Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazt.evő

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete felkértek, hogy tartsak iskolákban előadást a hulladékok újrahasznosításáról a kertekben. Legelőször ami beugrott, a komposzt elkészítése volt. Született egy szuper előadás, és készült az iskolák udvarára egy komposzt. Ezen kívül készítettünk ültethető képeslapot és PET palackos…..
Gazt.evő Elkezdődött... 2017.10.11 21:33:47
  Ahogy ígértem, elkezdtem dokumentálni a kertem totális megsemmisülését, hogy legyen majd mihez viszonyítani, ha tavasszal újra kipalántázom az első salikat.  Na de kérem azt nem gondoltam volna, hogy ez ilyen lesz. Végignézek most a kerten és nem látom, hogy mi is lesz majd belőle. Persze van…..
Gazt.evő Őszi "hamargyorsan" 2017.09.25 22:22:52
  A blog címe kicsit megtévesztő, mert a kertben nincs olyan hogy "hamargyorsan" legalábbis a normális kertekben. Az enyémben viszont csak az van. Nyilván, ez az állandóan jelen levő időhiánynak tudható be. A múlt héten végre újra megzörgettem a magtasakokat. Mivel nálam a kert nagy része…..
Gazt.evő Kechup time! 2017.08.31 13:21:19
A blog írás szempontjából egy elég terméketlen év áll mögöttem. Ennek is megvoltak az okai, amik persze olyan kaliberű kifogások, mint amikor valaki pl. a túl szeles időre hivatkozva magyarázza, hogy miért nem sportol. De ennek vége. Legalábbis terveim szerint. A blog nem csak itt lesz elérhető,…..
Azon gondolkodtam, hogy a mai bejegyzés abszolút nem őszi témájú. Ez magában nem is baj, de mivel ősz van, kicsit eltöprengtem. De csak kicsit, mert aztán arra jutottam, hogy nem tudok olyanról írni, amit épp most készülök termeszteni vagy tesztelni. Az ehető virágokból volt szerencsém kóstolni,…..
Gazt.evő 2016.09.22 10:08:45
@Gergő a Papp: Köszönöm Gergő ;)
Gazt.evő 2016.11.04 20:39:34
@kertkaland: Így van, és végre elmondhatom nektek, hogy ti inspiráltatok egy biokert beindítására, attól függetlenül, hogy mindig is kertészkedtem. Jövőre már nem csak a magam részére szórom a magokat, plusz remélem sikerül sokmindenki mást is a saját termesztés földes útjára terelnem. Megvan a könyv (Kertkaland) és imádom. Vagy 20-szor kiolvastam és egy kis "biblia" a számomra. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
Gazt.evő Gazevés cudar időben 2016.10.30 22:27:09
Ha feliratkoztál kertészeti oldalakra és követője is vagy néhánynak face-en, akkor most az van, hogy nyílván mindenki arról ír, és mindenhol azt látod, hogy mit kell tenned ősszel a kertben. Én is hasonló témát próbálok feldolgozni, de kicsit gondolok a lakásban élőkre is, ahogy szoktam. Az egyik…..
Gazt.evő "Vertikális nevelde" 2016.09.03 20:06:20
Van az úgy, hogy valamit meglát az ember és egyből a magáénak érzi. Legyen ez egy tárgy, egy cselekmény vagy akár egy személy. Azt hiszem az első ilyen a nagyapám satupadja volt, ahol jó sok haszontalan, ám de a papa számára értékes alkotások születtek a kezem alatt. Aztán jött a Batman játékfigura,…..
Gazt.evő A "miért"... 2016.08.24 14:36:07
Nem vagyok biztos benne, hogy az őszhöz közeledve jó ötlet egy kertészeti blogot kezdeni, de hát így alakult. Az időzítésben sosem voltam jó. Most írhatnám,hogy ez tudatos, hiszen egy jó kertész a hideg hónapokon készül a nagy tennivalókra, de így, ebben a formában nem igaz. Mármint a…..