Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaD

0 bejegyzést írt és 1941 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az Európai Bizottság a korrupció súlyossága miatt fagyasztott több ezer milliárd forintnyi felzárkózási támogatást, meglepő módon a közérdekű bejelentők védelmének erősítése nem szerepel a magyar kormánnyal szemben támasztott követelményeket tartalmazó mérföldkövek egyikében sem. Pedig lenne mit…..
 -         A finnek és svédek NATO csatlakozása nagyon fáj Oroszországnak, hiszen a hosszú finn-orosz határra katonákat és fegyverzetet kell átcsoportosítania, a Balti-tenger pedig NATO beltengerré válik. Amikor Orbán súlytalan kesztyűbábokkal próbálja húzni az időt, akkor csak Putyinnak…..
HaD 2023.03.06 16:37:31
@camilló: Borsodi Hajnalka...mint személynév???:):)
HaD 2023.03.06 17:18:27
@camilló: Te Borsodi te nagyon be vagy csapva...de mivel lelkeas vagy egy pár felvilágosítás. ez azaorbán itt tartja a pánzt???...ezazorbán pont arra esküdött fel annak idején hogy a nyugati eröfölény miatt(lásd még ruszki szopóág Reagan idején) megnyekkent ruszki hatalmi övezet csatlósainak vagy az volta választása hogy beállank hazát árulni vagy oda tették nekik ceaucescut elrettentéskép. A komcsi banda egytöl egyig azt választotta hogy átmentik a hatalmukat gazdasási hatalomba. Na ezt szolgálta és szolgálja azóta is a te orbán barid. Erre képezték ki a bibóban simicska (mint a belügyminiszter veje) kezei alatt,majd soros pénzén angolozhatott egy kicsit. A magyar kereskedelemi ipari mg.-i rendszerek szétverése (melyben matócsinak mint erre kiképzett kormánybiztosnak anno kiemelkedö szerepe volt)megalapozta azt hogy szemernyi esély se maradjon egy független gazadaságot létrehozni...ne keljen az un magyar bank kereskedelem ipar árszintjeit és konszolidációs nyereséggyakorlatát bemutatnom lszi lszi...de fogadd el hogy az hogy neked beadták hogy a bankokat robinhood adóval leszedik az egy kamu ha belátod hogy ezen bankok a nyugati szintekenek a többszörösén árazzák a zs-t....neked is;)...a kereskedelmi pénzszivattyúról avagy a mg.-i kuk idöket idézö rendszeréröl nem beszélve...hidd el hogy az összeszerelde az ezekhez képest még jótékonysági intézmény számba megy:):)....amit te annak gondolsz hogy itthon tartanak(ez sem igaz) az nem más mint a hazaárulás ára...milka csoki. Na ezt adta neked meg nekem orbán rendszerváltók és tsi...ide értve (ezzel egyetértünk) a teljes politikai bagázst gyurcsányostul hornostul csurkástul torgyánostul vonástul és legföképpen anatljózsistul.
