Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NOD32

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Unió döntött Az Európai Unió döntött és határozatot hozott, hogy a nyílt forráskódú Wi-Fi hálózatokat fel kell számolni. Eddig ugyanis a szolgáltatók arra hivatkoztak, hogy a felhasználók azért fertőződtek meg, mert ellenőrizetlen Wi-Fi hálózatot használtak. Ez részben igaz is azonban…..
Magyarországon már 2,6 millió mobil internetező A PC Fórum egyik felmérésében olvastam, hogy Magyarországon ennyire megnőtt a mobil internetezők száma. A Magyar felhasználók mindennél jobban szeretik ezt a platformot és előszeretettel bankolnak, tartják kapcsolatot szeretteikkel. A Gond ezzel csak…..
Egy veszély a mobilos vírus - Gugi a banki trójai Az Android 6 legújabb sebezhetőségére derült fény a közelmúltban. A Gugi trójai mobil vírus egy módosított változata képes megkerülni az Android védelmi rendszerét. A trójai rákényszeríti a felhasználót, hogy engedélyezzék valódi applikációk…..
Az ESET mobile security vírusirtó programnál jól látható, hogy milyen sok funkciót tartalmaz a mobil vírusvédelmük. (A kép az eset.hu-ról van) És persze azt is, hogy az ingyenes változatba a teljes verzió 50%-át sem teszik bele. A korábbi posztjaimban már írtam arról, hogy a vírusirtó gyártók a…..
Használsz cégen belül okostelefonokat, táblagépeket? Ha a válaszod igen, akkor feltétlen gondoskodj mobil vírusvédelemről is az eszközökön. A céges adatok sok esetben még kényesebbek mint az otthoniak, többek között az adatvédelmi törvények miatt. Céged jó híre és rengeteg pénzed forog kockán, ha…..
Mobil vírusirtókról általában A mobil vírusirtók nem feltétlen ugyan azt jelentik, mint az asztali társaik. A mobil platform teljesen máshogy épül fel mint egy jól megszokott PC. A vírusirtóknak is más célt kell elérjenek. A mai klasszikus vírusirtók nem csupán vírusvédelmet biztosítanak, hanem…..
Szükség van mobil vírusirtóra? A válasz igen, bármit is olvastál, hogy pár éve még nem voltak vírusok Androidra, IOS-ra és Windows mobil operációs rendszerekre a válasz már megváltozott. Rengeteg felhasználó választja a mobil platformokat, ami manapság már meghaladja az asztali PC…..
Vírusokról általában Számos weboldal és szakmai cikk foglalkozott már a számítógépes vírusokról és azok különféle fajtáiról. Tíz emberből kilenc élete során már legalább egyszer vírusfertőzés áldozatává vált. A modern vírusok különböznek a régi jól megszokott „csillogó villogó” kattints ide és…..
ESET vírusirtó 2016.09.26 11:13:32
Egyre több a zsarolóvírus már hazánkban is – Védd meg adataid a bűnözőktől! Sajnos egyre több támadás éri hazánkat is az internetes fronton. A zsarolóvírusok olyan kártevők amelyek a számítógépbe kerülve kódolják adatainkat és a feloldásért pénzt kérnek, zsarolják a felhasználót. A vírus nem…..
Védd meg vállalakozásodat Magyarország legjobb vírusirtó szoftverével! A vállalatok kiemelten veszélyeztetett pozícióban vannak, ugyanis a legtöbb támadás és zsarolás őket éri. De miért? A válaszd, a céges adatokban kell keresni, hiszem ezek gyakran sok pénzt és időt érő adatok, amely elvesztése…..
Védelem és olcsó vírusirtó az időseknek! Nyugdíjas, vagy akit érdekel a számítástechnika világa? Ne szabj gátat érdeklődésednek és most az adataidat is biztonságban tudhatod az ESET vírusirtó termékeivel. ÉS van még egy jó hírünk a fejlett technológia az adatbiztonság mellet, mint ezt még jó áron…..
