Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Befalo Bill Franchise

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony előtt mi is szeretnénk csatlakozni az adakozni vágyók csapatához, és egyben támogatni az érdi közösséget, ezért úgy döntöttünk, hogy 10 rászoruló helyi családnak ajándékba adunk háztartásonként 2 db XXL BBQ-tálat, amit december 23-án, este 8 óráig vehetnek majd át az érdi…..
December 23-áig megtaláljátok Billt és csapatát (a keddek kivételével) minden nap a Várkert Bazár adventi vásárában, ahol a szokásos ínycsiklandó falatokkal várja az összes kedves BBQ-rajongót. :) Bill minden héten újabb és újabb kedvezményekkel kedveskedik Nektek, az aktuális heti kupont pedig…..
Bill autentikus texasi smokerének mindenki a csodájára jár, bárhová is viszi magával. Éppen ezért Bill és a csapata úgy döntöttek, hogy egy kisebb, házi használatra készült verziót mostantól Te magad is megvehetsz tőlük! Harmadik éve gyűjtött tapasztalatára építve - amely idő alatt Bill rengeteg…..
Az elmúlt hétvégén Bill végre újra megnyitotta érdi telephelyét. A nyereményjátékkal és koncertekkel egybekötött bulira sokan eljöttetek, aminek Bill nagyon örült! :) Mostantól minden hétvégén meglátogathatjátok Billt Érden, aki igazi ínyenc falatokkal vár mindenkit minden pénteken és szombaton…..
Vendéglátós vagy? Szeretnél Befalós lenni? Érdi telephelyünkre és országos kitelepüléseinkre keresünk:- pultos/vendéglátó-eladó, és- BBQ pitmaster munkakörbe lelkes, ambíciózus, gyakorlott, jó fej partnereket! Nálunk tényleg a vendég és a minőség az első – kérjük, csak akkor jelentkezz, ha ezzel…..
Bill már régóta tervezi, hogy hamarosan újra megnyitja Érden található telephelyét. Jó hírünk van: a nagy napra már nem kell sokáig várni. Október 22-én szombaton 11-től 21 óráig várunk mindenkit szeretettel egy hatalmas BBQ-bulira! :) Részvételi szándékotokat a Facebook-eseményben tudjátok…..
Bill kalandjairól nemrégiben már olvashattál. Most a Te segítséged kéri, hogy segíts neki eldönteni, melyiket válassza az alábbi három új Befaló Bill-pólóminta közül. Bill nem marad hálátlan - a szavazók között 10 férfi és 10 női pólót sorsol majd ki!  Hosszas mérlegelés után úgy döntött,…..
Buffalo Billről, a vadnyugati bemutató show-k hőséről bizonyára már mindannyian hallottatok. Nem titok, hogy Ő ihlette Befaló Bill karakterét, akit most Ti is megismerhettek. Hölgyeim és Uraim (dobpergééééés)... íme: Bill! :) Bill Texasból utazott el Magyarországig, hogy az emberek hasát…..
Szeptember második hétvégéjén ellátogattunk a Vajdahunyad várába, ahol ötödik alkalommal került megrendezésre a Szürkemarha Vigadalom. Két napon keresztül vártunk Titeket különböző finomságokkal és barbecue-különlegességekkel a sátrunknál. Jó kis rendezvény volt! A hatalmas hőség ellenére…..