Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lebukást emlegetnek a cikk címében, és tényleg az is volt...
A rádió- és tévéműsorokban vitatkoznak a CEU-ról. A stúdióvendégek különbözőképpen ítélik meg a Közé-európai Egyetem elleni kormányzati támadást, abban viszont egyetértenek, hogy a tízezres fővárosi tüntetés aligha rázza fel az országot. Azért marad csöndben „a vidék” - így foglalták össze a köznapi…..
  Napirendet ma a Momentum Mozgalom uralja, az, hogy általuk összegyűjtött 138 ezer aláírás aláásta egy nemzet álmát, elvette tőle a lehetőséget, hogy olimpiát rendezhessen. A szomorú, csalódott hangok, elsősorban a kormánypárt és a hozzá hű követők a baloldalt teszik felelőssé, a sportolok pedig…..
Hat héttel első albuma megjelenése előtt, 1983 júliusában készített fotósorozatot Richard Corman az akkor 24 éves Madonnáról. A képekről egy szép, divatos, játékosan szexi és vicces nő néz vissza ránk...
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.12.02 16:23:08
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.12.02 14:54:31
@Répatorta: Nyilvan hogy ez volt a cel ezzel lajtos balheval, hogy beszeljenek rolla. En peldaul kb 15 eve nem is hallotam mar ennek a manusnak a nevet, eszembe nem jutott volna, hogy barhol barmilyen mediaban meg szerepelhet.
Nyílt válaszlevél Schiffer Andrásnak az LMP alkotmánybíróságot érintő döntéséről Tisztelt Ügyvéd Úr! Kedves András! Érdeklődéssel olvastam blogbejegyzésed a Reflektor-blogon, amelyben a Lehet Más a Politika (LMP) alkotmánybíró-választási döntését kívántad megindokolni. Fontosnak és a demokratikus…..
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.11.26 02:11:28
@nick papagiorgo: Akkor veled mas szerzodest kototek, mert nekem karakterenkent fizetnek 2 forintot. Es kulon premium jar az utos nick nevekert. Ilyenekert peldaul mint "a kecskebaszokkal kuro kurvaanyat az osszes libsinek"
Ha fidesz nyer 18-ban, akkor a legjobbaknak allitolag Orban Viktor szemelyessen fog gratulalni, ugyhogy nagy a harc.
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.11.06 12:37:36
1. Ha a globális felmelegedés tényleg létezne, nem lenne ilyen sok vihar. TÉNY: A hóviharok világszerte egyre erősebbek és ez pontosan a globális felmelegedés miatt történik. A globális felmelegedés miatt a levegő, talaj és az állóvizek hőmérséklete egyre magasabb és ez egyre nagyobb mennyiségű…..
Furdancs Blog Konyhai lopásgátló 2016.09.26 05:00:00
Ha napi szinten keressük az ötletes megoldásokat, akkor legyen ez a mai. Az alábbi fotót Zsombor nevű kedves olvasónktól loptuk. Azt nem tudjuk, hogy maga fényképezte-e, vagy ő is nyúlta valahonnan. Nem egy nehezen értelmezhető fotó, de mi percekig néztük, annyira lenyűgözőnek…..
Adrienne Salinger fotós a kilencvenes évek elején az amerikai nyugati parton - Seattle-től Los Angelesig - fotózta végig az átlagos tinédzserek szobáit lakóikkal együtt. Érdekes korképet láthatunk a húsz évvel ezelőtti tinikről és közvetlen környezetükről, amiket maguk alakítottak...
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.09.08 14:04:47
Az első, ami furcsa, hogy olyan házról van szó, amiről meglehetősen keveset tudunk azon kívül, hogy Pasaréten van. Illetve ez így nem is igaz, mert a fotók között ott az alaprajz is, szóval valami fogalmat azért alkothatunk róla, de konkrét információnk nincs róla. Ami viszont…..
pillanttyú haver nem te kurtad meg a pitét 2016.09.07 16:18:27
Mi, melegek, nem veszünk részt az emberiség gyarapításában. Nem azért, mert nem szeretnénk gyerekeket, vagy mert meddők lennénk. Nekünk egyszerűen nem osztott lapot a természet. Persze, vannak kiskapuk, de ami tény, az tény, két kukiból, vagy két punciból nem lesz kisbaba. Felmerül hát a kérdés,…..