Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Derda Ádám

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pride egy pillanatfelvétel abból a Magyarországból, amilyet majd mi szeretnénk egyszer látni magunk körül. Egy szolidáris, elfogadó, toleráns Magyarországból. Ahol békében sétálnak egymás mellett meleg és heteró párok. A történet nem régi, de nem is annyira új. Nem is annyira különleges, csak…..
Y-GEN A Fidelitas vitázzon! 2017.06.27 07:29:16
A Fidelitast súlyos felelősség terheli a magyar fiatalok kilátástalan helyzetéért, mert a rendszert építő, kormányon lévő párt ifjúsági szervezeteként az övé a legnagyobb lehetőség, hatalom és felelősség is a generációnk sorsának alakulásával kapcsolatban. A magyar valóságban élve mindenki…..
Y-GEN A Trianon drog veszélyei 2017.06.04 10:18:30
Rendeznünk kell a magunkhoz és a szomszédainkhoz való viszonyulásunkat is ahhoz, hogy egy fejlődő és egészséges nemzet válhasson a magyarságból ismét.Nem csak az országhatárok és a határon túli magyarok emlékeztetnek minket a 97 évvel ezelőtti békeszerződésre. A mentalitásunkban, a mindennapi…..
Y-GEN A Fidelitas halott! 2017.05.11 16:47:45
Ők azok, akiknek a gerince és az erkölcse már rég elveszett. Akik rég nem politikusok már, nem is voltak azok, csak erkölcsi hullák. Nem mások ők, mint egy letűnt rossz emlékű korszak felköhögött emlékei.A nagy hatalom és a nagy befolyás nagyobb felelősséggel is jár. Szól a sokat citált mondás. Mi…..
Y-GEN Egy nap te is CEU lehetsz! 2017.04.08 12:02:18
Ezt a határt most átlépte a kormány. Sokkal durvábban, sokkal leplezetlenebbül és sokkal fájóbban, mint eddig talán bármikor. Saját magát skalpolja meg most a hatalom, hogy ne lógjon ki tovább a kopaszok sorából.Nem az én ügyem, engem ez nem érint. Hangzik most is és hangzott sokszor már az utóbbi…..
Y-GEN Újra büszke magyar 2017.03.16 13:40:20
Nem akartam viselni, mert úgy éreztem, hogy sokan az én ízlésemnek giccsesen, túlságosan gyakran hordják, és mint jelképet amortizálják ezzel. Rájöttem azonban, hogy a mellőzése az én hibám is volt. A kokárda viselése ugyanis rólam és a kokárdáról szól. Az ünnep nem szabad, hogy a politikáé legyen.…..
Y-GEN A gólya generáció 2017.03.07 13:14:52
Egyedülálló adottság ez a generációk sorában, amitől többek nem vagyunk mint az előd nemzedékek, de a lehetőségünk és a felelősségünk nagyobb. Míg nagyanyáink a szülőfalu 30 kilométeres körzetébe élték le az életüket, addig a szüleink már életvitel szerűen elmozdultak a legközelebbi városba. A mi…..
Y-GEN Lejtmenetben 2016.12.19 09:00:00
A magyar oktatási rendszer vagy így lehet jobb egyszer, vagy sehogy. Elnézve a jelenlegi magyar jobboldal állapotát ebben a kérdésben, sajnos messze vagyunk még ettől az egyezségtől. Amíg a Jobbik a 18. században él a gyermekek szüleiktől való elszakításával. Amíg a Fideszben a Palkovics Lászlók és…..
Y-GEN Nemzeti egyezség 2016.10.19 07:45:00
A nemzeti egység azt jelenti, hogy elfogadjuk azt, hogy sosem leszünk mindannyian egy véleményen. Hogy mindig lesznek másként gondolkodó táborok, oldalak és tömegek. Az igazi kérdés az, hogy lesz e köztünk lövészárok, vagy sem.Új nemzeti egység jött létre, halljuk a miniszterelnök szájából, a bukott…..
Y-GEN A kezdet vége 2016.10.05 09:30:00
Nem csak szimplán túltolták ezt a kampányt. A varázs veszett el és a bizalom. A bizalom, ami talán már két éve sem volt meg. De a szerencse, akkor még mentőmellényt dobott a kormánypártnak, a menekültkrízis formájában. Ezzel tudott csak úszni Orbán Viktor, az elmúlt másfél évben. Most azonban a…..
Y-GEN Identitás álság 2016.09.27 10:00:00
Ezen a napon nem csak a szavazófülkékből, hanem rendhagyó módon a fotelből, vagy a kertből is tudunk szavazni. Teljen úgy ez a vasárnap, ahogy minden átlagos vasárnap szokott telni. Nincs ilyenkor dolgunk, sem az iskolák, sem az óvodák, sem egyéb intézmények környékén. És ha ki is mozdulunk…..