Az ukrán helyzetröl meg annyit...vagy nem tudod kik az oroszok vagy ök fizetnek téged. Az hogy a nyugatnak vannak hatalami játszmái az nem titok,és nem szégyen...de az hogy ha az orosz druzsbát akarod itt újra látni akkor sztem költözz picit ki hozzájuk.... inkább akarj öreg német vagy angol befolyási ösvezetbe tartozni(ha már orbánék és barátaik elkurták elárulták hogy önálló gazdaságban élj)mint egy ruszki típusúba...bár kis hazánk un elitje erre vágyik ....és ha te is cimbi akkor hajrá menj ki és tapasztalj pár évig;)...csak ki ne köss vmi jó kis diliházban kalinyingrádban vagy valahol a messzi tajgán egy remek kis átnveleö táborban:):)
HaD 2023.03.06 17:36:54
@camilló: a ruszki cimbiknek tudod az a baja hogy melegszik a tajga ....és ezzel süllyedni mocsarasodni is fog(a gázmezöikkel egyetemben;))...meg melegszik a világ és ezzel kevésbé kell majd a gáz olaj cuccuk....most meg milyen frankó lett volna benyelni ukrajnát(a ruszkiknak nincs kukoricája pl és búzával meg árpával nem lehet csak állatot nveleni;)) és ha eltelik pár tíz év akkor egymást ehetik meg...ha meg lenyulnák és Isten ne adja lenyulják Ukrajnát akkor aztán lehet a teljes ejut lerabolni immár élemiszer oldalról..és benne ksi hazánkat is újra...lehetne tejelni nekik azért hogy ök katonásdit játszhassanak mint a régi "szép" idökben. Hidd el jobb ha az amcsik vagy a németek osszák itt az észt(ha már ez a gci banda megtette nekünk a szivességet 30 ezüstért hogy csicskát csináltak belölünk ...csak ök nem adják vissza a zs-t meg kötik fel sajna magukat...ezért volt judás még gerincesebb is náluk khmmm)....és még valamit. Ezt ne feledd..csak a jószándékom jeléül...ami most zajlik az nem más mint az hogy a demokraitus vagy ha úgy tetszik liberális eszméket léjártják nyugaton is ...ennek meg egy célja lehet...a nép elöbb utóbb kiábrándul és könyörögni fog valami jó kis zsarnokságért....aki majd elhozza a rendet...a lófszt hozza el....ne a liberális eszméket vagy a szabad versenyt a tehetség kibontakozását a demokráciát ekézd hanem próbáld inkább megjavítani...mert ha ekézed Borsodikám akkor a putyinok orbáncok(gyurcsány csak egy "rossz rendör" azért nem soroltam ide) trumpok hitlerek sztálinok kezére játszol....na errö ennyit...jóccakát:)
A szakértő Rácz András szerint: "... a kilencvenes évek elején Oroszország három befagyott konfliktust is létrehozott már (Transznyisztria, Abházia, Dél-Oszétia), miután kikényszerített egy-egy fegyverszünetet, aztán pedig elszaboltálta a politikai rendezést, „befagyasztva” ezzel ezeket a…..
HaD 2023.01.30 07:50:55
a rayan közlegény megmentésének van egy jelenete miben egy német katona egy szerncsétlen amcsi katona bordái közé tolja lassan a bajonetjét miközben suttogva nyugtatgatja hogy az anyja a fiúnak mennyire várja már haza...nos ez az amit a teljes magyar(magyar???) hatalmi elit képvisel(és persze olyan kelések is rajtuk mintpl ez a vonag...ci)ez valami hasonlóan undorító. Ezek azt akarják bemesélni hogy a világ legnagyobb rendje ha egy banda letámad egy másikat (hadüzenet nélkül) majd gyolkolja a népet elrabolja a gyerekeiket és a földjüket...az a duma hogy az ukránok meg basztatták a ruszki kissebséget elötte az meg azért álságos mert aez az un népnemzeti kurmány mi a fszt csinált közben pl a hön szeretett magyar kisebbség ügyében(azon túl hogy szavazatokat vásárolt fél kifliért...bár egy kicsit azért annál több ment megy el magyar adófizetök zsebéböl e jogcímen valahova...)holvolt akkor a csuda nagy béke pártiság hogy ugyan már ezeket a nemezetiségi problémákat ne máááá majd úgy kezelje a ruszki hogy felfegyverzi a más országában élö ruszkijait majd oda küldi a zsoldosait is akiket a szerencsétlen orosz emberek lenyúlásával fizet ki a ruszkibibsi rablóelit. Viszont ha már akkoriban nem voltak annyira béke pártiak és ezek szerint a ruszki eljárást teljesen frankónak gondolták akkor miért is nem cselekedtek hasonlóan???? Azt a zs-t amit annak jogcímén lopnak el hogy támogatják az ukrajnába szakadt magyarokat akkor nyugodtan(ha már szerintük akkor ez a ruszki technika helyén való volt) eljátszahtták volna ök is a népnemzetinek hazudott kis gci agyukkal....szemét banda....és a magyarokra is rásütik ezt a történelmi tetvességüket...gratula:(:(
"Magyarország ismét azzal fenyegetőzik, hogy fellazítja az Európai Unió Oroszország elleni szankciórendszerét, és ragaszkodik ahhoz, hogy kilenc embert töröljenek a korlátozó intézkedések több mint 1300 személyt és 170 szervezetet tartalmazó listájáról.A kormány ismét szeretné elérni Aliser…..
