Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_haha_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Sokáig gondolkodtam azon, hogy betegyem-e ezt a hirdetést, de aztán arra gondoltam, hogy mindig csak itthonról hozok negatív példákat. Miért ne lehetne egy igazán szar külföldi reklámot is bemutatni néha? Okulásképpen álljon itt a Doc Morris Pharmacies óvszerhirdetése, ami annyi…..
_haha_ 2009.04.15 16:43:21
Mit csinál az utas, ha esik az eső és a megállóban ahol áll, van utasváró pavilon? Normálisabb utasok beállnak, hogy ne ázzanak szét, többiek esernyőt nyitnak, vagy állnak az esőben. Olvasónk szemtanúja volt egy eseménynek, ahol a buszvezető majdnem a megállóban hagyta az…..
Mai vicces hír, hogy vizsgálatot indít Jóri András adatvédelmi biztos annak tisztázására, hogyan kerülhetett ki a csepeli kettős emberölésről készült hangfelvétel tartalma a Blikkhez. A bulvárlap ugyanis tegnap közölte a csepeli gyilkos és áldozatai közötti állítólagos…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..