos hatással.  Én a mai napig nehezen tudom feldolgozni,…..
Akkor itt van Dávid Feje is. Szögelősebb, dobolósabb, zakatolósabb, gyorsabb, mint a Fall of Because, de hát miért lenne ugyanolyan. A miliő erősen a noise rock és a punk felé billen, a hozzáállás rohadékul kísérletezős és nem éppen tisztelettudó, a hangzás zajos és…..
Laeviathan 2013.01.28 22:40:08
Az Égéstér 43. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
"Hangmen also dies, morning red, Morning red, shines us to soon be deadRetaliating from beyond" A cikk második része az 1982-es izraeli invázió utóhatásaival foglalkozik, azokkal az eseményekkel és folyamatokkal, melyek miatt Izrael eredeti terveit feladva végül egy déli megszállási…..
Laeviathan 2012.10.03 08:14:19
Gyermekeket molesztált a tavaly elhunyt Jimmy Savile, népszerű brit műsorvezető. A brit közszolgálati televízió, az ITV még augusztus elején mutatott be egy leleplező filmet a műsorvezetőről, azóta pedig több nő is jelentkezett, akik mind azt állítják, hogy Savile kislány…..
Laeviathan 2012.10.01 17:55:16
The Smashing Pumpkins – Oceania(EMI) Billy Corgan, aki tulajdonképpen egy személyben a Smashing Pumpkins, nem könnyíti meg a biográfiaírók helyzetét. Annyi kavarás, változás volt a Smashing Pumpkins név alatt, hogy az új lemez megjelenése előtt nem is lehetett tudni, hogy ez most…..
  A rejtélyes városmajori oszlophoz hasonlóra akadtam a Lánchíd pesti hídfőjének az MTA felé eső járdáján. Lényegében egy kb. derékmagasságú vasoszlop, rajta 1933-as évszámmal. Ez vajon mi lehet?   - tette fel a kérdést Benő, de sajnos nem tudom a választ. Ám mivel…..
A menzán mindig pénteken volt lekváros bukta. Gulyáslevessel, mert a nehéz tészta előtt a fene se kíván pörköltet, másik tésztát, vagy krumplit. De ha a fenti klasszikus mellé még kerül főétel, például borjúpörkölt, szalonnapörcös, túrós tésztával, az esetet csak a…..
Laeviathan 2011.08.11 17:41:28
Papírzsepi kolléga most induló posztsorozata az atomenergia (többé-kevésbé) békés célú felhasználása kapcsán azokat a katasztrófákat elemzi, amelyek az elmúlt évtizedekben jó párszor beletették az ideget az emberiség tájékozottabb (és mennyiségi szempontból minden…..
Laeviathan 2011.03.12 14:22:28
Ha minden igaz, volt egy kevéssé ismert, egészen közeli olvadásos reaktorbaleset is, nagyon a forrásoknak nem néztem utána, de itt egy cikk
www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=5720
(van benne pár hülyeség)
Amúgy Windscale (Sellafield néven reprocesszáló üzem működik ott) igencsak elszennyezett területnek számít mind a mai napig, és nem csak az 57-es események miatt, hanem a derék angolok szépen összeszennyeztek ott mindent.
Laeviathan 2011.03.12 14:47:12
Nem sok jót ígérnek a 2011-es bártárgyalások az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki ülésén az előjelek és a szereplők várakozásai alapján a munkavállalók túlnyomó többségének. (Hírszerző, 2010. november 26.)..
„Megalázva éreztem magam. Ezeket a Trófea-gyűjtő férfiakat most kasztrálnám, nehogy szaporodjanak.” - Többek örömére vagy bánatára, szokásos pénteki sorozatunk véget ért, mert a szerző visszavonta sorait. Ezért most egy új történet kerül terítékre: Levélírónk…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Nagyon komolyan vesszük, hogy a betegeinkről semmilyen információt nem adunk ki, és ez arra is vonatkozik, ha valaki nem a betegünk.(Index, "Anthony Hopkins rosszul lett nálunk", 2010. július 26.)..
Nekem ilyen tapasztalatom biztos, hogy nem volt. Mellesleg, ha volt ilyen is, én nem tudok róla. (Szaniszló Sándor a BKV Zrt. felügyelőbizottságának elnöke Mesterházy Ernő szerepéről; Hír TV, 20010. június 1.) (via gak)..
Egy következőben a tényleges Marx-expedícióra tervezett berendezések mintapéldányaival, a harmadikban pedig a valóságos űrhajóval kell már dolgozni. (Index;Indul a szimulált Mars-expedíció; 2010. június 2.)..
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
A 2. világháború idején számtalan erőd, bunker, és egyéb védelmi építmény készült, amelyek közül sok még ma is látható. Egyes erődítések méreténél csak haszontalanságuk volt nagyobb. A briteknek viszont volt egy erődrendszerük, amelynek tagjai hasznosnak bizonyultak, és…..
Magyar prostituáltak erőszakoltak meg Norvégiában (Hírszerző, cikkcím, 2010. március 12.)..