Senki nem bújhat el A vezető 2022.12.23 07:46:05
- Sanyi! Mit tudsz a köznevelésről? - „Valami elképzelésem van az oktatásról” - Oké! Tiéd az oktatásügy...
HaD 2022.12.24 16:26:47
@MEDVE1978: menj el agyebésznek bmeg...ott egy adott szint után megérted ha valamiben döntened kell...mint vezetö...idióta...
A Putyin és Orbán-féle országgyarapításban gondolkodó nacionalista zsarnokok számára nem létezik sem a Karácsony, sem a Szeretet és Megbocsátás ünnepe... Csak az állandó veszélyhelyzet és háború! (Bár olykor eszelős módon maga a "háború", vagy "polgári engedetlenség" kifejezést is letagadják,…..
„Öszöd” vagy nem „öszöd”, ezt most akkor is „mögköszönöd”! – mondhatta volna akár „körösztapám” is, de sajnos ezt már nem élhette meg. Végre azok is Öszödözhetnek egy jót, akik ezt eddig nem tették. Ugyanis ők szolidaritásból, hagyománytiszteletből, együttérzésből vagy bármi más okból eddig…..
Milyen egy jó háziasszony? - Előrelátó és gondoskodó Tájékozódik, előre felkészül a nehezebb időkre, bespájzol, befőz, feltölti a tartalékokat. Mindenkiről gondoskodik a családban, de ha teheti. akkor nem hagyja magukra sem a beteg rokonokat, sem a nyomorgó ismerősöket. Figyelemmel kíséri a…..
A napokban több egymástól független forrás is arról számolt be, hogy az Európai Bizottság várhatóan fenntartja az uniós pénzek befagyasztására vonatkozó javaslatát a Tanács felé. Ugyanakkor az is várható, hogy az EU rábólint a továbbra sem nyilvános magyar helyreállítási tervre, kifizetések azonban…..
Senki nem bújhat el Hit és gerinc 2022.11.28 07:43:25
Az „Oszd meg és uralkodj!” elv nem más, mint egy hadicsel. Más hatalmak is használták már, kezdve az ókortól. Most épp a trottyos alkalmazza a tanárok megosztására!..
A csütörtöki pedagógus élőlánc egyik résztvevője Hódmezővásárhelyen azt mondta, hogy a kormány úgy tesz, mintha az oktatás problémája nem létezne, sőt a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy a foci vébé jobban érdekli, mint a tanárok demonstrációja. Orbán Viktor szokása szerint a futball nagy…..
HaD 2022.11.22 13:38:17
@ulpius66: miután vagy négy millát halálra éheztettek belölük a ruszki haverjaid bmeg...remélem megéred mikor kölköd is éhezni fog a ruszki banda miatt...szépen elfoglalják(reményeid szerint) az ukrán mg területeket aztán akkor zabálsz fszfej amikor grisa megengedi...
TÓTA W. ÁRPÁD AGYHALOTTAK NAPJA 2022.11.11. Ahhoz, hogy a magyar kormánymédiának még bármi hitelt adjon valaki, és ne szakítson vele, szükséges, hogy korlátolt legyen. Aki nem hülye, az átlát rajtuk. Tévesen hisszük, hogy Magyarország megosztottsága harminc éve állandó. Jelentős és mélyreható…..
