Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixdrops

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor eljön az este tíz, hazaesel farkaséhesen, egész nap szaladgáltál, ennél valami meleget, de mégsem melegszendvicset, meg tudjuk, hogy pizzán sem lehet folyton élni, mert egészségtelen és hízlal és satöbbi, bár amióta futok, felértékelődtek a szénhidrátok az életemben, nadeszóval, valamit,…..
Őrületesen meghatódtam a blogot övező érdeklődésen és kedves visszajelzéseken, köszikösziköszi! Igyekszem az elvárásoknak megfelelni és rengeteg receptet írni, ami persze az én ép eszem megőrzéséhez is nagy segítség lesz, már amennyi eddig is volt, igen tudom, magas labda, nadeszóval, Ti lesztek az…..
sixdrops 2020.03.17 14:48:33
@sanyosz: köszi, remek Edzőbá! :)
Csapjunk is bele a lecsóba, illetve mivel annak nincs szezonja, a főzelékbe, és megígérem, lesz majd lecsóra hajazó kaja is, ne adj’ Isten shakshuka, vagy valami hasonlóan szerethető utazzunk-gondolatban-étel, de most egyelőre kezdjük az első iskolamentes hét túléléséhez szükséges alapokkal, amik…..
sixdrops 2020.03.15 23:30:29
@Nagy Józsa Dorottya ACC: szuper ötlet, köszi! Tesconál két hétig nincs slot, brühühü, szóval én lehet, leugrom a szomszéd Sparba, amíg még lehet :)