Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gibbon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Jelen történelmünket két fordulat alakította ki. Az elsőről sokat írtak: arról, hogy a Fidesz 1993 körül átment a jobboldalra, és ott meghatározó párt lett. A részletekről keveset tudunk, jól működik a fideszes hallgatás fala. De a tény közismert. A másik fordulatot Orbán…..
gibbon 2012.05.07 21:46:23
@niklex:
Hehe, bennem már az első fidesz kormány idején, megfogalmazódott egy mondás, most leírom: az eszköz szentesíti a célt.
Ez a fidesz politikája. A célt nem árulják el.
Most hétfőn a reggel dolgozni, iskolába járó honfitársaink jó része alighanem morcos hangulatban ébredt. Az ok egyszerű: óraállítás volt. Ráadásul az a kellemetlen fajta, amikor elvesztünk egy órát a vasárnapunkból.  Minden évben március és október utolsó…..
gibbon 2012.03.27 03:05:46
gibbon 2012.03.27 03:07:28
@gibbon: ja bocs, havonta 50, kicsit késő van már
Tisztelt Miniszterelnök úr!A minap Ön Jávor Benedek úrhoz címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben egyebek mellett azt veti az Önökkel együttműködni nem kívánó frakcióvezető szemére, hogy erkölcsi alapon utasítja el az ellenzéki összefogást, s nyilvánvalóvá teszi, hogy…..
  Válasz Majtényi László írására Előrebocsátom, egyetemi kutatóként nagy figyelemmel követtem Majtényi László professzor úr adatvédelmi jogi munkásságát; a Hírszerző tavaly még azt is megszámolta, hány alkalommal hivatkoztam meg könyvemben (állítólag tízszer). Ha a…..
A Zugügyvédnek is kedvenc perei az APEH határozatok felülvizsgálata, az adóhatóság „váderedményességi” mutatója veri az ügyészségét. Néha a bírók a legalapvetőbb gazdasági folyamatok mibenlétével sincsenek tisztában, úgy döntenek több száz milliós ügyekben…..
A negatív illeték - bár lehet, hogy a Zugügyvéd rosszul tudja - igazi hungarikum.  Ha valaki elad egy lakóingatlant és olcsóbbat vásárol  egy éven belül, hiába adózza le az így szerzett jövedelmet, még vagyonszerzési illetéket is kell fizetni a különbözet után.A…..
A Pp. módosult, a Zugügyvéd a teljes szöveget még nem látta, de kétli, hogy a folyamatokban lévő perekre alkalmazni lehetne, mindenesetre örülni örülne neki. A hírek szerint csütörtöktől elutasítja a bíróság azokat a parkolási díj elmulasztásával kapcsolatos…..
A következő jogesetre a Zugügyvéd is kiváncsian várja a választ. Polgálbarát megoldás, ha egy jogszabály nem egyértelmű, akkor a hatóság helyből a legkedvezőtlenebb értelmezést alkalmazza. Tisztelt Zugügyvéd! Lehet, hogy az alábbi ügy bagatellnek tűnik, mégis érdekelne…..