HaD 2022.11.14 10:08:24
eleve ezt azorbánt mint provokatört találták ki valahol tel avivban(valamilyen finkenstein vagy silbersteines képzödmény)...ennek megfelelöen mindegy ennek csak beszéljenek róla. Ez egy egyszerü alapelv....a legjellemzöbb az a két áláspont amit ebben a szláv cstepatéban ad elö a primitív fejével. Az azonnal tárgyaló asztalhoz duma....ezt már mindenféle forumon és mindenféle mondatszerkezetben elszajkózta(meg a cimborái is) de valahogy valamiért ember nincs aki megkérdezte volna ökelmét hogy mégis mi a tárgyalási akap szerinte....monnyuk ha a gaz románok holnap elöre ugranának a Tisza vonaláig mijközben letarolják a teljes Tizsántúlt halomra ölve a magyarokat stb...és még hozzátennék hogy meg sem állak az osztrák határig akkor vajon ezazorbán milyen békéröl akarna velük tárgyalni???....mégis??? Mivel azonban ezt soha senki fel nem teszi neki hanem engedik hajtogatni a a tüzzsünet tárgyaló asztal béke emeberélet stb...dumát tehát tisztán látszik hogy akik tehetnék azért nem teszik mert egy provokátor szereplöt nem szabad tetten érni...ide értve az un baloldali sajtót meg a "magyar" un "baloldalt" is...ugyenez a szankciók fikázásával....elövezeti hogy de szarok és hogy sokkal jobban kellene meg ésszel csinálni,de az égadta világon senki meg nem kérdezte még ökelmét hogy nosza hogyan öcsém???....hagyják hagy monnya...ennyit az un demokratikus meg az un konzervativ sajtóról politikáról...az egyik tel aviv minusz ötödiken a másik a minusz harmnadikon kerül nekünk legyártásra...ha már a megvezetett magyarokról írt a cikk szerzöje;);)
Sok amatőr hozzászólást olvastam a napokban az ukrán háborúval kapcsolatban, és ezért szeretnék egy kis rendet rakni a fejekben. Sok naiv és egyszerű álláspontot hallottam, amin nevetek vagy inkább sírok. Persze iszonyatos a propaganda mindkét oldalon, de ha az ember olvas történelmet, és azokból…..
Mostanában egyre több idióta döngeti a mellét a magyar haderőfejlesztés nagyszerűségét emlegetve, amelynek eredményeként létrejön a mindenkit elrettentő magyar haderő. Egy válogatott hülye - a NER-ben nem kevés van belőlük - egyenesen Ukrajna ellen akar fegyverkezni. Látom a magyarok szomorú sorsát.…..
Brüsszel, Szociális Osztály Tisztelt Brüsszel! Szankciói tönkre tesznek minket, már a Vodafont sem tudjuk megvenni az Önök pénzéből. Ez tűrhetetlen! Családunk egyszerűen képtelen kijönni a magyarok befizetéseiből. Kérjük, hogy a nekünk járó összeget mielőbb utalni…..
HaD 2022.10.29 10:45:50
@ulpius66: balbibsit vagy jobbbibsit akatál cimbi írni???...mert hogy mindegyik pártban ök vannak ott(hon itthon)...ahogyan anno az mszmp-ben frappánsan nyelvbotlottak...;)
HaD 2022.10.29 10:56:32
@a nagy hohohorgász: szépfiú/lány...err való az ügyészség...egy "jól" megfogalmazott feljelentés(tényi ebben profi) és örökre-amíg ez a banda(avagy gyurcsány haverjuk) regnál-kipipa a probléma :):)...picit törd a buksid...eddig is ezt atrükköt alakamazták a jobbbibsi cimbik;)...nem olyan kompli ez csak ici picit eröltesd meg magad....ez a szó amivel illettél ezt tel avivban sulykolták beléd...tövig:):)???...gondolom most ez a gumicica ..meg sorosgyurcsány vagy amit akartok...
Nem most kezdődött már, hanem 2019-ben, amikor a német kereszténydemokraták vezette Európai Néppártban felfüggesztették a Fidesz tagságát. Folytatódott 2020–21-ben, amikor hosszas huzavona és tétovázás után végül kizárták Orbánékat a német jobbközép dominanciájú uniós pártcsoportból. BESENYEI ZSOLT…..
HaD 2022.10.17 15:03:51
indujunk ki abból az alapállásból hogy a magyar(nak nevezett) un rendszerváltó banda-ide értve ezt az orbánct is-arra esküdött fel hogy a nyugati elsösorban a német érdekeket szolgálja tüzzel vassal. Amennyiben túllépünk azon hogy ezt elhazudták reggel délben és este akkor elég világosan körvonalazódik minden egyes lépés amit az emút jó harminc évben tettek mind a "magyar" mind a nyugati oldalon ...egyfelöl támogatás milka csoki, másfelöl egy alacsony munkabérszinvonal tartás relative magas fogyasztói árszínvonal(ide értve a banki szolgáltatások brutál szintjét) tartás megtetézve a forint árfolyamának brutál alacsony szintre szorításával (min. 30 %) ...ezek mind mind azt a célt szolgálták hogy a nyugat(németország) cca 90 millós tömege egy meglehtösen jó szinvonalon élhessen...jóval magasabban mint ahogyan azt a technológiai vagy és eröforrás hátterük megengendte volna. Ha finoman fogalmazok akkor kollaboráns volt minden egyes "magyar" elit tag aki ebben részt vállalt...van erre egy kevésbé finom szó is.