Már vírusos lett a géped? Ne próbáld meg házi módszerekkel helyreállítani, bízd szakértőkre! Az ESET vírusirtó weboldalunkon a vírusirtás menüben találhatod vírusirtó szolgáltatásunkat melynek keretében kitakarítjuk a gépedről az összes vírust! Vírusirtás magánszemélyeknek, cégeknek kattints a…..
Kötelező internetes tartalomszűrés az iskolákban, könyvtárakban! Ugyan ez már nem egy mai téma, hiszen a kötelező internetes tartalomszűrés már 2014 Szeptembere óta törvényi kötelezettséget ró az iskoláknak, közintézményeknek, azonban mégis fontos róla pár szót ejtenünk! Az intézmények körében még…..
Mindig el tudja dönteni, hogy épp vírusos-e a számítógépe? Sokan nincsenek tisztában, hogy vírusos a számítógépük, de miért? Régebben ha lassú volt és akadtak a programok akkor feltételezhető volt, hogy vírusfertőzéssel van dolgunk, azonban ez mára gyökeresen megváltozott. A mai vírusok elbújnak…..
Fizetős vagy ingyenes vírusirtó? Számtalanszor teszik fel Nekünk a kérdést, az ingyenes vírusirtó ugyan olyan megbízható mint a fizetős? Miért fizessek érte, ha ingyenesen is letölthetem? Nos a vírusirtó gyártó cégek sok esetben adnak ki ingyenes verziókat vírusirtóikból, azonban Ők is pénzből…..
Szeretnéd elkerülni a számítógépes vírusokat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Íme, 12 jó tanács arra, hogy miként előzheted meg a vírusok elterjedését a számítógépeden! Kattints a 12 jó tanácsért!..
Magyarország legjobb vírusirtó szoftvere 50% kedvezménnyel, Ön már hallotta? A vírusirtó gyártó cégek előszeretettel adnak rászoruló intézményeknek, diákoknak, tanároknak kedvezményeket. Az ESET vírusirtó szoftvereire a tanárok, diákok hosszú ideje 50%-os kedvezményt vehetnek igénybe amelynek…..
Szeretné gyermekét biztonságban tudni az internetes veszélyektől? Az interneten rengeteg pozitív, de negatív dolog is megtalálható, amelyet a felnőtt emberek könnyű szerrel meg tudnak különböztetni, azonban a gyermekinkkel más a helyzet. A pedofília és az gyermekek zaklatása interneten a…..
Kedvezményes vírusirtó szoftverek önkormányzatoknak? Igen az ESET vírusirtó szoftvergyártó mindig is kiemelt figyelmet fordított az állami szervezetekre, nehéz gazdasági helyzetük miatt. Látogasson el weboldalunkra a weboldalunkra ahol megtudhatja, hogyan tud önkormányzata pályázni…..
Vírusok már az Androidos okoseszközeinken is? Micsoda? Vírusok lephetik el Androidos mobiltelefonomat? A kérdés aktuális a válasz pedig sajnos igen, egyre gyakrabban. A mai rohanó világban egyre gyakrabban használjuk Androidos okos eszközeinket bankolásra, személyes adataink megosztására. Az…..
Zsarolóvírusok, veszélyben az adataink Hogy mik ezek az úgynevezett zsarolóvírusok? A Trójai vírusok egy speciális válfaja, amelynek köszönhetően a támadó kódolni tudja adatainkat, visszafordíthatatlanul. Közvetlen veszélyben vannak tehát családi fényképeink, nehezen megszerzett vállalati…..
Belegondoltál már abba,hogy naponta több ezer új vírus jelenik meg világhálón? hogy naponta több ezer új vírus jelenik meg világhálón? Te milyen módszerekkel védekezel az adathalász kísérletekkel szemben? Semmivel? Sajnos ezzel csak az internetes bűnözők munkáját segíted, akik a Te pénzedből és…..