Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dynamo-fan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Lettország–Kanada 0-7 2008.05.05 07:21:00
A lettek még mindig góltalanok, ráadásul a vb eddigi legnagyobb különbségű vereségét szenvedték, sok az a 0-7. Rick Nash két gólt ütött, Heatley 1+3-at vállalt, ezzel minden idők legjobb kanadai vb-pontszerzője lett, 40 egységgel, eggyel megelőzte Steve Yzermant. Kanada a…..
Most már tényleg úgy néz ki, szeptembertől új fejezet kezdődik az orosz jégkorongban, indul a KHL, a Kontinentális Jégkorong Liga. A csapatokat csoportokba osztották, a regulákat megfogalmazták, de még nem száz százalék, hogy pontosan így csinálnak majd mindent, mérget ne…..
"Csíkszeredába visszalépés lenne igazolnom. Nem levezetni akarok, ahhoz talán túl eredményes szezon van a hátam mögött" – mondja Palkovics Krisztián, a divízió 1-es világbajnokság legjobb csatára az Alba Volán honlapján olvasható interjúban.Korábban írtunk…..
Mához egy hétre a Dánia-Csehország összecsapással veszi kezdetét a 72. jégkorong-világbajnokság. Megkezdjük a visszaszámlálást, minden reggel igyekszünk friss hírekkel, tényekkel és érdekességekkel szolgálni a quebec-halifaxi A csoportos tornáról. Temészetesen a starttól is…..
Kassainak lenni jó, az biztos. Van egy kiváló csapatuk és egy 8500-as csarnokuk, amelyet szinte minden meccsen teleülnek. És akkora a hangulat, hogy arra nincs szó. Kassainak lenni még akkor is jó, ha nem bajnok a csapat.Gondoltunk egyet F. Kapus kollégával, és azt mondtuk, megnézzük,…..