Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmeva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember a külföldre költözéshez készülődik, rendszerint elég nagy figyelmet fordít az egészségügyi kérdésekre, legyen megfelelő biztosítás, kijelentkezések, bejelentkezések, gyógyszerek, ha olyan hely az úti cél, a megfelelő oltások – de mennyire figyelünk oda a…..
kmeva 2017.04.10 16:41:20
@diggerdriver: Bar en nem vagyok rendszeres kommentelo (sot...), de elolvastam es most batorkodom velemenyezni: teljesen ertheto! Mondjuk engem alapbol erdekelnek az ilyen masinak, mar csak azert is, mert en is egy epitesi teruleten dolgozom es jelen pillanatban epp 3 Kobelco piruettezik az ablak alatt :)
Szoval koszonet az infokert, ma is tanultam valamit :)
Gozo-szigete finoman fogalmazva sem tartozik a magyar határátkelők kiemelkedő célpontjai közé, ami nem csoda, hiszen ez a Máltához tartozó sziget alig 68 négyzetkilométer (csupán az összehasonlítás végett ez annyi, mint Budapest III. és XII. kerülete együtt), és még ezen is csak 37 ezer ember él –…..
kmeva 2016.09.16 16:56:33
@geegee: 4 evvel ezelott, amikor kijelentkeztem a magyar lakcimemrol, a roppant hozzaerto okmanyirodai holgy kozolte,h le kell adnom a szemelyimet, a lakcimkartyat es ha van, akkor az utlevelemet is, valamint meginditja a szemelyi szam torlesenek folyamatat is. Kerdeztem, bocsanat, nem tul sok ez egy kicsit? Halotti bizonyitvanyt nem akar egybol kiallitani, ha mar a letezesem minden nyomat torolni akarja? Szerinte ez volt a helyes eljaras...a mellette ulo tapasztaltabbnak latszo kollegajat megkerdeztem, biztosan jol tudja- e holgy a dolgok menetet, erre elkuldte ebedszunetre es kb. 1,5 perc alatt kiallitott egy lakcimkartyat, mint "lakcim nelkuli" ...szoval ennyit Micikekrol es egyben elnezest minden tenylegesen munkajahoz erto Miciketol!
Noha a nyár eleji népszavazás után volt némi bizonytalanság, a jelek szerint mára ismét egyre többen döntenek úgy, hogy lesz, ami lesz alapon (és amíg lehet) nekivágnak Nagy-Britanniának. A történet persze élénken foglalkoztatja a brit sajtót is, a BBC nemrégiben Magyarországon…..