Nem gomndolnám hogy bármi is változott akár orbánc akár gyurcsány vagy elödjeik politikai indittatásában csak annyi hogy ki milyen dumával nyomta nyomja le ezt a nép torkán. A fenti tényezök semmit sem változtak orbán alatt sem,söt....annyi csak a módosítás hogy ezek azt a PR fogást alkalmazzák hogy szidják azokat akiket kiszolgálnak de ennyi..."azt kell nézni amit teszek és nem azt amit mondok..." idézve nagyvonalúan orbánct....ebben benne is van minden cinizmusa.
HaD 2022.10.18 15:37:55
@TanNé: szerintem ennél egyszerübb a helyzet. a bibós legények stumpf keze alatt kerültek kiképzésre ....stupf ugyebár az akkori belügyminiszter veje . Nem hiszem hogy nagy fantázia kell hozzá hogy mennyire ellezéki volt ez a fidesz csíra...anno ha valaki az egyetemen egy rosszalló megjegyzést tett monnyuk a fasza coci technológiára már ott is volt valami jól képzett elvtárs a KB-töl és leült az érintett csoprttal "elbeszélgetni" ami alapvetöen mezei provokáció volt ...jó svádájú elvtárs szidta a rendszert és várta a reakciókat...ha valaki volt olyan hülye és beugrott az már nem érte meg a következö szemesztert...ha okos volt ha hülye....na már most ez a banda egy olyan felügylettel aki minden hétvégén családi ebédelt az MSZMP KB tag beülgyminiszterrel!!! azok ugyan hogyan is úszhatták meg a kis "forradalmukat"???...ugyan már....egytöl egyig vagy így vagy úgy annak a hatalom é vagyon átmentö bandának a része volt amita az akkori kb-ban dolgoztak ki...detto a teljes keleti blokk...kivéve a hülye csaucseszku akit példa statuálásra használtak fel(ha nem tudtok békében osztozkodni akkor így járhattok...). Erröl az egész un rendszerváltásról a ruszkiknak igenis meghatározott elkpezelése volt minden egyes coci utódállamban....orbánc akkor ruszkik hazázott amikor már réges régen el volt döntve hogy kivonulnak...tompkia és tsi ugyan nem mertek volna prágában arcoskodni monnyuk úgy a hetvenes években....matolcsit nem hiába képezte már az mszmp privatizációra (aztán hogy hogy sem ö lett a privatizációs kormánybiztos) már a 80-as évek közepétöl!!!...nem azt kell keresni hogy a cociban ki kire spicliskedett hanem ezek nagyobb játszmát játszottak...a folytatásról az un rendszerváltást követö eseményekröl pedig süt az irányított vagyonkimentés....volt 30 éve a magyar társadalomnak relative jó létben és lesz a gyerekeinknek 300 szarban....a jólét és a szar is annak a milka csokis bandának köszönhetö aki ezt leszervezte....lehetne kollektív bünösséggel jönni(ez a jó öreg zsidó mentalitás...lásd még judeaizmus/ keresztény világkép)csakhogy nincs olyan nép akiket jól megkoreografált agitproppal ne lehetne bármi baromsággal csöbe húzni...na jó vannak kevésbé hülyék és jobban hülyék:):)...és még egy egyszerü eset a nagy alkotmányozó szájer esete...nyilvánvalóna tudták hogy zsarolható és de hagyták futni...aztán mikor elkezdett orbánc pattogni a vétókkal akkor elökapták neki brüsszelböl a meleg kábszeres cimbi esetét....ez nem a kgb volt(elvileg),de a lényeg ugyan az....ezek nem a maguk urai. S mint ilyenek nemeztbiztonsági kockázatot jelentnek vaskosan....