Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kempőr

66 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közgyűlés a beterjesztett napirendi pontokat elfogadta, megtárgyalta. Meghívott vendégként először Dr. Bolehradsky Szilveszter r. ezredes úr Komáromi Rendőrkapitányság vezetője reagált a napirendi pontok megtárgyalása során a rendőrséget érintő kérdésekre. Hangsúlyozta a közös szolgálatok…..
1998-ba kerültem kapcsolatba a polgárőrséggel, de még ilyen elementáris, spontán, elsöprő, polgárőrök munkáját dicsérő tapssal kifejezett tetszésnyilvánításban még nem volt részem. Ez most a mai kerékpárversenyt követően megtörtént. október 7.-én Dunaalmáson került megrendezésre a III. BRIGETIO…..
Immár másféléve küszködik Komáromban a Klapka György Duna Polgárőr Egyesület, azért, hogy legalább tudomást vegyen róluk a Városi Önkormányzat. A polgárőrök hiába kezdeményeznek, hiába próbálják felvenni a kapcsolatot a városvezetéssel levélben, e-mailben csak elutasításban van részük. A…..
Polgárőr vagy? Jelentkezz a biztosítási feladatra és légy részese ennek a világra szóló fesztiválnak! A RENDEZVÉNYRŐL: Benzingőzzel átitatott tömény Amerika, gumifüsttel tarkított, felejthetetlen pillanatok, több mint 1500 amerikai autó a 30-as évektől napjainkig, a legizmosabb, legdögösebb verdák,…..
Felhívás a IV. Brigetio Országúti nemzetközi kerékpár mezőnyverseny biztosítására. A verseny ideje: 2018. augusztus 12., 10.00-13.30 óra között. A verseny fővédnöke: Dr. Molnár Attila polgármester A biztosítás rendőrség és polgárőrség vonatkozásában megyei szintű rendezvény. Milus Gábor r.…..
OPSZ Határvédelmi tagozat évzáró fóruma. http://www.csmpszsz.hu/news/opsz-hatarvedelmi-tagozat-evzaro-foruma/#.WiAJllxRwgk.facebook  ..
Kattintson a képre a kérdőív megjelenéséhez!..
Kattints a képre a kérdőív megjelenéséhez!..
Kérjük megosztani az eredményes gyűjtési akció érdekében!..
A Klapka György Duna Polgárőr Egyesület, Komárom számára felkérés érkezett a megyei rendőr-főkapitány úrtól a KEMPSZ elnökén keresztül, hogy a működési területünket érintő M1 autópálya pihenőhelyein trükkös tolvajok működnek, ezért fokozzuk jelenlétünket. Felhívjuk a Komárom-Esztergom megyén autóval…..
Megosztom Dr Nemes Andrea képviselő asszony tegnap megjelent szavait: "Ma a Barátság lakótelepen, majd a Jókai téren tartottunk bejárást, holnap pedig 16.00 órától a Szent László utcában várunk Polgármester Úrral minden kedves lakót, érdeklődőt. Köszönjük a javaslatokat, észrevételeket, illetve az…..
Czita János alpolgármester úr a mai napon fogadott a Koppánymonostori Művelődési Házban. Azzal a kéréssel fordultam hozzá, hogy ismertethessem vele, tájékoztathassam őt a Klapka György Duna Polgárőr Egyesület megalakulásáról, céljairól, az eddig végzett munkánkról és a bűnmegelőzés terén a jövőben…..
Köszönjük Dr Nemes Andrea képviselő asszony számára, hogy felismerte és fel is használja a polgárőrség adta lehetőségeket a bűnmegelőzés, az általa képviselt körzet, első sorban Komárom belváros része lakói biztonság érzetének javítása érdekében kifejtett újabb jelentős lépését. Csak remélni tudjuk,…..
A kormány még ebben az évben stratégiai megállapodást köt az Országos Polgárőr Szövetséggel – jelentette be a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott. Nyitrai Zsolt a – Túrós Andrással, a szövetség elnökével közösen tartott – keddi budapesti sajtótájékoztatón…..
Klapka György Duna Polgárőr Egyesület járőrei 2017. 09. 02.-án (szombaton) éjszaka is Komárom kiemelt pontjain gépkocsis és gyalogos szolgálatot láttak el...
Az elismerés és a dicsérő szavak egyesületünk valamennyi a biztosítási feladatokban részt vevőjét is megilletik...